2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Bramming

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Bramming – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Bramming

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Bramming og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Bramming.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Bramming.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Bramming.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Bramming, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Bramming. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Bramming eller hele Esbjerg kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Bramming eller Esbjerg kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 151 firmaer i Bramming. Find en tømrer eller maler i Bramming og omegn herunder. I hele Esbjerg kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
2Tal Murer ApS
Peder Gydes Vej 27, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 17. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AJ Murer
Graabrødregade 17, 6760 Ribe
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AK13 ApS
Astrupvej 36, 6715 Esbjerg N
Ansatte: 7
Startdato: 09. april 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Aleksander Malerfirma v/Aleksander Milkowski
Sønderparken 97, 6740 Bramming
Ansatte: 4
Startdato: 01. marts 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ANDRUP FARVEHANDEL ApS
Vestervadvej 18, 6715 Esbjerg N
Ansatte: 12
Startdato: 28. december 1984,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
B DAHLGREN & SØN
Grønnegade 21, 6760 Ribe
Ansatte: 0
Startdato: 02. januar 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
B-P-BYG ApS
Hygumvej 32, 6715 Esbjerg N
Ansatte:
Startdato: 10. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Baunly Murerforretning
Sviegade 42, 6740 Bramming
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BMH Murer
Vibevænget 10, 6760 Ribe
Ansatte: 1
Startdato: 01. februar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BOSCO v/Alex Albertsen
Drosselvej 48, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bramming Murer ApS
Porsholtparken 57, 6740 Bramming
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bud Craft
Spangsbjerggade 30, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 11. juli 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
byens Maler aps
Valhallas Alle 4, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte: 2
Startdato: 15. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BYGGEFIRMAET REIMER FRANDSEN ApS
Vænget 3, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 1
Startdato: 15. marts 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CG Malerfirma Vejrup ApS
Kirkediget 3, 6740 Bramming
Ansatte:
Startdato: 20. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CH-MALERFIRMA ApS
Helgolandsgade 7, 6700 Esbjerg
Ansatte: 5
Startdato: 19. februar 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Chenetbyg
Bakkevej 28, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 24. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CNJ Racing ApS
Falkevej 16, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte:
Startdato: 08. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dalils
Palnatokes Alle 35, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Darum Malerfirma v/Rene Christiansen
Thorsmarkvej 1, 6740 Bramming
Ansatte: 0
Startdato: 15. oktober 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Den Lille Maler Esbjerg ApS
Enghavevej 12, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DK Malerfirma ApS
Hasselvej 7, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte: 1
Startdato: 15. april 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DK Murer v/Allan Sørensen
Frederiksberg Alle 9, 6700 Esbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 12. marts 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DYRBY JENSEN ApS
Svendsgade 72, 6700 Esbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 11. juli 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
E.S Malerservice ApS
Højagervej 1, 6710 Esbjerg V
Ansatte:
Startdato: 18. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EC MALERFIRMA ApS
Håndværkervej 61, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 9
Startdato: 14. marts 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Edvins malerfirma
Vesterled 30, 6731 Tjæreborg
Ansatte:
Startdato: 02. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Endrup Malefirma v/Laila Elisabeth Hansen
Hasselvej 15, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FORUM MALERFORRETNING ApS
Nørre Forumvej 15, 6715 Esbjerg N
Ansatte: 1
Startdato: 30. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Frands Jensen Badeværelser
Krebseparken 59, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 9
Startdato: 20. marts 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Friis Byg
Gormsgade 75, 6700 Esbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 12. maj 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FRIIS JAKOBSEN ApS
Østre Industrivej 20, 6731 Tjæreborg
Ansatte: 6
Startdato: 12. august 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GLOBE MALERFIRMA A/S
Vesterhavsgade 147, 6700 Esbjerg
Ansatte: 76
Startdato: 01. november 2006,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Gravy Production
Hjerting Strandvej 104, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gregers Jørgensen
Nytoftevej 3, 6760 Ribe
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gregors Malerfirma v/Gregor Glinka
Østergade 68, 6700 Esbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1998,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Handyhand
Spangsbjerggade 30, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 24. juni 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
HANDYMAN v/murer Orla Storgaard
Darumvej 82, 6740 Bramming
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hjerting Murerforretning ApS
Liljevænget 17, 6710 Esbjerg V
Ansatte:
Startdato: 25. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HØJLUNDS MURERFORRETNING ApS
Sandgaden 5, 6740 Bramming
Ansatte: 2
Startdato: 02. januar 1997,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HSP malerfirma
Jasminvej 21, 6740 Bramming
Ansatte:
Startdato: 12. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hundebøl 2003 I/S - Petersen & Hundebøl I/S
Østervangsvej 26, 6715 Esbjerg N
Ansatte: 0
Startdato: 29. september 2003,
Virksomhedsform: Interessentskab
Jacobi Byg ApS
Blichers Alle 32, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jacobi Byg v/Toke Jacobi Hansen
Blichers Alle 32, 6700 Esbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 04. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JACOBSEN & TØSTESEN HUSE ApS
Sønderparken 14, 6740 Bramming
Ansatte: 2
Startdato: 13. maj 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jakob Jordt Malermester ApS
Erisvænget 8, 6710 Esbjerg V
Ansatte:
Startdato: 21. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JC Malerfirma ApS
Niels Lambertsens Vej 4, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte:
Startdato: 26. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JH BYG & ENTREPRENØR ApS
Hølleskovvej 16, 6760 Ribe
Ansatte: 3
Startdato: 20. maj 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JMC Group A/S
Torskekaj 1, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 30. juni 2021,
Virksomhedsform: Aktieselskab
JOHN ROSENDAHL
Albert Skeels Gade 1, 6760 Ribe
Ansatte: 1
Startdato: 01. juli 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JYDSK TAG OG FACADE ApS
Tarp Byvej 8, 6715 Esbjerg N
Ansatte: 5
Startdato: 01. december 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jysk Håndværkerservice ApS
Plantagevej 35, 6740 Bramming
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jysk murerentreprise
Sjællandsgade 13, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jyske Facader
Vesterhavsgade 26, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 31. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KB MALERSERVICE ApS
Gammelby Strandvej 72, 6700 Esbjerg
Ansatte: 1
Startdato: 19. november 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KB Oldenborg Malerfirma
Rønnevej 2, 6760 Ribe
Ansatte:
Startdato: 14. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Keten Construct ApS
Cederkrattet 15, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte:
Startdato: 04. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kornvangens Maler ApS
Kornvangen 55, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte:
Startdato: 14. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kørvel ApS
Havdigevej 23, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 30. april 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kristianes Malerfirma
Berntsensvej 3, 6715 Esbjerg N
Ansatte:
Startdato: 11. februar 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Landbrug Jes Skov Vogt
Høevej 5, 6740 Bramming
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LK Multiservice
Vestre Lufthavnsvej 27, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte:
Startdato: 07. december 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M.A. Painting v/ Mike Antonsen
Storegade 114, 6700 Esbjerg
Ansatte: 1
Startdato: 10. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Magdas Malerfirma
Østre Strandvej 28, 6731 Tjæreborg
Ansatte:
Startdato: 25. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler & beregnerfirmaet Graungaard v/Jan Gade Graungaard
Industrivej 12, 6740 Bramming
Ansatte: 9
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerbutikken A/S
Østervangsvej 26, 6715 Esbjerg N
Ansatte: 16
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirma Bo Nissen
Roagervej 215, 6760 Ribe
Ansatte: 7
Startdato: 18. juli 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMA FRODE BEYER
Ørnevænget 11, 6760 Ribe
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET CARSTEN STERNDORFF ApS
Kragelundvej 8, 6740 Bramming
Ansatte: 6
Startdato: 18. marts 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Jakobsen og Co ApS
Nørlundvej 37, 6710 Esbjerg V
Ansatte:
Startdato: 20. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET KJØGX ApS
Nyhavnsgade 27, 6700 Esbjerg
Ansatte: 41
Startdato: 01. oktober 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Lauridsen ApS
Nørlundvej 15, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 2
Startdato: 01. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Linda Classen
Hermelintoften 38, 6760 Ribe
Ansatte:
Startdato: 05. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Mike Riber
Falkevej 14, 6760 Ribe
Ansatte:
Startdato: 07. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Ørskov Deleuran
Falkevej 24, 6760 Ribe
Ansatte:
Startdato: 14. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Petersen & Hundebøl ApS
Østervangsvej 26, 6715 Esbjerg N
Ansatte:
Startdato: 13. oktober 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Svane v/Daniel Svane
Ny Lifstrupvej 31, 6715 Esbjerg N
Ansatte: 0
Startdato: 04. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET TH. CHRISTIANSENS EFTF. ApS
Ribevej 28, 6740 Bramming
Ansatte: 1
Startdato: 01. juli 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET THORDSEN ApS
Energivej 14, 6700 Esbjerg
Ansatte: 16
Startdato: 07. maj 1998,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Tjæreborg Spartelmester v/Karsten Østergaard Christensen
Sønderbyvej 56, 6731 Tjæreborg
Ansatte: 0
Startdato: 07. marts 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Ben Cato Jørgensen
Tarphagevej 33, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 0
Startdato: 09. august 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER HENNING WIND SKOVBY
Tøndervej 43, 6760 Ribe
Ansatte: 0
Startdato: 13. februar 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
malermester Ib Gjerlevsen
Vejrup Storegade 49, 6740 Bramming
Ansatte: 1
Startdato: 13. juli 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER KLINKERT ApS
Murervej 10, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 46
Startdato: 01. januar 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MATEO Malerfirma
Bygaden 40, 6740 Bramming
Ansatte:
Startdato: 25. oktober 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
MFG Byg ApS
Sjelborgvej 62, 6710 Esbjerg V
Ansatte:
Startdato: 28. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MFG Construct ApS
Sjelborgvej 62, 6710 Esbjerg V
Ansatte:
Startdato: 09. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Midtjysk Spartelfirma ApS
Vesterhavsgade 147, 6700 Esbjerg
Ansatte: 10
Startdato: 27. oktober 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Miks Byg V/Michael Dam
V Vedsted Vej 39, 6760 Ribe
Ansatte: 0
Startdato: 12. januar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mlykke-byg ApS
Lenders Alle 25, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 08. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mølholm Henriksen ApS
Brovangen 9, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 12. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Multimanden
Fritsbjergvej 10, 6760 Ribe
Ansatte: 0
Startdato: 17. maj 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mulvad MC
Håndværksvej 3, 6740 Bramming
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirma/Jens Larsen
Marbækvej 6, 6700 Esbjerg
Ansatte: 2
Startdato: 01. oktober 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Beck ApS
Storegade 75, 6740 Bramming
Ansatte:
Startdato: 03. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET BO OG IDE ApS
Porten Toft 2, 6760 Ribe
Ansatte: 0
Startdato: 15. september 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Frahm ApS
Rovst Møllevej 4, 6715 Esbjerg N
Ansatte:
Startdato: 11. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Højfeldt og Poulsen ApS
Jernbanegade 42, 6700 Esbjerg
Ansatte: 2
Startdato: 04. oktober 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Mackeprang ApS
Hededammen 7, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte: 5
Startdato: 21. november 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet NMU v/Michael Uldahl
Spangsbjerg Kirkevej 28, 6700 Esbjerg
Ansatte: 1
Startdato: 27. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
murermester Egon Knudsen
Hillerup Engevej 18, 6760 Ribe
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER ERIK A. HANSEN ApS
Snedkervej 12, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 39
Startdato: 20. januar 1975,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER ERIK KARLSEN ApS
Nordre Strandvej 27, 6731 Tjæreborg
Ansatte: 0
Startdato: 18. juni 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
murermester Frank thomsen
Krebsens Kvarter 29, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER HG BYG ApS
Sønderbakken 1, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Kromann
Kirsebærvej 4, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 06. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Lars Søndergård Madsen
Ravnsø Mosevej 9, 6740 Bramming
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Marko Peters
Tangevej 71, 6760 Ribe
Ansatte: 0
Startdato: 28. november 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Preben Poulsen
Varming Vesterby 25, 6760 Ribe
Ansatte: 3
Startdato: 21. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Rasmus Cornett
Havnegade 6, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 01. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Ronni Fyhn
Bjerndrupvej 7, 6740 Bramming
Ansatte: 0
Startdato: 07. august 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Ronni Fyhn ApS
Bjerndrupvej 7, 6740 Bramming
Ansatte:
Startdato: 09. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Søren Bach
Guldagervej 117, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 4
Startdato: 10. marts 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Tommy hougaard hansen
Astersvej 19, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte: 0
Startdato: 17. november 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER TORBEN SCHMIDT ApS
Carit Etlars Alle 28, 6700 Esbjerg
Ansatte: 1
Startdato: 22. august 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Uffe Blohm
Jagtvænget 58, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
murermestrene c og l ApS
Gammelby Møllevej 20, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermrester Ray
Fortuna Alle 42, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte:
Startdato: 03. juli 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerstenen,
Åtoften 78, 6710 Esbjerg V
Ansatte:
Startdato: 28. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NMBYG
Sjællandsgade 37, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 12. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NP Malerfirma
Matrosvænget 122, 6710 Esbjerg V
Ansatte:
Startdato: 25. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
P.C Skilte v/Poul Christensen
Torvegade 178, 6700 Esbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PER ASBERG OLESEN
Ribevej 25, 6760 Ribe
Ansatte: 6
Startdato: 26. januar 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PETER ANDREAS RIBER MALERFIRMA
Sønderportsgade 59, 6760 Ribe
Ansatte: 0
Startdato: 19. maj 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PS Byg v/Per Stieper
Borgervænget 23, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RIBE MURER- OG BYGGETEKNIK ApS
Bjerreskovparken 37, 6760 Ribe
Ansatte: 5
Startdato: 03. april 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rubens Maler- og Spartelfirma
Storegade 108, 6700 Esbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 13. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SEEM MALERFORRETNING V/MAX A NIELSEN
Lustrupvej 12, 6760 Ribe
Ansatte: 1
Startdato: 01. november 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SN maler
Baggesens Alle 43, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 10. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SPANDET MURERFORRETNING ApS
Seemvej 4, 6760 Ribe
Ansatte: 2
Startdato: 31. januar 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
STEENs Murer og Entreprenør
Varminglundvej 14, 6760 Ribe
Ansatte: 1
Startdato: 23. august 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sten og Sten ApS
Norgesgade 54, 6700 Esbjerg
Ansatte: 2
Startdato: 22. december 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Stie Maler
Thulevej 9, 6715 Esbjerg N
Ansatte:
Startdato: 28. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Super Maler Service v/Michael Lindberg
Tømrervej 6, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 1
Startdato: 05. maj 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
T J MALERFIRMA V/TORBEN JENSEN
Blichers Alle 24, 6700 Esbjerg
Ansatte: 10
Startdato: 15. november 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
T.K Maler
Teglværksgade 32, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 05. april 2001,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Tinggaard Byg ApS
Borgervænget 26, 6710 Esbjerg V
Ansatte:
Startdato: 12. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TJÆREBORG MALERFORRETNING A/S
Østervangsvej 24, 6715 Esbjerg N
Ansatte: 18
Startdato: 17. januar 2002,
Virksomhedsform: Aktieselskab
TL Boligoptimering I/S
Myrtueparken 21, 6710 Esbjerg V
Ansatte:
Startdato: 11. september 2023,
Virksomhedsform: Interessentskab
Tollebyg ApS
Carstensens Alle 26, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte: 2
Startdato: 17. februar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Trines Malerfirma
Stavnagervej 44, 6760 Ribe
Ansatte:
Startdato: 15. juli 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tuemand Malerfirma
Højtoftevej 41, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
UHD-BYG v/Christian Uhd Nielsen
Jens Kusks Vej 1, 6731 Tjæreborg
Ansatte: 3
Startdato: 26. juni 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VB MURERFIRMA ApS
Kastanielunden 44, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte: 4
Startdato: 02. maj 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
vest-jysk tagmaling
Krohaven 12, 6715 Esbjerg N
Ansatte: 0
Startdato: 06. november 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
VESTJYDSK MALERENTREPRICE V/KARL GEORG JULIUS POSTBOKS 102
Ørstedsvej 8, 6760 Ribe
Ansatte: 5
Startdato: 25. november 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vestjysk Malerentreprise v/Bjarke Dollerup
Ørstedsvej 23, 6760 Ribe
Ansatte: 0
Startdato: 10. oktober 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VIGGO JEPSEN & SØN V/FINN S JEPSEN
Haderslevvej 47, 6760 Ribe
Ansatte: 4
Startdato: 01. juli 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VJF ApS
Thulevej 458, 6715 Esbjerg N
Ansatte:
Startdato: 11. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Wallmural Art
Grønnegade 88, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 15. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ZK Byg & Entreprise
Daddelkrattet 11, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte:
Startdato: 01. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Bramming

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Bramming. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Bramming eller Esbjerg kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps