2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Ågård

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Ågård – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Ågård

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Ågård og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Ågård.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Ågård.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Ågård.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Ågård, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Ågård. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Ågård eller hele Vejle kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Ågård eller Vejle kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 179 firmaer i Ågård. Find en tømrer eller maler i Ågård og omegn herunder. I hele Vejle kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
4 you
Tønnesgade 18, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 18. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
A Jørgensen Byg ApS
Kollemortenvej 83, 7323 Give
Ansatte:
Startdato: 06. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AC Malerservice
Kollemortenvej 88, 7323 Give
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AI Byg v/Anders Iversen
Skovlunden 102, 7323 Give
Ansatte:
Startdato: 06. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Alex Byg & Anlæg
Nyboesgade 47, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 08. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Am Maler Service v/ Anne Mette harpsøe Andersen
Ouskær 24, 7080 Børkop
Ansatte:
Startdato: 29. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AM-Malerteknik v/Anders Dupont Mikkelsen
Ryttervangen 5, 7323 Give
Ansatte: 1
Startdato: 01. maj 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Anders Bové Projekter, Vejle ApS
Frøkær Skovvej 6, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 08. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ApS ANDERS SKOVGÅRD HANSEN
Skovbakken 7, 7323 Give
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 1987,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ARTUSBYG A/S
Islandsvej 7, 7100 Vejle
Ansatte: 56
Startdato: 11. september 2013,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Asger Nielsen
Petersmindevej 2, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 30. juni 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
B.O Byg
Vesterbrogade 8, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BCS Vejle ApS
Vork Bakker 24, 7100 Vejle
Ansatte: 2
Startdato: 12. december 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Behrendsens Malerfirma ApS
Hebovænget 8, 7080 Børkop
Ansatte:
Startdato: 11. oktober 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BF Montage
Hovedgaden 50, 7323 Give
Ansatte: 0
Startdato: 22. marts 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BHR Freelance/V. Bjarne Hundahl Rasmussen
Toftumvej 28, 7080 Børkop
Ansatte: 3
Startdato: 15. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
blåbær mal og design
Blåbærvej 1, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 11. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bloks Murerforretning ApS
Ammitsbølvej 26, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 30. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BM MALER A/S
Håndværkervej 3, 7120 Vejle ØST
Ansatte: 13
Startdato: 19. april 2001,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Bo-To Ejendomsadministration ApS
Jyllandsgade 8, 7100 Vejle
Ansatte: 34
Startdato: 01. juli 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BOAN A/S
Birkevænget 10, 7100 Vejle
Ansatte: 7
Startdato: 14. november 2008,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Bøjgaard Murerservice v/Kenneth Bøjgaard
Givevej 32, 7323 Give
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Børkop Microcement
Roarsvej 19, 7080 Børkop
Ansatte:
Startdato: 03. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byg og BBR
Holmen 11, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 15. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byggefirmaet MK ApS
Rodalvej 88, 7183 Randbøl
Ansatte: 11
Startdato: 23. april 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Caspers Service
Stubdrup Kirkevej 196, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 21. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CE ENTREPRISE ApS
Strandvejen 22, 7120 Vejle ØST
Ansatte: 9
Startdato: 05. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CHRISTIAN HOLM ApS
Bidalgårdvej 6, 6040 Egtved
Ansatte: 4
Startdato: 13. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
City Maler
Vestergade 22, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 18. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Coolrent.dk ApS
Ballevej 39, 7182 Bredsten
Ansatte: 1
Startdato: 03. april 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Den Lille Maler v/Susanne Hartung
Lilholtparken 17, 7080 Børkop
Ansatte: 2
Startdato: 23. juli 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dissings Malerfirma ApS
Brejning Søndergade 4, 7080 Børkop
Ansatte: 1
Startdato: 08. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dødsboet efter Murermester Leif Karlsen
Damhaven 5, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 02. december 2021,
Virksomhedsform: Dødsbo
Dubadi Byg v/Sitaram Dubadi
Agerbølparken 55, 7323 Give
Ansatte: 0
Startdato: 15. september 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
E. OG E. EGSGAARD ApS
Vejlevej 171, 7323 Give
Ansatte: 2
Startdato: 30. april 1981,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
E.A. BYG ApS
Højgårdvej 19, 7323 Give
Ansatte: 4
Startdato: 01. januar 1997,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Eg Consult
Ladegårdsvej 2, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Egtved Malerfirma v/Martin Støvring
Æblehaven 112, 6040 Egtved
Ansatte: 1
Startdato: 01. juni 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ettrup Byg APS
Niels Pedersensvej 35, 7080 Børkop
Ansatte: 0
Startdato: 06. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Få Det Fikset
Frøkær Skovvej 64, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 07. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Facadeeksperten ApS
Karetmagervej 19, 7100 Vejle
Ansatte: 1
Startdato: 05. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Firmaet Frank Kristiansen
Dæmningen 45, 7100 Vejle
Ansatte: 1
Startdato: 03. august 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Firmaet Frank Kristiansen Eftf.
Dæmningen 45, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 25. april 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Flisemurer ApS
Bavnehøj 100, 6040 Egtved
Ansatte:
Startdato: 21. januar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GIVE MALERFORRETNING V/ERLAND JUUL MØLLER
Hjortsvangen 60, 7323 Give
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GREJSDALENS MURERFORRETNING V/HENRIK MOSS
Grejsdalsvej 247, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GT Murerforretning
Lærketoften 6, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 20. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Handy Man
Grejsdalsvej 83, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 17. januar 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Hardys Murerservice ApS
Gormsgade 25, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 03. august 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HC Malerservice
Jerlev Boulevard 12, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 10. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HEDENSTED BYG ApS
Kragelund Skovvej 1, 7100 Vejle
Ansatte: 1
Startdato: 12. maj 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hjorth
Ved Anlæget 2, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 04. juni 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HL Byggefirma
Junker Stranges Vej 68, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hobomalling
Ved Hjemmet 6, 7323 Give
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hollesen Livestock Solutions ApS
Østervænget 16, 7300 Jelling
Ansatte: 0
Startdato: 18. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HOLM JUHLER ApS
Søndergade 57, 7323 Give
Ansatte: 2
Startdato: 05. september 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hornstrup Murerforretning ApS
Gl Hornstrupvej 109, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 20. januar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
IP MALERMESTER
Beddingen 18, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 14. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J C Malerforretning v/Jesper Christoffersen
Fårupvej 8, 7300 Jelling
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JC Multiservice v/Jonas T. Christiansen
Staldgaardsgade 14, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 25. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jelling Malerfirma
Mølvanggårdsvej 4, 7300 Jelling
Ansatte: 0
Startdato: 06. juni 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Jerlev malerforretning
Vilstrupvej 9, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 15. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JL SUPPORT
H C Lumbyes Vej 14, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JME
Nordlyvej 31, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 06. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JME Aps
Nordlyvej 31, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 21. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JR
Gødsbølvej 22, 7323 Give
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JT Farver
Løngangen 2, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 06. juli 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KENT NIELSEN
Lønåvej 5, 7323 Give
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kjærs Murerservice
Rønnevang 48, 7080 Børkop
Ansatte:
Startdato: 06. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KMP Malerfirmaet ApS
Borgvold 8, 7080 Børkop
Ansatte:
Startdato: 07. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Konrad Transport
Gammelbyvej 20, 7323 Give
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kreativ Maler
Jacob Gades Stræde 2, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 14. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KSO Gruppen
Lien 4, 7080 Børkop
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KSTB v/ Murermester Simon Bach
Bystedvej 17, 7080 Børkop
Ansatte:
Startdato: 26. juli 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LARS ERLING JENSEN
Skovmøllevej 22, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Laumark Maler ApS
Agervang 9, 7323 Give
Ansatte:
Startdato: 27. maj 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lokal Håndværkeren v/Jørn Bent Jørgensen
Vindingvej 59, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lokalhåndværkeren ApS
Vindingvej 59, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 26. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LS Fuger
Toften 20, 7323 Give
Ansatte: 0
Startdato: 16. oktober 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MAACH'S MURERFORRETNING ApS
Juelsmindevej 43, 7120 Vejle ØST
Ansatte: 1
Startdato: 20. december 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mal-let.dk Malermesteren ApS
Peder Breths Vej 12, 7080 Børkop
Ansatte:
Startdato: 16. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maler Serritslev
Gormsgade 14, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 06. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler&KonsulentPuschOvergaard ApS
Elbækvej 42, 7080 Børkop
Ansatte: 3
Startdato: 03. september 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirma M. KREUTZFELDT
mølleager 22, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 22. juli 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Armin Wistisen
Smidstrupvej 44, 7323 Give
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Claus Jeppesen
Donsvej 27, 6040 Egtved
Ansatte: 0
Startdato: 08. maj 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Dalsgaard Jensen
Ørstedsgade 21, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 31. oktober 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Hoier v/Torben Hoier
Hørvænget 37, 6040 Egtved
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Martin Buch ApS
Hjulmagervej 11, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET MIKKELSEN & LUDVIGSEN A/S
Ulvevænget 3, 7100 Vejle
Ansatte: 28
Startdato: 27. november 2000,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirmaet Nedergaard v/Martin Nedergaard Hansen
Klokkeager 13, 7120 Vejle ØST
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Palle og Claus Jensen
Skovgårdsparken 73, 7080 Børkop
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 2007,
Virksomhedsform: Interessentskab
Malerfirmaet Rundkvist v/Lars Rundkvist Jensen
Erosvej 14, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 20. maj 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Tranborg ApS
Skovvej 12, 7323 Give
Ansatte:
Startdato: 05. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerkosten v/Bjarne Studskjær
Hestehaven 11, 7323 Give
Ansatte: 1
Startdato: 01. juni 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER EBBE LAURSEN
Rensdyrvej 26, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 14. juni 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER ERIK P. LUDVIGSEN ApS
Moselund 2, 7120 Vejle ØST
Ansatte: 0
Startdato: 11. april 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Gandrup v/Jesper Gandrup Pedersen
Højagervej 2, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MalerMester J
J.L. Varmingsvej 36, 7080 Børkop
Ansatte: 0
Startdato: 20. marts 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Jørgen Hess
Møllehusvej 29, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Karlsen
Tyttebærvej 11, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 27. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER VILLY HANSEN
Bredager 13, 7120 Vejle ØST
Ansatte: 1
Startdato: 01. september 1974,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermestrene Mørk ApS
Langelinie 14, 7100 Vejle
Ansatte: 16
Startdato: 13. februar 1997,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MalerPind ApS
Nordkrogen 5, 7300 Jelling
Ansatte:
Startdato: 05. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maximus Byg ApS
Nørreskov Huse 40, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 10. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ML spartel og montage
Hærvejen 255, 7323 Give
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MN Maling & Renovering
Teglværksvej 3, 7323 Give
Ansatte:
Startdato: 28. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MØRKHOLT MALERFORRETNING V/K HANSEN
Hagenvej 106, 7080 Børkop
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1981,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Morten Murer ApS
Præstevænget 43, 7323 Give
Ansatte:
Startdato: 05. oktober 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Multi Service
Valdemarsgade 32, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 21. maj 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Multiservice
Ny Hornstrupvej 1, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Munch's Malerfirma v/Poul Erik Munch Sørensen
Koldingvej 163, 7100 Vejle
Ansatte: 2
Startdato: 15. maj 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURER- OG TØMRERMESTER TORBEN BRUUN ApS
Dyrskuevej 14, 7323 Give
Ansatte: 4
Startdato: 21. august 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MUREREN BØRKOP ApS
Sellerupvej 30, 7080 Børkop
Ansatte: 3
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirma Karsten Sørensen ApS
Hvejselvej 16, 7323 Give
Ansatte: 3
Startdato: 04. august 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet 2 Byg ApS
Søndervang 4, 7182 Bredsten
Ansatte: 3
Startdato: 12. oktober 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET BENNY KARLSKOV LARSEN ApS
Oksenbjergevej 10, 7323 Give
Ansatte: 5
Startdato: 20. juni 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Bøtkjær ApS
Ribevej 63, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 07. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Døssing ApS
Egtvedvej 18, 6040 Egtved
Ansatte: 3
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET FINN PETERSEN ApS
Nybovej 37, 7182 Bredsten
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Holck Sørensen
Dandyvej 3, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 26. maj 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET JM BYG ApS
Brandevej 33, 7323 Give
Ansatte: 2
Startdato: 13. februar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Krogsgaard ApS
Balle Nørremarksvej 7, 7182 Bredsten
Ansatte:
Startdato: 21. april 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Olsen Hermann
Baunevej 11, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 01. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Anders Bové ApS
Frøkær Skovvej 6, 7100 Vejle
Ansatte: 10
Startdato: 29. april 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER C QUISTGAARD A
Aagade 68, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 14. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Dennis Rasmussen
Rapsvænget 12, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jesper Højrup
Mølvangvej 52, 7300 Jelling
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jesper Storbank
Åsbjerg 65, 7323 Give
Ansatte: 0
Startdato: 18. september 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Kristian Kring ApS
Anemonevej 13, 7323 Give
Ansatte:
Startdato: 28. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Kurt Ejgaard Poulsen ApS
Skomagervej 6, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER NIELS PETER SØRENSEN
Hvejselvej 16, 7323 Give
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1971,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Ove Rasmussen
Gødsbølvej 22, 7323 Give
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Tage Pedersen
Ørnevej 8, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 22. marts 1966,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Torben Winterskov
Søndermarksvej 6, 6040 Egtved
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermesteren Kim Guldmann ApS
Skovhaven 55, 7080 Børkop
Ansatte: 1
Startdato: 01. juli 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MurermesterMakholm ApS
Ridefogedvej 1, 6040 Egtved
Ansatte:
Startdato: 07. december 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermestrene Skjødt ApS
Eskelunden 25, 7300 Jelling
Ansatte:
Startdato: 12. december 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nedriveren
Finlandsvej 71, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NIELS ÆRØ MALERENTREPRISE ApS
Strandvejen 59, 7120 Vejle ØST
Ansatte: 8
Startdato: 28. juni 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Number 1 Salams Malerfirma
Løget Dam 11, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 02. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ny-Højen Murerforretning
Stubdrup Kirkevej 196, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Østjysk Byggeforretning ApS
Egtvedvej 18, 6040 Egtved
Ansatte:
Startdato: 02. april 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
P. Christensen Murer og byggerådgivning ApS
Ringivevej 46, 7323 Give
Ansatte:
Startdato: 10. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PABYG ApS
Højtoftevej 8, 7100 Vejle
Ansatte: 1
Startdato: 06. september 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PEDER FUGLSANG
Birkebækvej 29, 7323 Give
Ansatte: 3
Startdato: 01. januar 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Per Gravholt
Syrenhaven 14, 6040 Egtved
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PL Ejendomsservice ApS
Bommerhavevej 17, 7100 Vejle
Ansatte: 3
Startdato: 01. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PM Maler
Slåenvej 2, 7080 Børkop
Ansatte:
Startdato: 31. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PM Spartelteknik ApS
Pottervej 28, 7323 Give
Ansatte:
Startdato: 21. maj 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rabæk's Malerfirma
Bakkevej 8, 7323 Give
Ansatte:
Startdato: 19. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RC SERVICE
Grejsdalsvej 83, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 13. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Remus EDM
Hovedgaden 23, 7323 Give
Ansatte:
Startdato: 31. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
rh1
Ådalvej 12, 7300 Jelling
Ansatte: 0
Startdato: 15. april 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RIKKES MALERFIRMA ApS
Industrivej 50, 7080 Børkop
Ansatte: 6
Startdato: 25. juni 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RLK-BYG
Nørresø Alle 10, 6040 Egtved
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Roberts Malerfirma V/Robert Mortensen
Hyldevang 169, 7323 Give
Ansatte: 1
Startdato: 03. juli 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Skovbjerg Jeppesen v/ Heinz Olesen
Eskelunden 15, 7300 Jelling
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Skriver/Murerentreprise
Mølholmvej 10, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 26. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SLG Byg og Service
Syrenvej 17, 7323 Give
Ansatte:
Startdato: 12. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SØREN MURER ApS
Skibetvej 43, 7100 Vejle
Ansatte: 4
Startdato: 19. december 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SVEND ERIK PEDERSEN
Koldingvej 601, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 19. april 1983,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
T.K. Service v/Thor Kjølhede
Trindhøjvej 102, 7080 Børkop
Ansatte: 0
Startdato: 23. juni 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Teglparken ApS
Gammelmarksvej 27, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Thybøl Ejendomme A/S
Klinkenborgvej 1, 7323 Give
Ansatte:
Startdato: 29. juni 2020,
Virksomhedsform: Aktieselskab
TMK Entreprise ApS
Skolevænget 1, 7182 Bredsten
Ansatte:
Startdato: 29. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Jacob Rasmussen
Havrebakken 3, 7323 Give
Ansatte: 0
Startdato: 17. april 1979,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TREKANTENS FACADERENOVERING OG SANDBLÆSNING ApS
Novavej 7, 7100 Vejle
Ansatte: 1
Startdato: 29. juni 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Trekantens Murerforretning ApS
Vestbanevej 27, 7100 Vejle
Ansatte: 3
Startdato: 06. april 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TT Multiservice v/Tommy Tychsen
Mølkærparken 92, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 14. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
URBAN BYG
Ballevej 24, 7182 Bredsten
Ansatte:
Startdato: 01. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Varga's Painthouse
Rosmarinvej 3, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 20. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
vejle bilhjælp
Frederikshøjvej 84, 7100 Vejle
Ansatte: 1
Startdato: 20. marts 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vejle Murerforretning ApS
Gl Højenvej 48, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 14. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VEJLE SPECIALFUGER ApS
Petersmindevej 2, 7100 Vejle
Ansatte: 1
Startdato: 29. juni 1979,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vinding malerforretning
Blåbærvej 1, 7100 Vejle
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VIVA BYG
Åbrinken 10, 7100 Vejle
Ansatte:
Startdato: 26. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VK&IK ApS
Ravningvej 57, 7182 Bredsten
Ansatte:
Startdato: 17. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Winterskov BYG
Søndermarksvej 31, 6040 Egtved
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Ågård

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Ågård. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Ågård eller Vejle kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps