2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Over Holluf

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Over Holluf – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Over Holluf

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Over Holluf og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Over Holluf.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Over Holluf.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Over Holluf.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Over Holluf, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Over Holluf. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Over Holluf eller hele Odense kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Over Holluf eller Odense kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 243 firmaer i Over Holluf. Find en tømrer eller maler i Over Holluf og omegn herunder. I hele Odense kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
ABK murer
Jernbanevej 19, 5210 Odense NV
Ansatte:
Startdato: 25. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Alice&D I/S
Hørdumsgade 52, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2024,
Virksomhedsform: Interessentskab
ANPAJA maler firma v/Daniel Sebastian Jambroz
Rugårdsvej 215, 5210 Odense NV
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ApS af 31-5-2013
Gyldenrisvej 14, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 31. maj 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Balsby Malerfirma
Steinsgade 5, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 21. november 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BELLINGE MALERFORRETNING ApS
Flittig Lise Vej 72, 5250 Odense SV
Ansatte: 2
Startdato: 25. juni 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bellinge Murerforretning Svend Erik Christensen
Rughøjvej 45, 5250 Odense SV
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BL Malerfirma
Anneksvænget 51, 5270 Odense N
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Boda Projekt 1 ApS
Egegårdsvej 20, 5260 Odense S
Ansatte: 9
Startdato: 25. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
By Maleren ApS
Kirkelundvej 43, 5250 Odense SV
Ansatte: 2
Startdato: 17. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Byens Murer
Nyborgvej 438, 5220 Odense SØ
Ansatte:
Startdato: 08. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byrum Byg
Rolighedsvej 136, 5220 Odense SØ
Ansatte:
Startdato: 02. september 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Cakir Familie Malerne
Kildegårdsvej 101, 5240 Odense NØ
Ansatte:
Startdato: 17. januar 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Christine Kabell ApS
Rødegårdsvej 203, 5230 Odense M
Ansatte:
Startdato: 18. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CITYMUREREN ApS
Over-Holluf-Toften 9, 5220 Odense SØ
Ansatte: 1
Startdato: 23. maj 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Claus Murer
Over-Holluf-Vej 76, 5220 Odense SØ
Ansatte:
Startdato: 12. november 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CPS Service
Duftrankevej 19, 5200 Odense V
Ansatte:
Startdato: 11. februar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CRK BYG
Plovgårdsvej 43, 5250 Odense SV
Ansatte:
Startdato: 04. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DALUM MALERFIRMA BRIAN BRØNDSTED
Helgavej 27, 5230 Odense M
Ansatte: 1
Startdato: 01. juli 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DCM MALERFIRMA A/S
Østerbro 12, 5000 Odense C
Ansatte: 83
Startdato: 21. december 1932,
Virksomhedsform: Aktieselskab
DecoFarver ApS
M.P. Allerups Vej 45, 5220 Odense SØ
Ansatte: 5
Startdato: 18. marts 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DEMA BYG ApS
Grønløkken 1, 5000 Odense C
Ansatte: 5
Startdato: 01. januar 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DEN LILLE MURER ODENSE ApS
Kanalvej 154, 5000 Odense C
Ansatte: 2
Startdato: 29. januar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DSM v/Jacob Bay
Jarlsberggade 5, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 23. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
E. CHRISTIANSEN & SØN TØMRER- OG MURERFIRMA ApS
Byghøjvej 1, 5250 Odense SV
Ansatte: 17
Startdato: 27. oktober 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ECK Byg
Kildegårdsvej 277, 5240 Odense NØ
Ansatte:
Startdato: 10. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ejendomsservice-Danmark ApS
Astrupvej 36, 5000 Odense C
Ansatte: 3
Startdato: 17. februar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Elbert Maler
Johannes Rosendahl Parken 46, 5270 Odense N
Ansatte: 3
Startdato: 01. juni 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Element Specialisterne ApS
Faaborgvej 235, 5250 Odense SV
Ansatte: 9
Startdato: 14. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Entrepreneur-Malerfirma Brian A.P.
Klingstrupvænget 97, 5230 Odense M
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
ENTREPRENØR EKSPRESSEN ApS
Agerhatten 16, 5220 Odense SØ
Ansatte: 21
Startdato: 21. juli 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Erik Jørgensen
Killerupgade 22, 5220 Odense SØ
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1997,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Facademagerne ApS
Bakkeskråningen 22, 5270 Odense N
Ansatte:
Startdato: 23. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fliser og Design v/Murermester Henrik Ragus Liafi
Goldschmidtsvænget 15, 5230 Odense M
Ansatte: 0
Startdato: 15. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Flisespecialisten v/Nikolaj Meyer
Flintagervangen 2, 5250 Odense SV
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
fm byg
Carl Baggers Allé 55, 5250 Odense SV
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fraugde Maleren
Østparken 155, 5220 Odense SØ
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Frk. Frydkjaer Malerfirma
Kærnehøjvej 43, 5260 Odense S
Ansatte:
Startdato: 29. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fynsflisemurer
Christiansgade 87, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 15. november 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fynsflisemurer ApS
Christiansgade 87, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 03. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Germand maling og bygningsrenovering
Hjallesevej 195, 5230 Odense M
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Guld service syd
Pæregrenen 89, 5220 Odense SØ
Ansatte:
Startdato: 05. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
H&K Murerfirmaet
Ellekratvej 45, 5200 Odense V
Ansatte:
Startdato: 17. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Håndværkerbyg
Fraugde-Kærby-Vej 82, 5220 Odense SØ
Ansatte: 0
Startdato: 15. juni 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Haubro Malerfirma v/Tobias Haubro Nielsen
Stenløsevej 88, 5260 Odense S
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Heidi & Shane's Maler Service.
Holkebjergvej 63, 5250 Odense SV
Ansatte:
Startdato: 17. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Helenes Malerfirma
Lille Klaus 1, 5270 Odense N
Ansatte: 0
Startdato: 17. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Henrik Ekholm, Malermester
Gravene 5, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 07. februar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HMC MALER ApS
Svendsagervej 18, 5240 Odense NØ
Ansatte:
Startdato: 24. april 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Højme Malerforretning v/Rikke Jørgensen
Dalumvej 78, 5250 Odense SV
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hunderupmureren Jonas Borby
Sdr. Boulevard 282, 5000 Odense C
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JA'UNA GROUP ApS
Svendsagervej 20, 5240 Odense NØ
Ansatte: 0
Startdato: 24. februar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jens Murer ApS
N. Tørrings Vej 6, 5220 Odense SØ
Ansatte:
Startdato: 23. august 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JL Murer og Byggerådgivning ApS
Ernebjergvej 15, 5230 Odense M
Ansatte:
Startdato: 30. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JMF Maler ApS
Risingsvej 124, 5240 Odense NØ
Ansatte:
Startdato: 06. december 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Johansens Malerservice
Tværvej 19, 5240 Odense NØ
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JWA byg
Dragebakken 112, 5250 Odense SV
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
KC Malerfirma
Bækholmen 66, 5240 Odense NØ
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KIMS MALERFIRMA/ KIM ABRAHAMSEN
Thujavej 51, 5250 Odense SV
Ansatte: 0
Startdato: 23. januar 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KLITGAARD & CO. ApS
Åbakkevej 43, 5210 Odense NV
Ansatte: 11
Startdato: 20. juni 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KN Byg & Montage ApS
Vissenbjergvej 27, 5230 Odense M
Ansatte:
Startdato: 23. december 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Knold og Thinesen Udlejning ApS
Egestubben 9, 5270 Odense N
Ansatte: 10
Startdato: 28. august 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KNP Erhverv v/Kim Norman Pedersen
Munkemaen 152, 5270 Odense N
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kongelys Spartel og Malerfirma ApS
Kongelysvej 3, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 28. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KORUP MALERFORRETNING ApS
Lucernevej 21, 5210 Odense NV
Ansatte: 5
Startdato: 12. januar 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LD Malerfirma v/Lilly Dang
Bækholmen 39, 5240 Odense NØ
Ansatte:
Startdato: 06. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lehrmann's malerfirma
Allesøvej 10, 5270 Odense N
Ansatte:
Startdato: 03. januar 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Loc Maler
Asser Rigs Vej 9, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 29. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lollys Beauty Parlor
Volderslevvej 75, 5260 Odense S
Ansatte:
Startdato: 10. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lungemose
Græshoppevænget 8, 5260 Odense S
Ansatte:
Startdato: 01. september 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
luxurysupplier ApS
Havnegade 29, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 02. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M Bremer v/Morten Arthur Bremer
Skjoldborgsvej 34, 5270 Odense N
Ansatte: 0
Startdato: 25. september 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M-I-C Maler Malerbrødre
Carl Blochs Vej 149, 5230 Odense M
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M2PØ ApS
Ridderhatten 23, 5220 Odense SØ
Ansatte:
Startdato: 14. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MA Malerfirma
Fyrreparken 140, 5240 Odense NØ
Ansatte: 0
Startdato: 15. september 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Madsens Murerfirma ApS
Niels Bjerres Vænge 28, 5220 Odense SØ
Ansatte:
Startdato: 17. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maler Hasib v/Hasib Ibrahimagic
Rødegårdsvej 146, 5230 Odense M
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma J. Bjerring
Mensalgårdvej 27, 5260 Odense S
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Nordic Painthouse
Kochsgade 31, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 14. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
malerfirma stærmose v/Michael Fabricius Stærmose
Iver Vinds Vej 4, 5260 Odense S
Ansatte: 0
Startdato: 21. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET ANDERSEN OG GARRETT ApS
Astrupvej 36, 5000 Odense C
Ansatte: 29
Startdato: 11. januar 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Højdam
Rørsangervej 20, 5210 Odense NV
Ansatte:
Startdato: 29. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Hvidtfeldt & Hansen Fyn ApS
Klokkestøbervej 29, 5230 Odense M
Ansatte:
Startdato: 08. januar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Jonas Jørgensen
krægevænget 8, 5270 Odense N
Ansatte: 0
Startdato: 05. marts 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Jørgen Hansen & Søn
Rugårdsvej 204, 5210 Odense NV
Ansatte: 2
Startdato: 01. april 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET JØRGEN JENSEN/ OLE JØRGEN JENSEN
Musvågevej 54, 5210 Odense NV
Ansatte: 4
Startdato: 16. maj 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Krath ApS
Brogade 8, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 26. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Lisborg v/Rune Lisborg Rasmussen
Højager 10, 5270 Odense N
Ansatte: 0
Startdato: 07. marts 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Lyngsø ApS
Reventlowsvej 51, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 20. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET M. LADEGAARD & SØN ApS
Christiansgade 100, 5000 Odense C
Ansatte: 10
Startdato: 13. juni 1989,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Marianne Krath
Brogade 8, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 15. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET MURREKILDE ApS
Herluf Trolles Vej 175, 5220 Odense SØ
Ansatte: 0
Startdato: 09. juni 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET PER JACOBSEN ApS
Landbrugsvej 10, 5260 Odense S
Ansatte: 32
Startdato: 28. august 1998,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET RASMUSSEN ApS
Bellingevej 107, 5250 Odense SV
Ansatte: 5
Startdato: 15. maj 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET ROSENLØV LAURSEN ApS
Rugårdsvej 293, 5210 Odense NV
Ansatte: 2
Startdato: 18. december 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Rosenlund
Valkendrupsgyden 19, 5270 Odense N
Ansatte:
Startdato: 03. december 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Rosenlund ApS
Valkendrupsgyden 19, 5270 Odense N
Ansatte:
Startdato: 17. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Rosenquist v/Claus Rosenquist
Engsnarren 9, 5250 Odense SV
Ansatte: 1
Startdato: 01. september 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Skovgaard v/Lars Skovgaard Simonsen
Hedelandsvej 33, 5260 Odense S
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet TVT
Risingsvej 14, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET. A/S KNOLD & THINESEN
Egestubben 9, 5270 Odense N
Ansatte: 29
Startdato: 28. maj 2010,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfyn I/S
Havnegade 57, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 06. maj 2020,
Virksomhedsform: Interessentskab
MALERGRUPPEN A/S, BORIS CHRISTENSEN
Peder Skrams Vej 1, 5220 Odense SØ
Ansatte: 62
Startdato: 01. maj 1992,
Virksomhedsform: Aktieselskab
malerhatten
Skærevej 62, 5260 Odense S
Ansatte:
Startdato: 26. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Andersen v/K.Andersen
Vissenbjergvej 2, 5230 Odense M
Ansatte: 2
Startdato: 01. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER BO CHRISTENSEN
Hasselvænget 5, 5230 Odense M
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1968,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER BO RASMUSSEN
Rugårdsvej 149, 5210 Odense NV
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Carsten Thomsen
Cikorievej 23, 5220 Odense SØ
Ansatte: 7
Startdato: 04. juni 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Dinh
Utzons Allé 28, 5240 Odense NØ
Ansatte:
Startdato: 25. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER DITTE BROLYKKE ApS
Klokkestøbervej 31, 5230 Odense M
Ansatte: 1
Startdato: 09. november 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Frank Nielsen
Væbnerhatten 227, 5220 Odense SØ
Ansatte: 0
Startdato: 05. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER FRANK TJILLE KRISTENSEN
Allesø-Norden 158, 5270 Odense N
Ansatte: 9
Startdato: 02. januar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester I.A.
Nyborgvej 311, 5220 Odense SØ
Ansatte: 0
Startdato: 15. november 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Imran Hamdan & Søn ApS
Egøgårdvej 16, 5250 Odense SV
Ansatte:
Startdato: 22. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Jan Knudsen
Gartnervænget 6, 5240 Odense NØ
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester John Kruse
Skovmærkevej 9, 5220 Odense SØ
Ansatte: 0
Startdato: 09. maj 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER JØRGEN ZEUCH
Bjergmarken 10, 5260 Odense S
Ansatte: 0
Startdato: 02. august 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Karina Quist
Skibhusvej 89, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 05. januar 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Kawa
Skjoldsvej 67, 5200 Odense V
Ansatte: 0
Startdato: 25. marts 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Klippo
Grævlingløkken 18, 5210 Odense NV
Ansatte: 0
Startdato: 29. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Laila Raahøj
Åbakkevej 15, 5210 Odense NV
Ansatte: 0
Startdato: 21. maj 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Mariann Kildevæld
Vigelsøvænget 10, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Morten Poulsen
Volderslevvej 9, 5260 Odense S
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Rasmus Krabbe Barslund ApS
Bøgesangervænget 23, 5210 Odense NV
Ansatte:
Startdato: 21. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Rasmus Ø Madsen v/Rasmus Østergaard Madsen
Niels Bjerres Vænge 28, 5220 Odense SØ
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Tenna Madsen
Rosengårdsvej 23, 5230 Odense M
Ansatte:
Startdato: 15. november 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER TORBEN THINESEN
Egestubben 9, 5270 Odense N
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Trine Andersen
Abigaelsvej 15, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 15. februar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
malermester Vincentz
Østerlunden 9, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 01. december 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Malerservice Fyn ApS
Teknikvej 27, 5260 Odense S
Ansatte:
Startdato: 22. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malersprutten ApS
Sandhusvej 50, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 03. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maling og magi
Lilletoften Havekoloni 229, 5260 Odense S
Ansatte: 0
Startdato: 24. april 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malvel v/ Katarzyna Rylko
Hedelundvej 22, 5270 Odense N
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mark Multiservice
Egegårdsvej 8, 5260 Odense S
Ansatte:
Startdato: 25. februar 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
mck /v claus kjærbye
Rugårdsvej 274, 5210 Odense NV
Ansatte:
Startdato: 01. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mesterlige Hænder ApS
Østre Stationsvej 33, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 16. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MICHAEL RASMUSSEN A/S
Planteskolevej 11, 5250 Odense SV
Ansatte: 5
Startdato: 01. maj 1989,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Midtbyens Maler v/Carsten Larsen
Slagenvej 7, 5240 Odense NØ
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mit multiservice
Kragsbjergvej 46, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 14. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ML-BYG
Windelsvej 23, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MO-Multiservice
Vesterbro 66, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 16. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Modebolig.dk ApS
Rosmarinvej 10, 5270 Odense N
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MØRK & SKOV ApS
Holkebjergvej 58, 5250 Odense SV
Ansatte: 34
Startdato: 05. april 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mørk & Skov Projekt ApS
Holkebjergvej 58, 5250 Odense SV
Ansatte:
Startdato: 29. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mr Help
Vanddråben 32, 5240 Odense NØ
Ansatte:
Startdato: 04. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MS Pro Malerservice
Bøgeparken 262, 5240 Odense NØ
Ansatte:
Startdato: 07. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
multiservice v/ steffen henriksen
Saxovej 73, 5210 Odense NV
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Muremester Jan Larsen
Breidavej 16, 5210 Odense NV
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Muremester Mikael Madsen
mosegyden 12, 5250 Odense SV
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURER K. E. KRISTENSEN ApS
Stenløse Bygade 11, 5260 Odense S
Ansatte: 1
Startdato: 30. november 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURER- OG ARKITEKTFIRMA ERIK TOMMY NIELSEN ApS. ODENSE
Majsmarken 11, 5260 Odense S
Ansatte: 1
Startdato: 30. juni 1989,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Brdr. Larsen
Lindeallé 26, 5230 Odense M
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
murerfirmaet Brdr. Omann
Karlavej 4, 5270 Odense N
Ansatte:
Startdato: 14. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Carsten Bjerregaard v/Carsten Bjerregaard Jørgensen
Kragsbjergvej 16, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 15. oktober 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet KENT ApS
Bragesvej 15, 5200 Odense V
Ansatte: 6
Startdato: 30. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET KNUDSEN & CO. ApS
N. Tørrings Vej 6, 5220 Odense SØ
Ansatte: 9
Startdato: 08. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Lodrette Fuger
Hjortetakken 74, 5250 Odense SV
Ansatte: 3
Startdato: 01. maj 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET M. BENDTSEN ApS
Villestoftemarken 88, 5210 Odense NV
Ansatte: 1
Startdato: 16. januar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Anders Bering
Bystævnet 14, 5260 Odense S
Ansatte:
Startdato: 01. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Andreas Baaring
Tyrsbjergvej 47, 5210 Odense NV
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER ARNE FRANDSEN
Helsingborggade 23, 5000 Odense C
Ansatte: 3
Startdato: 01. februar 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Bent Gade Christiansen Eftf. ApS
Smedebakken 40, 5270 Odense N
Ansatte:
Startdato: 15. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
murermester birkegaard
Møllebakken 5, 5260 Odense S
Ansatte:
Startdato: 27. februar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER BJØRN ZACHARIASSEN ApS
Hermannsvænget 8, 5270 Odense N
Ansatte: 1
Startdato: 15. maj 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER BRIAN BERTELSEN ApS
Skærevej 19, 5260 Odense S
Ansatte: 1
Startdato: 07. juni 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Chano ApS
Svendborgvej 433, 5260 Odense S
Ansatte:
Startdato: 13. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER ERIK NIELSEN
Stavadgyden 207, 5270 Odense N
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1974,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER GERT LARSEN ApS
Gedebjerggyden 31, 5250 Odense SV
Ansatte: 1
Startdato: 10. juni 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Jesper Damgaard ApS
Ågade 25, 5270 Odense N
Ansatte:
Startdato: 27. oktober 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Johnny Lolk ApS
Lindeskovhaven 30, 5260 Odense S
Ansatte: 3
Startdato: 01. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Jonas Schultz ApS
Sigvaldsvej 1, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 15. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER JØRGEN KOCH RASMUSSEN
Ølstedgårdvej 26, 5230 Odense M
Ansatte: 1
Startdato: 12. november 1965,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Knud Andersen ApS
Cikorievej 28, 5220 Odense SØ
Ansatte:
Startdato: 18. april 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Kristen Pedersen
Ulfvænget 2, 5210 Odense NV
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Lars Aaholm ApS
Jernbanevej 50, 5210 Odense NV
Ansatte:
Startdato: 02. august 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER LARS JØRGENSEN ApS
Herluf Trolles Vej 22, 5220 Odense SØ
Ansatte: 20
Startdato: 24. april 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Lasse Pedersen
Bredagerløkken 162, 5220 Odense SØ
Ansatte: 0
Startdato: 19. august 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester LKD v/Lasse K Damm
Pederstrupvej 100, 5210 Odense NV
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Mathias Jørgensen
Hedelundmarken 15, 5270 Odense N
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Nicholai Darlyng ApS
Kirkevej 16, 5260 Odense S
Ansatte: 5
Startdato: 11. december 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Poul Lund Nielsen
Næsbyvej 89, 5270 Odense N
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER PREBEN MARCUSSEN ApS
Hjulets Kvarter 256, 5220 Odense SØ
Ansatte: 1
Startdato: 19. februar 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER RICKI B. JENSEN ApS
Langkærgårdvænget 20, 5270 Odense N
Ansatte: 1
Startdato: 12. april 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester T Boisen
Carit Etlars Vej 19, 5230 Odense M
Ansatte: 0
Startdato: 03. maj 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Torben Erik Larsen
Nr. Lyndelse Vej 8, 5260 Odense S
Ansatte: 4
Startdato: 01. april 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Ulrik Hansen
Elmelundsvej 118, 5200 Odense V
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTRENE CHRISTOFFERSEN ApS
Breidavej 6, 5210 Odense NV
Ansatte: 4
Startdato: 30. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murervirksomheden Mester Jacob ApS
Christiansgade 33, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 26. april 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murfuge.dk ApS
Egebæksvej 2, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 02. juli 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murup
Lærkevej 27, 5210 Odense NV
Ansatte: 5
Startdato: 01. april 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURUP APS
Lærkevej 27, 5210 Odense NV
Ansatte:
Startdato: 19. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
N. Normand ApS
Johannevej 12, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 27. oktober 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NÆSBY MALERFIRMA A/S
Sandvadvej 4, 5210 Odense NV
Ansatte: 16
Startdato: 28. april 2010,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Nielsen og co. v/Thomas Nielsen
Mågebakken 183, 5250 Odense SV
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nordic Color
Hollufgårdsvej 22, 5260 Odense S
Ansatte:
Startdato: 07. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NS Flisemurer
Flenstoftevænget 10, 5230 Odense M
Ansatte:
Startdato: 14. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Odense Maleren
Rønnebærvangen 9, 5210 Odense NV
Ansatte: 3
Startdato: 08. juni 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ODENSE MALERFIRMA/ RUDDI ALLAN HØGSTRØM JENSEN
Søhusvej 78, 5270 Odense N
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1977,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Odense Murerforretning ApS
Lindegaards Allé 1, 5220 Odense SØ
Ansatte:
Startdato: 02. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Odense-Byg ApS
Lumbyvej 17, 5000 Odense C
Ansatte: 1
Startdato: 02. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
OdenseMaleren A/S
Landbrugsvej 10, 5260 Odense S
Ansatte:
Startdato: 12. april 2023,
Virksomhedsform: Aktieselskab
OK Multiservice
Skjoldsvej 7, 5200 Odense V
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OK-Multiservice
Abigaelsvej 24, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 02. august 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Ørskov Malerfirma
Havnegade 98, 5000 Odense C
Ansatte: 1
Startdato: 08. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Painting Partners ApS
Landbrugsvej 10, 5260 Odense S
Ansatte:
Startdato: 28. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PALLE BUTTRUP-LARSEN
Niels Juels Allé 142, 5250 Odense SV
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1988,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Paulos Fliseunivers
Enebærvej 48, 5260 Odense S
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Peter murer
Roesskovsvej 76, 5200 Odense V
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
PL-AS-Multiservice
Egholmen 2, 5240 Odense NØ
Ansatte:
Startdato: 05. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
POUL ANDERSENS EFTF/ GRETHE HANSEN
Segelckesvej 22, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 14. december 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
R B Murer Arbejder Rod Barrett
Thordahls Allé 17, 5250 Odense SV
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RA Malerentreprise ApS
Cikorievej 26, 5220 Odense SØ
Ansatte:
Startdato: 31. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Raabirck Malerservice
Skibhusparken 80, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 06. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RAINER.DK S.M.B.A
Kongelysvej 11, 5000 Odense C
Ansatte: 9
Startdato: 29. maj 2009,
Virksomhedsform: Selskab med begrænset ansvar
RH Maler Service
Hedelundhegnet 68, 5270 Odense N
Ansatte:
Startdato: 01. december 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Riedel Manpower
Svendsagervej 78, 5240 Odense NØ
Ansatte:
Startdato: 19. maj 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Sand & Guldborg ApS
Herluf Trolles Vej 8, 5220 Odense SØ
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SANDERUM MALERFORRETNING ApS
Ågade 32, 5270 Odense N
Ansatte: 4
Startdato: 01. maj 1987,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SAWORKFORCE v/ Søren Andersen
Bladstrupvej 15, 5270 Odense N
Ansatte:
Startdato: 18. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Scheffmann. Malermester v/Niels Scheffmann
Baumgartensvej 48, 5000 Odense C
Ansatte: 1
Startdato: 16. oktober 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Seasen Håndværk
Femkanten 14, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 05. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SERVICEMURERNE ApS
Stavkærvej 41, 5220 Odense SØ
Ansatte: 9
Startdato: 22. marts 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Severin Byg og Design v/Michael severin Alt i murværk badeværelser vandskuring mm.
Nørregade 69, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 20. oktober 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SHM BYG ApS
Hjallesegade 5, 5260 Odense S
Ansatte: 0
Startdato: 20. juni 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SJ Construction ApS
Jervelundhaven 20, 5220 Odense SØ
Ansatte:
Startdato: 09. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Skibhusmureren v/Daniel Gherezghiher
Baumgartensvej 52, 5000 Odense C
Ansatte: 2
Startdato: 02. april 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Slukefter malerfirma
Rådyrløkken 171, 5210 Odense NV
Ansatte:
Startdato: 11. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Storm's Murerservice v/Kim Rasmus Storm
Hjortevej 1, 5210 Odense NV
Ansatte: 0
Startdato: 20. november 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Strand & Olsen ApS
H.C. Lumbyes Vej 55, 5270 Odense N
Ansatte:
Startdato: 23. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sune Andersen Byg
Windelsvej 117, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 03. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
t. s flodin
Næsbyvej 109, 5270 Odense N
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tankespirerne
Strynøgade 12, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 18. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TARUP MALERFIRMA PER RØHMER JENSEN
Roers Allé 3, 5210 Odense NV
Ansatte: 0
Startdato: 19. april 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TIMBJERG ApS
Svendsagervej 20, 5240 Odense NØ
Ansatte:
Startdato: 01. november 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TM Malerservice
Plovgårdsvej 47, 5250 Odense SV
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2012,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
TMB ApS
Fladbjerggårdvej 9, 5250 Odense SV
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TNV MALERFIRMA
Floravænget 25, 5250 Odense SV
Ansatte:
Startdato: 01. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tre-m ApS
Thorsgade 5, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 03. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TS Byg Entreprise ApS
Stenhuggervej 28, 5230 Odense M
Ansatte:
Startdato: 16. januar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vica Service
Munkehatten 16, 5220 Odense SØ
Ansatte:
Startdato: 30. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Viking-Service ApS
Nyborgvej 113, 5000 Odense C
Ansatte:
Startdato: 30. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Wilki/v kim wilki
Thorkildsgade 26, 5000 Odense C
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Zirkelbyg ApS
Brinken 8, 5270 Odense N
Ansatte:
Startdato: 30. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Over Holluf

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Over Holluf. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Over Holluf eller Odense kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps