2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Bislev

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Bislev – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Bislev

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Bislev og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Bislev.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Bislev.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Bislev.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Bislev, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Bislev. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Bislev eller hele Aalborg kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Bislev eller Aalborg kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 222 firmaer i Bislev. Find en tømrer eller maler i Bislev og omegn herunder. I hele Aalborg kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
2 C ejendomsservice v/Mads Christensen
Ida Maries Vej 4, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 07. marts 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
A Byg v/Murermester Kim Andersen
Hundeklemmen 7, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
A. D. Malerfirma
Sankelmarksgade 3, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 23. maj 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
A.M. Murer'N
Sagavej 5, 9260 Gistrup
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
A.S Maler Service
Hadsundvej 5, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 07. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
A&K Murer- og Tømrerfirma ApS
Kystvej 228, 9280 Storvorde
Ansatte:
Startdato: 29. juli 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Aak v/Khaled Ali Alahmad
Korevej 18, 9210 Aalborg SØ
Ansatte:
Startdato: 11. oktober 2018,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
AALBORG MALEREN ApS
Mølleageren 11, 9400 Nørresundby
Ansatte: 7
Startdato: 20. august 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Aalborg Malerentreprise
Drastrup Skovvej 18, 9200 Aalborg SV
Ansatte: 0
Startdato: 22. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Aalborg Murer Service
Birke Alle 14, 9200 Aalborg SV
Ansatte:
Startdato: 07. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Aalborg-Nørresundby Malerf. ApS
Bavnehøj 18, 9210 Aalborg SØ
Ansatte: 2
Startdato: 06. november 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AKENordic ApS
Sønder Tranders Vej 91, 9210 Aalborg SØ
Ansatte:
Startdato: 16. maj 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ALLE TIDERS MALER V/ANDERS GRØNKJÆR
Nordens Huse 14, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1978,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AllEyez/aalborg
Danalien 1, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 16. juli 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Anette Silkeborg
Halkærvej 81, 9240 Nibe
Ansatte: 1
Startdato: 20. december 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ANTON LASSEN'S EFTF. A/S
Håndværkervej 9, 9000 Aalborg
Ansatte: 50
Startdato: 22. april 1988,
Virksomhedsform: Aktieselskab
asens bykke
Ejdrupvej 11, 9240 Nibe
Ansatte:
Startdato: 09. juni 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
BDH Byg ApS
Elektravej 57, 9210 Aalborg SØ
Ansatte: 1
Startdato: 15. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BENT ELKJÆR & SØNNER A/S
Nibevej 317, 9200 Aalborg SV
Ansatte: 10
Startdato: 24. maj 1997,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Bertelsen Byg & Bolig ApS
Engvej 8, 9400 Nørresundby
Ansatte:
Startdato: 01. december 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Birth to Nature
Sebbersundvej 28, 9220 Aalborg ØST
Ansatte:
Startdato: 26. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bisgaard & Vilslev Byg ApS
Lunavej 21, 9200 Aalborg SV
Ansatte: 0
Startdato: 29. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BJERREGAARD OG VIGEL PEDERSEN A/S
Voerbjergvej 28, 9400 Nørresundby
Ansatte: 37
Startdato: 01. juli 2004,
Virksomhedsform: Aktieselskab
BK Byg ApS
Landholmvej 8, 9280 Storvorde
Ansatte: 3
Startdato: 10. februar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BNBYG ApS
Linde Alle 2, 9000 Aalborg
Ansatte: 1
Startdato: 21. oktober 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
bojes murerfirma
Granlunden 14, 9310 Vodskov
Ansatte: 0
Startdato: 30. august 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bomholt Malerfirma ApS
Christmas Møllers Vej 45, 9210 Aalborg SØ
Ansatte:
Startdato: 05. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Böttcher ApS
D.G. Monrads Vej 12, 9210 Aalborg SØ
Ansatte: 1
Startdato: 17. oktober 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Brdr-Bundgaard Aalborg
Frederik Obels vej 23, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 07. august 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BTB BYG
Parallelvej 8, 9280 Storvorde
Ansatte:
Startdato: 13. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BTBBYG ApS
Parallelvej 8, 9280 Storvorde
Ansatte:
Startdato: 12. juni 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Celco Fliseentreprise ApS
Strandvejen 3, 9000 Aalborg
Ansatte: 6
Startdato: 11. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Celco Handel & Håndværk ApS
Strandvejen 3, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 11. november 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CGH Byg ApS
Bådevej 12, 9240 Nibe
Ansatte:
Startdato: 21. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CSH MALER
Marie Curies Alle 51, 9220 Aalborg ØST
Ansatte: 0
Startdato: 03. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Da vinci print Dk i/s
Troensevej 19, 9220 Aalborg ØST
Ansatte:
Startdato: 14. december 2020,
Virksomhedsform: Interessentskab
Dansk Facaderenovering ApS
Gl. Egensevej 17, 9280 Storvorde
Ansatte:
Startdato: 28. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dansk Tag og Algeservice ApS
Erantisvej 8, 9400 Nørresundby
Ansatte: 1
Startdato: 27. august 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DJ Malerfirma
Sindalvej 20, 9220 Aalborg ØST
Ansatte:
Startdato: 22. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DVI Syd ApS
Tarmvej 5, 9220 Aalborg ØST
Ansatte:
Startdato: 26. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Eberhardts Malerfirma v/Bo Eberhardt
Nordfeldparken 5, 9400 Nørresundby
Ansatte: 5
Startdato: 01. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EBH MUREREN
Nørregårdsvej 28, 9240 Nibe
Ansatte:
Startdato: 09. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Elite Maler
Skibstedbrovej 28, 9293 Kongerslev
Ansatte: 8
Startdato: 19. november 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Elite Maler ApS
Skibstedbrovej 28, 9293 Kongerslev
Ansatte:
Startdato: 26. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Empire Group ApS
Digtervejen 11, 9200 Aalborg SV
Ansatte:
Startdato: 04. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Engholm Byg ApS
Hjørringvej 48, 9400 Nørresundby
Ansatte: 1
Startdato: 25. juli 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ERIK SØRENSEN BYG A/S
Sønder Tranders Vej 163, 9260 Gistrup
Ansatte: 7
Startdato: 26. november 1984,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Fischers Malerfirma v/Henrik Fischer
Gugvej 227, 9210 Aalborg SØ
Ansatte: 6
Startdato: 01. november 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Foldagers Malerfirma
Øster Vase 44, 9280 Storvorde
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fuglbjerg Murer & Entreprise ApS
Fredericiagade 6, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 10. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Furat Maler
Thulevej 2, 9210 Aalborg SØ
Ansatte:
Startdato: 30. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GISTRUP FARVER ApS
Spiren 1, 9260 Gistrup
Ansatte: 2
Startdato: 18. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GISTRUP MURERFORRETNING ApS
Torderupvej 30, 9260 Gistrup
Ansatte: 8
Startdato: 01. november 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Gug Malerforretning Anders Nørgaard Jensen ApS
Klimvej 3, 9220 Aalborg ØST
Ansatte: 7
Startdato: 06. februar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Gulv teknik
Strindbergparken 60, 9381 Sulsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
håndværker Kaskas
Nibevej 303, 9200 Aalborg SV
Ansatte:
Startdato: 07. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Handyman Tomas
Rolighedsvej 3, 9293 Kongerslev
Ansatte:
Startdato: 17. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hansen-Byg v/Thomas Hansen
Østergade 26, 9400 Nørresundby
Ansatte: 0
Startdato: 20. september 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hasseris Maleren ApS
Svalegårdsvej 68, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hasseris Murerfirma
Henning Smiths Vej 15, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 21. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Helenes Malerforretning v/Helene Bilde Bach
Idrætsvej 16, 9000 Aalborg
Ansatte: 1
Startdato: 22. marts 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hoffmann Byg & Enterprise
Langgade 13, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 05. juli 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hvidberg Byg ApS
Vigen 8, 9280 Storvorde
Ansatte:
Startdato: 23. april 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HYTTEL OG SØNS EFTF V/BIRGITTE KROGH
Uglebakken 21, 9400 Nørresundby
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
I.M-BYG.MultiConstruction & Design
Magisterparken 77, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ivan Maler og Gips Design Aps
Riishøjsvej 21, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J. M. Byggeservice
Åvangen 7, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 03. juli 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JAN DAM A/S
Letvadvej 30, 9200 Aalborg SV
Ansatte: 6
Startdato: 22. juni 2005,
Virksomhedsform: Aktieselskab
JLS Mure & Entreprenør
Nordvestvej 1, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 13. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JS KLOAK OG BETON ApS
Bjerregaardsvej 2, 9293 Kongerslev
Ansatte: 3
Startdato: 01. maj 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Justesen Malerservice ApS
Ivigtutvej 12, 9210 Aalborg SØ
Ansatte:
Startdato: 28. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kaads Malerservice
Gartnervej 98, 9200 Aalborg SV
Ansatte: 4
Startdato: 15. september 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kenneth's Murerservice ApS
Stjernepladsen 13, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 06. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KLARUP MURERFORRETNING ApS
Hobrovej 45, 9000 Aalborg
Ansatte: 10
Startdato: 11. januar 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Km78 ApS
Gammel Gugvej 35, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 28. juni 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
køjns malerfirma
Stampen 9, 9280 Storvorde
Ansatte:
Startdato: 28. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kolinds Maler & Rengøringsservice
Øster Strandvej 20, 9400 Nørresundby
Ansatte:
Startdato: 01. november 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kolinds Maler & Rengøringsservice ApS
Øster Strandvej 20, 9400 Nørresundby
Ansatte:
Startdato: 22. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kongerslev Malerforretning ApS
Danmarksgade 6, 9293 Kongerslev
Ansatte: 4
Startdato: 06. oktober 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ks byg & design ApS
Louisegade 17, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 22. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ks service
Ved Trekanten 20, 9220 Aalborg ØST
Ansatte: 0
Startdato: 15. april 2016,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Landmand Lars Winther
Ny Kærvej 2, 9240 Nibe
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Langhoff Byg v/Niels Langhoff
Øster Sundby Vej 16, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LANGHOLT MUREREN ApS
Vodskov Kirkevej 22, 9310 Vodskov
Ansatte: 5
Startdato: 01. juni 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Larsens Multiservice
Skansevej 44, 9400 Nørresundby
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LASSE PALSGREEN ApS
Gravsholtvej 3, 9310 Vodskov
Ansatte: 0
Startdato: 29. maj 1997,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LAUEST-BYG
Attrupgårdvej 9, 9310 Vodskov
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LBL Byg & Rådgivning ApS
Skalhøje 74, 9240 Nibe
Ansatte:
Startdato: 10. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LEIF OLESEN & SØNNER ApS
Vitus Berings Vej 9, 9210 Aalborg SØ
Ansatte: 2
Startdato: 01. juli 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lennø ApS
Karen Palsgårds Vej 1, 9280 Storvorde
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LG-Byg ApS
Gadekærsvej 22, 9280 Storvorde
Ansatte:
Startdato: 30. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Limfjordens Malerfirma
Bellinisvej 14, 9200 Aalborg SV
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LUNDBY MALERFORRETNING V/K.NIELSEN
Halkærvej 173, 9240 Nibe
Ansatte: 2
Startdato: 11. april 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M.D.E BYG
Kløvervej 24, 9400 Nørresundby
Ansatte:
Startdato: 03. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M.DUUS ENTREPRISE ApS
Vestervej 25, 9240 Nibe
Ansatte:
Startdato: 20. november 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M.W.M - Malerservice
Slotsgårdsvej 2, 9293 Kongerslev
Ansatte:
Startdato: 01. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mads Hjuler - Murer & Entreprenørfirma
Blegkilde Alle 8, 9000 Aalborg
Ansatte: 2
Startdato: 01. maj 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Carsten Janum ApS
Godsbanen 25, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 13. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
maler mike
Mølndalsvej 16, 9400 Nørresundby
Ansatte:
Startdato: 01. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Xperten
Vestergade 87, 9400 Nørresundby
Ansatte:
Startdato: 05. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Allan Holm ApS
Tinbergens Alle 121, 9260 Gistrup
Ansatte: 14
Startdato: 22. juni 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirma Flemming Larsen
Vestergade 31, 9400 Nørresundby
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma KLC
Vivaldisvej 71, 9200 Aalborg SV
Ansatte: 0
Startdato: 12. august 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMA OVE PEDERSEN & SØN ApS
Holger Trydes Vej 1, 9400 Nørresundby
Ansatte: 6
Startdato: 20. februar 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMA V/POUL SØRENSEN
Peder Skrams Gade 23, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 15. april 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Alverdens Farver ApS
Fridtjof Nansens Vej 2, 9210 Aalborg SØ
Ansatte:
Startdato: 05. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET BENT PEDERSEN A/S
Kaolinvej 5, 9220 Aalborg ØST
Ansatte: 8
Startdato: 29. maj 1996,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirmaet Bøjer Madsen ApS
Schleppegrellsgade 44, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 17. december 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Brøndum
Rebildparken 15, 9220 Aalborg ØST
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET BRUNO PEDERSEN A/S
Gugvej 154, 9210 Aalborg SØ
Ansatte: 12
Startdato: 19. juni 1998,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirmaet Dalager Bohnstedt ApS
Springvandspladsen 6, 9310 Vodskov
Ansatte:
Startdato: 28. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Evald Sørensens Eftf.
Valmuemarken 74, 9000 Aalborg
Ansatte: 4
Startdato: 15. december 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET GADEGAARD A/S
Blomsterskrænten 12, 9400 Nørresundby
Ansatte: 13
Startdato: 22. oktober 2003,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MALERFIRMAET HENNING SØRENSEN´S EFTF. ApS
Skalhuse 6, 9240 Nibe
Ansatte: 6
Startdato: 25. juni 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Kim Ravnkilde
Mellemholmvej 43, 9240 Nibe
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Lindberg v/Dinna Kirstine Smed
Vonsyldsgade 4, 9000 Aalborg
Ansatte: 1
Startdato: 06. september 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Martin Lunen
Indkildevej 4, 9210 Aalborg SØ
Ansatte: 0
Startdato: 14. maj 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Peder Larsen ApS
Gildsigvej 3, 9400 Nørresundby
Ansatte:
Startdato: 10. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Poulsen
Tovesvej 36, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 23. juli 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Poulsen & Kjeldgaard I/S
Blåkildevej 103, 9220 Aalborg ØST
Ansatte:
Startdato: 22. juni 2020,
Virksomhedsform: Interessentskab
Malerfirmaet Preben Larsen´s Eftf. v/Kenneth Pedersen
Priorgade 11, 9000 Aalborg
Ansatte: 9
Startdato: 01. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Sorosen ApS
Peter Bruuns Vej 177, 9210 Aalborg SØ
Ansatte:
Startdato: 17. juli 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Allan Nielsen
Kjellerupsgade 4, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 23. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER BENDT THOMASEN
Kronprinsens Alle 13, 9400 Nørresundby
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Gitte Halle
Aagade 64, 9280 Storvorde
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Helen Kristensen
Doravej 17, 9280 Storvorde
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Iben Gram Foldager
Toftehaven 2, 9280 Storvorde
Ansatte: 2
Startdato: 02. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER JOHNNI BO NIELSEN
Mejsevej 7, 9400 Nørresundby
Ansatte: 5
Startdato: 11. juni 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Jørgen Krabbe
Plutonvej 46, 9210 Aalborg SØ
Ansatte: 2
Startdato: 01. september 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Kenneth Laursen
Godthåbsgade 52, 9400 Nørresundby
Ansatte: 0
Startdato: 03. november 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Lasse Vang ApS
Beritvej 4, 9280 Storvorde
Ansatte:
Startdato: 08. november 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Nickolaj Kristensen
C. P. Holbølls Plads 12, 9210 Aalborg SØ
Ansatte:
Startdato: 09. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Peter Carlsen ApS
Godske Lindenovs Vej 251, 9210 Aalborg SØ
Ansatte: 7
Startdato: 10. september 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERMESTER POUL ERIK ANDERSEN
Nibevej 305, 9200 Aalborg SV
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1977,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERNES AKTIESELSKAB, AALBORG
Gartnervej 10, 9200 Aalborg SV
Ansatte: 39
Startdato: 02. november 2004,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerspecialisten
Rebildparken 12, 9220 Aalborg ØST
Ansatte: 1
Startdato: 01. juni 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Martin Hansen Malerfirma ApS
Bouet Møllevej 6, 9400 Nørresundby
Ansatte:
Startdato: 01. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MF TLN BYG ApS
Carl Plougs Vej 3, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 23. juni 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MNA EJENDOMME, NIBE ApS
Hovholmvej 5, 9240 Nibe
Ansatte: 0
Startdato: 27. august 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Møllers Malerforretning ApS
Thistedvej 107, 9400 Nørresundby
Ansatte:
Startdato: 20. august 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MULTI BYG. AALBORG A/S
K. Christensens Vej 4, 9200 Aalborg SV
Ansatte: 71
Startdato: 01. april 1987,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Murer & kloakmester Ole Steffensen
Lektorvej 50, 9000 Aalborg
Ansatte: 1
Startdato: 15. marts 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURER- OG BYGGEFIRMAET JENS ROSENKILDE
Annebergvej 16, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1979,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer/Malermester Jessen ApS
Vestre Fjordvej 24, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 10. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mureren fra Blåbærvej ApS
Blåbærvej 1, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 09. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET HASSING ApS.
Vestermarksvej 28, 9280 Storvorde
Ansatte: 4
Startdato: 06. marts 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET HENRIK HANSEN ApS
Færchs Torv 3, 9240 Nibe
Ansatte: 2
Startdato: 20. maj 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet JVS ApS
Skomagergade 6, 9240 Nibe
Ansatte:
Startdato: 15. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Kim Jensen Aalborg ApS
Hadsundvej 69, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 20. april 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Kjelds & Hyldgaard ApS
Skovkrogen 7, 9293 Kongerslev
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet MM ApS
Benzinvej 3, 9220 Aalborg ØST
Ansatte: 13
Startdato: 20. april 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Mølholm ApS
Lindskovvej 41, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 12. maj 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet MTD
Ny Kastetvej 56, 9000 Aalborg
Ansatte: 1
Startdato: 27. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet MTD ApS
Vissevej 21, 9210 Aalborg SØ
Ansatte:
Startdato: 31. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET TJT DRIFT ApS
Skibstedvej 18, 9293 Kongerslev
Ansatte: 2
Startdato: 06. juni 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester B. Pedersen
Rosenvænget 20, 9400 Nørresundby
Ansatte: 2
Startdato: 01. maj 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Bent Sørensen
Vembvej 3, 9220 Aalborg ØST
Ansatte: 0
Startdato: 16. september 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Calle Wagner ApS
Ternevej 4, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 27. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester David M Pedersen
Tovesvej 10, 9000 Aalborg
Ansatte: 1
Startdato: 01. juni 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER DENNIS DAUGAARD ApS
Kong Minos Vej 25, 9210 Aalborg SØ
Ansatte: 1
Startdato: 02. marts 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Fuglsang
Lindholmsvej 87, 9400 Nørresundby
Ansatte:
Startdato: 10. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Kim O
Kuskgårdsvej 23, 9381 Sulsted
Ansatte:
Startdato: 14. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Knudsen ApS
Blommevænget 13, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 31. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Nicolaj Bergman ApS
Vandværksvej 8, 9280 Storvorde
Ansatte: 2
Startdato: 12. marts 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER SØREN SØRENSEN
Bredholtvej 35, 9381 Sulsted
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Thomas Hedegaard
Højens Alle 1, 9400 Nørresundby
Ansatte: 0
Startdato: 06. september 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
murermester v/Kenneth Sand
Paludan Müllers Vej 14, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murersvendene/Landbrug v/Eli O Jensen
Monshøjvej 6, 9293 Kongerslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murton Byg v/Ole Johnny Højlund Letort
Østervangsvej 20, 9000 Aalborg
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
N&S Pro Maler
Godsbanen 107, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 14. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NIBE ENTREPRENØR & TRANSPORT A/S
Skalhuse 9, 9240 Nibe
Ansatte: 43
Startdato: 21. december 2000,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Nibe Malerforretning v/Claus Christensen
Gartnervangen 15, 9240 Nibe
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nibe-Byg ApS
Eventyrbakken 35, 9240 Nibe
Ansatte:
Startdato: 24. maj 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nordjysk Facadefuge ApS
Fredericiagade 8, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nordjysk Facaderenovering ApS
Gl. Egensevej 22, 9280 Storvorde
Ansatte: 1
Startdato: 22. juni 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nordjysk Malerfirma ApS
Lerumbakken 40, 9400 Nørresundby
Ansatte: 6
Startdato: 01. december 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NORDJYSK TRÆ ApS
Sundsholmen 37, 9400 Nørresundby
Ansatte: 3
Startdato: 16. januar 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nordjyske-Entreprise
Hvepsevej 13, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 23. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nørresundby Malerfirma & Håndværker Service
Irisvej 3, 9400 Nørresundby
Ansatte:
Startdato: 11. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nørresundby Murerservice
Erantisvej 30, 9400 Nørresundby
Ansatte:
Startdato: 05. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OC MURERMESTER & AUT. KLOAKMESTER ApS
Gartnervænget 13, 9293 Kongerslev
Ansatte: 3
Startdato: 24. juni 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ole Jessen APS
Bryggen 31, 9240 Nibe
Ansatte:
Startdato: 28. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Overgaard Jensen, Aalborg ApS
Gugvej 136, 9210 Aalborg SØ
Ansatte: 8
Startdato: 11. februar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PAWEL KRISTENSEN ApS
Sigsgaardvej 21, 9293 Kongerslev
Ansatte: 1
Startdato: 23. juni 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Pejter Byg ApS
Thorndahlsvej 3, 9200 Aalborg SV
Ansatte: 10
Startdato: 28. februar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PER KAMMER NIELSEN
Binderupvej 14, 9240 Nibe
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1973,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rasmussen Maler & Service
Kystvej 53, 9280 Storvorde
Ansatte:
Startdato: 01. december 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RDL-BYG v/René Dion Larsen
Hvedevænget 21, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 16. maj 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RDL-Murerfirma ApS
Hvedevænget 21, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 21. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rødgaards Malerfirma v/ Kimmie Rødgaard
Gl Smedievej 6, 9310 Vodskov
Ansatte:
Startdato: 25. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Romix Malerservice
Skallerupvej 274, 9220 Aalborg ØST
Ansatte:
Startdato: 12. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
S-Murerfirmaet
Strubjerg 158, 9400 Nørresundby
Ansatte:
Startdato: 04. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
S.C. Murer & Multiservice
Elsdyrvej 8, 9200 Aalborg SV
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Seyed maler firma
Fredericiagade 22, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Skaarup Malerfirma A/S
Følfodvej 28, 9310 Vodskov
Ansatte: 51
Startdato: 03. februar 2012,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Skalborg-vodskov maler-service
Aalborgvej 70, 9280 Storvorde
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2004,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Skivum Mureren ApS
Skivumvej 93, 9240 Nibe
Ansatte: 1
Startdato: 15. september 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Skyttens Malerfirma I/S
Gustav Holms Vej 26, 9210 Aalborg SØ
Ansatte: 0
Startdato: 11. september 2018,
Virksomhedsform: Interessentskab
Solsidens Maler ApS
Riishøjsvej 100, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 20. juli 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Spetzlers Multiservice
Vester Søvej 6, 9240 Nibe
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Stae Murerfirma
Ellevej 14, 9310 Vodskov
Ansatte: 0
Startdato: 03. juli 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sulsted Murerfirma ApS
Milbakvej 30, 9381 Sulsted
Ansatte:
Startdato: 13. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Suma byg
Tornhøjgård 73, 9220 Aalborg ØST
Ansatte: 0
Startdato: 04. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Technical Solutions v/Esbern Jacobsen
Bjerregårdsvej 14, 9240 Nibe
Ansatte: 0
Startdato: 23. august 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Terraform Design v/Bjarne Madsen
Søvej 11, 9400 Nørresundby
Ansatte: 1
Startdato: 24. april 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
THIMM BYG & SERVICE ApS
Nørholmsvej 146, 9000 Aalborg
Ansatte: 2
Startdato: 09. maj 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TORP BYG TOTALLØSNINGER ApS
Gugvej 124, 9210 Aalborg SØ
Ansatte: 25
Startdato: 05. marts 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Totalservice v/Claus Lyngø
Vesterå 26, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Twins Malerfirma ApS
Skelagervej 165, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 12. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vejby Olesen ApS
Tarmvej 5, 9220 Aalborg ØST
Ansatte: 30
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vejgaard Murerforretning ApS
Vissevej 85, 9210 Aalborg SØ
Ansatte: 1
Startdato: 05. juli 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Verners Eftf.
Anna Anchers Vej 66, 9200 Aalborg SV
Ansatte:
Startdato: 19. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VODSKOV MALERFORRETNING ApS
Følfodvej 27, 9310 Vodskov
Ansatte: 5
Startdato: 18. juni 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vogn Murerforretning
Rostrupsvej 7, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 15. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VR Entreprise
Skovbakken 73, 9240 Nibe
Ansatte:
Startdato: 27. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Waynes Entreprise
Hadsundvej 1, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
WE DO COLOURS
Vesterbro 21, 9000 Aalborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2008,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Wedsgaard Byg ApS
Petershøjvej 2, 9280 Storvorde
Ansatte:
Startdato: 30. august 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
WIKA SKILTE ApS
Bisgårdsvej 4, 9200 Aalborg SV
Ansatte: 4
Startdato: 11. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Winthers Malerservice
H. C. Andersens Vej 16, 9000 Aalborg
Ansatte:
Startdato: 05. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Y.M. Malerfirma v/Yacov Menachem
Hvorupvej 49, 9400 Nørresundby
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ZEBRA MALERFORRETNING 2014 ApS
Bygmestervej 4, 9240 Nibe
Ansatte: 3
Startdato: 20. marts 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Bislev

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Bislev. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Bislev eller Aalborg kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps