2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Dybvad

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Dybvad – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Dybvad

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Dybvad og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Dybvad.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Dybvad.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Dybvad.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Dybvad, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Dybvad. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Dybvad eller hele Frederikshavn kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Dybvad eller Frederikshavn kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 137 firmaer i Dybvad. Find en tømrer eller maler i Dybvad og omegn herunder. I hele Frederikshavn kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A-byg Murer- og Tømrerfirma ApS
Lærkevej 15, 9970 Strandby
Ansatte:
Startdato: 16. juli 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
A-maler
Skyttevej 40, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 0
Startdato: 22. august 2007,
Virksomhedsform: Interessentskab
Aalborg Malerfirma
Frismosevej 14, 9330 Dronninglund
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Aaskov Entreprise ApS
Mjølnersvej 14, 9990 Skagen
Ansatte: 1
Startdato: 04. november 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Agersted murerforretning v/Jan Thaibert
Gl Kongevej 36, 9330 Dronninglund
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ALT MALERARBEJDE UDFØRES V/PER CHRISTIAN CHRISTENSEN M FL
Lindenovsvej 52, 9330 Dronninglund
Ansatte: 0
Startdato: 12. november 1997,
Virksomhedsform: Interessentskab
AP Multiservice
Kastanjevej 10, 9990 Skagen
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Arbejdsmanden v/ Ebbe Bilde
Meldahlsvej 2, 9300 Sæby
Ansatte:
Startdato: 01. september 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ATR Enterprise
Munkegade 4, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 08. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BAKKE MUREREN V/ULRIK HAFSTEIN SØRENSEN
Hjørringvej 338, 9750 østervrå
Ansatte: 0
Startdato: 07. september 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BMS Restoration Denmark
Tryvej 157, 9750 østervrå
Ansatte:
Startdato: 01. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BOUET SKILTE & REKLAME ApS
Frederik Gybels Vej 2, 9300 Sæby
Ansatte: 2
Startdato: 29. december 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
byg it
Korsvej 3, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 0
Startdato: 11. april 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BYGMESTER OVE J. JENSEN A/S
Storskovvej 32, 9330 Dronninglund
Ansatte: 7
Startdato: 21. juni 1991,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Christian Sørensen
Algade 2, 9300 Sæby
Ansatte:
Startdato: 01. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DAL BYG ApS
Åhavevej 8, 9300 Sæby
Ansatte: 2
Startdato: 21. november 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dronninglund Malerforretning v/Kim Jensen
Østre Ringgade 4, 9330 Dronninglund
Ansatte: 3
Startdato: 01. juni 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Entreprenør Lars Henning Leer
Tjørnevej 15, 9990 Skagen
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
F ØRBECH & SØN V/KURT SØNDERBY
Rosenhøjvej 49, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 12
Startdato: 31. december 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FINN A. CHRISTENSEN A/S
Ærøvej 58, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 35
Startdato: 12. juni 2003,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Firma Alf Munch ApS
Vestre Strandvej 5, 9990 Skagen
Ansatte:
Startdato: 07. december 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FREDE MØLLER OG SØN ApS
Jernbanevej 18, 9970 Strandby
Ansatte: 6
Startdato: 28. juni 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Frederiks mure & entreprenør forretning ApS
Storskovvej 74, 9330 Dronninglund
Ansatte:
Startdato: 29. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Frederikshavn Murerforretning ApS
Golfvej 126, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 21. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fyret og Flammen
Koktvedvej 42, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gærummalerens maler &lagersalg ApS
Thornshedevej 7, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 29. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Gunnar Murer
Kløvervej 13, 9300 Sæby
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HANIIXX SERVICE
Hovedgaden 17, 9330 Dronninglund
Ansatte:
Startdato: 01. september 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hjørringgaard Murerfirma
Virkelyst 26, 9300 Sæby
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hjørringgård ApS
Virkelyst 26, 9300 Sæby
Ansatte: 8
Startdato: 25. marts 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Højen Murer & Fliser
V. Romvej 30, 9352 Dybvad
Ansatte:
Startdato: 02. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Højmark Byg Og Anlæg
Strandbyvej 77, 9970 Strandby
Ansatte:
Startdato: 29. maj 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HSJ Malerservice v/Henning Jensen
Fjembhedevej 45, 9330 Dronninglund
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hugo Entreprise
Hovedgaden 15, 9330 Dronninglund
Ansatte:
Startdato: 25. oktober 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
J. L. MALEREN. SKAGEN ApS
Sønderklit 64, 9990 Skagen
Ansatte: 1
Startdato: 08. marts 1996,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J.E. BYG, MURER & ENTREPRENØR ApS
Anne Juels Vej 40, 9330 Dronninglund
Ansatte: 17
Startdato: 21. oktober 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JENS E JENSEN
Vandværksvej 33, 9970 Strandby
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1974,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jerslev Murerforretning & Landbrugv/Søren Jensen
Dannerhøjvej 2, 9330 Dronninglund
Ansatte: 3
Startdato: 01. marts 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Johansen Boligudlejning v/Hans Jørgen Johansen
Møllegade 5, 9750 østervrå
Ansatte: 0
Startdato: 15. september 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JSC Service
Lindetvej 15, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Karl Bredmoses Murerforretning
Åhavevej 49, 9300 Sæby
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KARL BREDMOSES MURERFORRETNING ApS
Åhavevej 49, 9300 Sæby
Ansatte: 1
Startdato: 25. februar 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kims Murerforretning
Høvej 10, 9982 ålbæk
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Klokkerholm malerforretning ApS
Moltkesvej 56, 9330 Dronninglund
Ansatte: 5
Startdato: 20. december 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KM Murer & Epoxy ApS
Sættravej 16, 9300 Sæby
Ansatte: 1
Startdato: 07. august 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Konstrutek
Lindegårdsvej 35, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KS Maleren & Landbrug v/Kim Sørensen
Vangkærvej 32, 9300 Sæby
Ansatte: 4
Startdato: 01. oktober 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lajla Frandsen
Hjørringvej 125, 9300 Sæby
Ansatte:
Startdato: 15. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LS BYG, FREDERIKSHAVN ApS
Mariesmindevej 26, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 0
Startdato: 05. december 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maleren V/ Jakob H. Kristensen
Kvisselholtvej 1, 9330 Dronninglund
Ansatte:
Startdato: 01. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Emmering
Grønlandsvej 14, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 6
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Flex ApS
Plantagevej 36, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 18. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirma Nordjylland
Winkelsgade 3, 9352 Dybvad
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Rene Pedersen og Thomas Skaarup Thomsen ApS
Sæbygårdvej 51, 9300 Sæby
Ansatte: 4
Startdato: 26. september 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Østvensyssel
Dahlsvej 8, 9330 Dronninglund
Ansatte:
Startdato: 11. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Uffe Lund
Niels Hjørnes Vej 13, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 04. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Vivi Frandsen
Thorsvej 2, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 31. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER AKSEL PEDERSEN ApS
Mjølnersvej 31, 9990 Skagen
Ansatte: 5
Startdato: 25. marts 1998,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Brian Krogh Nielsen
Hønetoften 8, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 0
Startdato: 06. april 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Christian Stenbakken
Brønderslevvej 122, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 06. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Dorte M. Larsen
Ydunsvej 3, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 0
Startdato: 27. juli 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Engelsted
Agnethevej 33, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 05. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER HENRIK ØSTERGAARD CHRISTENSEN
Tennisvej 16, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 2
Startdato: 01. maj 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Jørn Johansen
Middelbanke 10, 9990 Skagen
Ansatte: 5
Startdato: 01. juli 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Josephine Qvist
Falkevej 6, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Morten Christiansen
Danevej 32, 9990 Skagen
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Niels Erik Johansen v/Peter Dyhr Schjunk
Bækmojenvej 31, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester og Landbrug v/ Kurt L Jensen
Rosenhøjvej 32, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 0
Startdato: 14. august 1973,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Ole Pedersen
Hedevigsvej 32, 9330 Dronninglund
Ansatte: 2
Startdato: 01. februar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Palle Larsen
Sønderjyllands Alle 40, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Patrick Zimmermann
Svinehavevej 12, 9330 Dronninglund
Ansatte:
Startdato: 10. juli 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Malermester Torben Jensen
Præstehaven 23, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 31. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Michaels Murersjak
Klostervænget 24, 9300 Sæby
Ansatte: 0
Startdato: 10. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Minde Murer
Klitvej 22, 9982 ålbæk
Ansatte: 0
Startdato: 10. juni 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MIRACEL ApS
Perikumvej 13, 9330 Dronninglund
Ansatte:
Startdato: 28. august 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MM byg
Lisborgvej 26, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 13. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mølgaard Byg & Landbrug
Rysholtvej 10, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 27. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Morten-Murer
Østkystvejen 138, 9300 Sæby
Ansatte:
Startdato: 31. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MR-MALERFIRMA ApS
Mette Billes Vej 12, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 12. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murer & Entreprenør Kenneth H Christensen
Ormholtvej 10, 9750 østervrå
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer Service Anders Alman
Ørsøgårdvej 3, 9330 Dronninglund
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURER- OG ENTREPRENØRFIRMAET OLE JOHANSEN A/S
Vølund Nielsens Vej 16, 9990 Skagen
Ansatte: 33
Startdato: 29. juni 2005,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MUREREN DRONNINGLUND ApS
Hjallerupvej 3, 9330 Dronninglund
Ansatte: 0
Startdato: 07. marts 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mureren Jan Haslund ApS
Lemmingsvej 8, 9330 Dronninglund
Ansatte:
Startdato: 21. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirma Henrik Carlsen
Hornværket 7, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 9
Startdato: 01. december 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMA KAJ MØLBJERG A/S
Anne Juels Vej 40, 9330 Dronninglund
Ansatte: 9
Startdato: 23. juni 2008,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Murerfirma Nico Gezzi ApS
Kirkestien 10, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 24. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMA NICOLAJ NIELSEN ApS
Padborgvej 29, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 7
Startdato: 30. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirma Peter Madsen
Valmuevej 6, 9300 Sæby
Ansatte:
Startdato: 06. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET LARS JENSEN A/S
Musketervej 10, 9990 Skagen
Ansatte: 15
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Murerfirmaet Lasse Svendsen
Kandestedvej 118, 9990 Skagen
Ansatte: 2
Startdato: 01. april 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET LINDHOLM ApS
Horsevadet 4, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 1
Startdato: 11. maj 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Sune Sørensen
Chr. Pedersensvej 20, 9300 Sæby
Ansatte:
Startdato: 09. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER BJØRN SVENDSEN ApS
Gl. Skagensvej 97, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 1
Startdato: 20. april 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER G. KRISTENSEN ApS
Nørrevej 39, 9970 Strandby
Ansatte: 7
Startdato: 23. april 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER HANS PETER JEPSEN
Kystvej 4, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 2
Startdato: 01. marts 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER JESPER HVID ApS
Peter Møllers Gade 4, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 2
Startdato: 29. juni 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Jon Jørgensen
Søndergade 62, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1990,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Klaus Mortensen
Hovedgaden 33, 9330 Dronninglund
Ansatte: 1
Startdato: 01. august 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester KT & Søn ApS
Albækvej 3, 9300 Sæby
Ansatte: 2
Startdato: 08. maj 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER M G V/MICHAEL MØLLER GRUMSTRUP
Sønderklit 65, 9990 Skagen
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester M. Simonsen ApS
Donstedvej 73, 9330 Dronninglund
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Mathias Johansen
Bollegade 35, 9330 Dronninglund
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Per Olsen og Søn ApS
Golfhaven 22, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 2
Startdato: 30. april 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Ronnie Sørensen
Hobrogade 11, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 11. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Tobias Bredmose
Birkevej 9, 9300 Sæby
Ansatte:
Startdato: 27. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTRENE MICHAEL OG ANDERS MANDRUP ApS
Haldsvej 28, 9970 Strandby
Ansatte: 4
Startdato: 01. juli 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nicki Bang Pedersen
Bryggervej 38, 9300 Sæby
Ansatte:
Startdato: 27. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NIKX
Egevej 28, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 23. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Niller's murerforretning
spliidsvej 40, 9990 Skagen
Ansatte:
Startdato: 02. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nordjylland Tagmaler
Høngårdsvej 27, 9750 østervrå
Ansatte:
Startdato: 03. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nordjyllands Murerfirma ApS
Golflunden 12, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 28. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nordjysk Murer & Facade ApS
Tronderupvej 8, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nordmaleren ApS
Valmuevej 10, 9970 Strandby
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NORDSTRAND BYG ApS
Gøgeurtvej 23, 9970 Strandby
Ansatte: 2
Startdato: 15. juni 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NP Mureren
Gl. Ålborgvej 15, 9300 Sæby
Ansatte:
Startdato: 08. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NV BYG
Stenhøjvej 477, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 14. december 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PALLE JENSEN & SØN ApS
Strandvej 131, 9970 Strandby
Ansatte: 5
Startdato: 10. maj 1996,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Pauli Johansen
Uldallsvej 12, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 3
Startdato: 01. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Pilgaards Overfladebehandling
Mølholtvej 94, 9300 Sæby
Ansatte:
Startdato: 17. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RVA Klinker & Murer v/Rune V. Abildgaard
Horsensgade 9, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 11. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RYTTER MURER- OG FLISEFIRMA ApS
Møllevang 4, 9990 Skagen
Ansatte: 1
Startdato: 02. december 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SÆBY FACADERENOVERING ApS
Grønhedevej 34, 9300 Sæby
Ansatte: 2
Startdato: 01. juli 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sæby Maleren v/Henrik Dahl Jensen
Sølystvej 16, 9300 Sæby
Ansatte: 1
Startdato: 17. juli 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sæby Malerfirma
Hasselvej 3, 9300 Sæby
Ansatte:
Startdato: 08. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SÆBY MUREREN ApS
Virkelyst 1, 9300 Sæby
Ansatte: 4
Startdato: 10. maj 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Skagen Bolig Byg
Smedeslippen 1, 9990 Skagen
Ansatte:
Startdato: 24. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Skaw Bowling
Buttervej 27, 9990 Skagen
Ansatte:
Startdato: 17. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sne-manden.dk
Emilievej 1, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 24. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
STEEN JENSEN. SKAGEN A/S
Rimmervej 35, 9990 Skagen
Ansatte: 0
Startdato: 04. juli 1988,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Stillingbyg
Borgervej 29, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TAGMALER HARALD BANG PEDERSEN A/S
Tværhøjvej 10, 9352 Dybvad
Ansatte: 4
Startdato: 11. juni 2007,
Virksomhedsform: Aktieselskab
TEGNA SKILTE DESIGN. FREDERIKSHAVN ApS
Ålborgvej 499, 9330 Dronninglund
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 1990,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Thomas Reinert Murer- & Flisefirma
Sophus Claussens Vej 2, 9900 Frederikshavn
Ansatte: 2
Startdato: 01. august 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TOTAL KONSTRUKT
Provst Dreslers Vej 85, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 07. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vormstrup Byg ApS
Starholmvej 1, 9990 Skagen
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Wærens Vinduespudser
Rosevej 43, 9900 Frederikshavn
Ansatte:
Startdato: 28. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Dybvad

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Dybvad. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Dybvad eller Frederikshavn kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps