2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Ejstrupholm

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Ejstrupholm – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Ejstrupholm

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Ejstrupholm og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Ejstrupholm.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Ejstrupholm.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Ejstrupholm.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Ejstrupholm, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Ejstrupholm. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Ejstrupholm eller hele Ikast-Brande Kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Ejstrupholm eller Ikast-Brande Kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 78 firmaer i Ejstrupholm. Find en tømrer eller maler i Ejstrupholm og omegn herunder. I hele Ikast-Brande Kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
ADY LUNGU
Strøget 41, 8766 Nørre SNEDe
Ansatte:
Startdato: 13. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AKL BYG ApS
Vestergade 14, 7361 Ejstrupholm
Ansatte:
Startdato: 21. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ALLAN'S MURERFORRETNING, NR. SNEDE ApS
Horsensvej 37, 8766 Nørre SNEDe
Ansatte: 4
Startdato: 12. december 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Avenda Hus ApS
Sønderparken 7, 7430 Ikast
Ansatte:
Startdato: 08. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AXEL RASMUSSEN
Poul Gerness Vej 58, 7430 Ikast
Ansatte: 1
Startdato: 01. maj 1975,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
B.J. Byg ApS
Skyggevej 8, 7441 Bording
Ansatte: 5
Startdato: 27. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bastians Murerfirma
Villavej 33, 7430 Ikast
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BLÅHØJ MURER OG ENTREPRENØR ApS
Fredborgvej 16, 7330 Brande
Ansatte: 1
Startdato: 14. marts 1986,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bolig og Bygningsmaleren v/Henrik Langhorn Pedersen
Moselundvej 9, 7442 Engesvang
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bundgaard
Uhre Byvej 14, 7330 Brande
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byggefirmaet Kasper Madsen
Sdr Ommevej 6, 7330 Brande
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
C.Jensen Byg
Østergade 78, 7430 Ikast
Ansatte: 0
Startdato: 20. marts 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DENGE'S MURERFIRMA ApS
Lars Nielsens Vej 61, 7330 Brande
Ansatte: 1
Startdato: 12. september 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ejstrupholm malerfirma
Østergade 9, 7361 Ejstrupholm
Ansatte:
Startdato: 31. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GK BYG ApS
Vesterhåb 6, 7430 Ikast
Ansatte:
Startdato: 11. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
handel/produktion
Gl Kongevej 117, 7442 Engesvang
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2011,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
HHH Murerservice
Bredgade 82, 7441 Bording
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HHH Murerservice ApS
Birkelyst 19, 7430 Ikast
Ansatte:
Startdato: 16. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Højgaardens Murerfirma ApS
Løvbjergvej 10, 7361 Ejstrupholm
Ansatte: 1
Startdato: 01. august 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
IK Malerfirma ApS
Præstevænget 101, 7430 Ikast
Ansatte:
Startdato: 02. juli 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
INDUSTRIVEJ 19. NR. SNEDE A/S
Falkevej 28, 8766 Nørre SNEDe
Ansatte:
Startdato: 28. november 1997,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Jakobsen og Lauridsen ApS
Pilevænget 23, 7330 Brande
Ansatte:
Startdato: 02. december 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JT Murer ApS
Jernbanegade 12, 7361 Ejstrupholm
Ansatte:
Startdato: 17. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JT's Murerforretning
Jernbanegade 12, 7361 Ejstrupholm
Ansatte: 3
Startdato: 01. juli 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
jtss v/Jashikaran
Stadion Alle 38, 7430 Ikast
Ansatte:
Startdato: 04. juli 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KÆRBYGÅRD for krop og sjæl v/Marianne Katrine Clausen
Engebækvej 31, 7330 Brande
Ansatte: 0
Startdato: 26. oktober 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KK Murerservice v/Kjeld Kjeldsen
Kastanie Alle 48, 7442 Engesvang
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1980,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Krondal Murerforretning ApS
Matrupladegårdvej 12, 8766 Nørre SNEDe
Ansatte: 18
Startdato: 09. oktober 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LINNEBJERG RANCH ApS
Claudisvej 3, 7430 Ikast
Ansatte: 0
Startdato: 23. oktober 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lux Maler
Vejlevej 4, 7330 Brande
Ansatte:
Startdato: 02. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Madsen v/Kurt Flemming Madsen
Skovvej 3, 7330 Brande
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Busk ApS
Krøsbærvej 3, 7330 Brande
Ansatte:
Startdato: 25. juli 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirma Kenn Mikkelsen
Strøget 64, 7430 Ikast
Ansatte: 0
Startdato: 08. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Lene Bülow
Langkærvej 2, 7330 Brande
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET HANSEN & MORTENSEN A/S
Orionvej 16, 7430 Ikast
Ansatte: 35
Startdato: 27. maj 1986,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MALERFIRMAET JØRN ANDERSEN & SØNNER ApS
Birkevej 39, 7442 Engesvang
Ansatte: 20
Startdato: 26. juni 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Peter O
Revlingevej 2, 7330 Brande
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Anders Søndergaard ApS
Ilskovvej 22, 7430 Ikast
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Gitte Greve
Søbjergvej 36, 7430 Ikast
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malthabyg
Gyvelvej 33, 7361 Ejstrupholm
Ansatte:
Startdato: 19. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MH Byg v/Martin Hansen
Præstelunden 27, 7330 Brande
Ansatte:
Startdato: 13. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Midtjysk Montage-Service
Smedebækvej 31, 7361 Ejstrupholm
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MK Murerforretning ApS
Solbærvej 6, 7330 Brande
Ansatte:
Startdato: 31. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Multiservice v/Janine
Blåbærvej 18, 7330 Brande
Ansatte:
Startdato: 13. juli 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Murer & Entreprenør Jan Østergaard Jensen
Bredgade 41, 7441 Bording
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer Finn Meldgaard Andersen
Ege Alle 52, 8766 Nørre SNEDe
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1999,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
MURERFIRMAET LAURIDS L. MADSEN ApS
Bangsvej 57, 7430 Ikast
Ansatte: 14
Startdato: 30. januar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Mosegård
Rønslundevej 12, 7361 Ejstrupholm
Ansatte: 0
Startdato: 21. oktober 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet OH
Fundervej 20, 7442 Engesvang
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet TDM ApS
Viborgvej 9, 7442 Engesvang
Ansatte:
Startdato: 26. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester A.Hansen ApS
Vedbendvej 3, 8766 Nørre SNEDe
Ansatte:
Startdato: 14. august 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER BENT JEPPESEN A/S
Lindevænget 3, 7361 Ejstrupholm
Ansatte: 2
Startdato: 27. maj 1975,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Murermester Bork-Christensen ApS
Horsensvej 7, 8766 Nørre SNEDe
Ansatte: 1
Startdato: 06. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER CARL CHR STENSBJERG
Torneåvej 17, 7430 Ikast
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1981,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Kim Schneider ApS
Borgergade 10, 7330 Brande
Ansatte: 4
Startdato: 21. april 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Michael Mikkelsen ApS
Nygade 100, 7430 Ikast
Ansatte: 1
Startdato: 12. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
murermester paw engberg
Karen Blixens Vej 64, 7430 Ikast
Ansatte: 7
Startdato: 01. maj 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Poul F. Hansen ApS
Munklindevej 11, 7441 Bording
Ansatte:
Startdato: 11. oktober 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Poul Hansen
Munklindevej 11, 7441 Bording
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Thomas B ApS
Claudisvej 18, 7430 Ikast
Ansatte:
Startdato: 09. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER V/LAURIDS L MADSEN
Elme Alle 14, 7430 Ikast
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
New Vision
Kejlstrupvej 13, 7361 Ejstrupholm
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ole Iversen
Sønderlandsvej 21, 7430 Ikast
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ole Thomsen
Nedre Hestlundvej 37, 7441 Bording
Ansatte: 0
Startdato: 05. februar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Per Holmgaard ApS
Solbærvej 6, 7330 Brande
Ansatte:
Startdato: 04. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PETERS MURERFIRMA, IKAST ApS
Sønderborgvej 184, 7441 Bording
Ansatte: 2
Startdato: 21. august 1979,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Poul Maibom ApS
Smedevej 18, 7430 Ikast
Ansatte: 13
Startdato: 17. december 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Roberts Garden
Kærmindevej 10, 7441 Bording
Ansatte:
Startdato: 02. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RPN Malerfirma
Jørgen Kroghs Vej 18, 7430 Ikast
Ansatte:
Startdato: 07. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SA Service
Engtoften 98, 7361 Ejstrupholm
Ansatte: 0
Startdato: 15. maj 2016,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
SE BYG ApS
Tyvkærvej 28, 7430 Ikast
Ansatte: 3
Startdato: 09. juni 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sommerlund Malerservice
Hanningvej 46, 7430 Ikast
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Søndergaards Malerfirma v/Britta Søndergaard
Blåbærvej 1, 7330 Brande
Ansatte: 1
Startdato: 01. juli 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Special Haandvaerkeren ApS
Viborgvej 12, 7442 Engesvang
Ansatte:
Startdato: 31. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Special Håndværkeren
Viborgvej 12, 7442 Engesvang
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
T. Søndergaards Murerforretning
Højtoftegade 3, 8766 Nørre SNEDe
Ansatte:
Startdato: 04. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Thomas Thaarup
Vibevej 88, 7330 Brande
Ansatte: 0
Startdato: 08. september 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
v.b maleren v/Bent Vidar Bergen
N I Fjordsalle 13, 7330 Brande
Ansatte: 0
Startdato: 25. juni 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Ejstrupholm

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Ejstrupholm. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Ejstrupholm eller Ikast-Brande Kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps