2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Børglum

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Børglum – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Børglum

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Børglum og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Børglum.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Børglum.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Børglum.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Børglum, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Børglum. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Børglum eller hele Hjørring kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Børglum eller Hjørring kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 89 firmaer i Børglum. Find en tømrer eller maler i Børglum og omegn herunder. I hele Hjørring kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A. Moselund
Skibsbyhedevej 46, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Abrahamsen Jens Otto Muremester
Tagholmvej 48, 9800 Hjørring
Ansatte: 2
Startdato: 01. december 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AN-MALER
Elme Alle 31, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Astrup-Sønderskov Malerforr. I/S
Sønderskov Møllevej 3, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2009,
Virksomhedsform: Interessentskab
Bagterp Maler & Service ApS
Arnesvej 1, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 02. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BAGTERP MURERFORRETNING A/S
Johs E Rasmussens V 9, 9800 Hjørring
Ansatte: 51
Startdato: 17. april 2008,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Bjergby mureren ApS
Havrevænget 9, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 12. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bjergbyg v/Dennis Ørnbøl
Sakstrupvej 7, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 20. oktober 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Borrisholt Maler & Tømrerfirma v/ Erik Borrisholt
Kløvermarksvej 15, 9800 Hjørring
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BricksLayer ApS
Ramsvej 185, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 07. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ESTRUP BYG v/ Rene Estrup Sørensen
Karlsvej 20, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 08. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
F. K. Service
Grønningen 27, 9800 Hjørring
Ansatte: 3
Startdato: 01. august 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GBF
Nørregade 18, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 10. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
H C Nord Byg v/Henning Christian Lauritsen
Spangkærvej 27, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 02. februar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HÆSTRUP MURERFORRETNING ApS
Petersvej 17, 9800 Hjørring
Ansatte: 3
Startdato: 28. september 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HeinByg ApS
Højene Enge 34, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 29. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Henrik Bøjet MurerDesign ApS
Fanøvej 9, 9800 Hjørring
Ansatte: 7
Startdato: 13. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HJØRRING NY MURERFORRETNING ApS
Ilbro Byvej 102, 9800 Hjørring
Ansatte: 6
Startdato: 30. april 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HK MONTAGE ApS
Højvangen 34, 9800 Hjørring
Ansatte: 2
Startdato: 10. oktober 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HS Byg v/Henrik Sørensen
Søndermarken 1, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Iulian Murer
Kongensgade 34, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 14. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JC Bagterp Brolægning & Facadepuds
Blågranvej 36, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 31. juli 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jepsens Murerforretning
Vrejlevvej 41, 9760 Vrå
Ansatte:
Startdato: 18. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Juhls multiservice
Rakkebyvej 15, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 18. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kim malerfirma
Færøvej 69, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 26. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KJELD PEDERSEN
Lønstrupvej 12, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 07. april 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lønstrup Malerne
Vejbyvej 729, 9760 Vrå
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lørslev Murerforretning ApS
Skibsbyhedevej 72, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 23. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Magnussens malerfirma v/Henrik Magnussen
Friheden 5, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 22. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Birgitte Kammer
Atlanterhavsvej 3, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMA ARNE JACOB KRISTENSEN
Lundhøjvej 19, 9800 Hjørring
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Kaj Vejby og Søn v/Peter Vejby
Vandværksvej 23, 9800 Hjørring
Ansatte: 4
Startdato: 30. december 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet John Degner v/John Degner
Erantisvej 4, 9800 Hjørring
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Lars Dam
Kildevej 9, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 24. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Martin Poulsen ApS
Skagensvej 14, 9800 Hjørring
Ansatte: 6
Startdato: 15. december 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet René Olesen
Agerlund 24, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet v/Lene Pedersen
Kongensgade 6, 9800 Hjørring
Ansatte: 8
Startdato: 01. marts 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Aastrøm
Bodøvej 5, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 02. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Birgit Christensen ApS
Højvangen 3, 9800 Hjørring
Ansatte: 8
Startdato: 26. juni 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Jesper Hansen I/S
Vandværksvej 35, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Interessentskab
MALERMESTER JESPER HAUGAARD HANSEN
Sct Knuds Park 25, 9800 Hjørring
Ansatte: 9
Startdato: 01. februar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester jesper lauritsen
Frejasvej 27, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 14. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Johnny Lisbjerg Jensen
Langagervej 41, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 20. marts 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER KAI ERIK JENSEN
Høngårdsvej 20, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 15. april 1979,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Kim Risborg Jeppesen
Krustrupvej 253, 9800 Hjørring
Ansatte: 3
Startdato: 01. november 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER LARS BO ASMUSSEN
Vandværksvej 34, 9800 Hjørring
Ansatte: 8
Startdato: 01. april 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Ole Prangsgaard
Ærøvej 2, 9800 Hjørring
Ansatte: 7
Startdato: 01. juli 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Ole Prangsgaard ApS
Ærøvej 2, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 12. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Rasmus Karlsen
Svalevej 8, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 16. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTRENE KIM & OLE DISSING A/S
Rakkebyholmvej 331, 9800 Hjørring
Ansatte: 10
Startdato: 03. april 2009,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MASONs ApS
Bispensgade 143, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 25. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MS Byg v/ Maciej Szwed
Munkedalsvej 5, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 04. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MS MURERSERVICE NORDJYLLAND ApS
Brinken 13, 9800 Hjørring
Ansatte: 3
Startdato: 21. december 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murer Jørgen
Vibevej 13, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer Kent ApS
Rubjergvej 7, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 25. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murer Kent Kristensen
Rubjergvej 7, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURER PETER AUNE ApS
Østre Alle 16, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 24. april 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirma Kaj Horsevad v/Kaj Ejnar Horsevad
Bispensgade 75, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 06. juni 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET BRDR. SOMMER A/S
Anholtvej 1, 9800 Hjørring
Ansatte: 9
Startdato: 30. juni 2009,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Murerfirmaet Frost & Co ApS
Klintevej 9, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Jacob Fanth v/Karl Jacob Fanth-Jensen
Virkelyst 25, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 22. marts 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Kent Larsen ApS
Skagen Landevej 237, 9800 Hjørring
Ansatte: 1
Startdato: 07. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Salskov
Bistrupvej 22, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 08. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Vilsen ApS
Bistrupvej 33, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 04. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Claus Dam v/Claus Dam
Fresiavej 14, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Claus Urban
Højene Enge 59, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Mathiasen
Toftegade 48, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 31. august 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Peter Ø.
Fælsigvej 39, 9800 Hjørring
Ansatte: 1
Startdato: 15. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Robin Bauer
Grønnevold 6, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Tommy Andersen
Stagstedvej 154, 9760 Vrå
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER/KLOAKMESTERFIRMA V/NIELS AAGE LILHOLT HORSEVAD
Skagensvej 320, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerudlejning Nord
Halvorparken 7, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 09. december 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NORDJYSK BETONTEKNIK V/JESPER RYNKEBY HANSEN
Ths R Segelckes Vej 3, 9800 Hjørring
Ansatte: 8
Startdato: 01. januar 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NORDJYSK MURER- OG ENERGITEKNIK ApS
Skjoldborgsvej 4, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nørlevs Murerfirma
Røllikevej 4, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 13. oktober 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PJ Byg v/Peter Jensen
Sct Cathrine Vej 14, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ritter service
Mølgårdsvej 200, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 04. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SalskovByg
Vanggårdsvej 29, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 10. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SJ Murer og Tømrerfirma v/Alexander Jakobsen
Rundmarken 7, 9800 Hjørring
Ansatte: 2
Startdato: 02. oktober 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SJ, SPJALD ApS
Sdr Alle 1, 9760 Vrå
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 1988,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Stubbens Malerservice
Rakkebyvej 116, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Svenninggaard byg
Søndermøllevej 196, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Top Maleren v/René Lunderskov Andersen
Ahornvej 3, 9800 Hjørring
Ansatte: 3
Startdato: 01. november 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tr-Byg
Gedevænget 4, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 05. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tronds Murerfirma
Skagen Landevej 86, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Visby Beikes ApS
Mårup Kirkevej 62, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Visby Beikes v/Dorte Visby og Søren Beikes
Mårup Kirkevej 62, 9800 Hjørring
Ansatte: 5
Startdato: 15. maj 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vrå Boligservice v/Kim Jensen
Hedegårdsvej 14, 9760 Vrå
Ansatte: 2
Startdato: 01. april 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VraaMurer
Gartnervænget 11, 9760 Vrå
Ansatte:
Startdato: 04. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Børglum

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Børglum. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Børglum eller Hjørring kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps