2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Funder Kirkeby

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Funder Kirkeby – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Funder Kirkeby

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Funder Kirkeby og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Funder Kirkeby.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Funder Kirkeby.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Funder Kirkeby.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Funder Kirkeby, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Funder Kirkeby. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Funder Kirkeby eller hele Silkeborg kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Funder Kirkeby eller Silkeborg kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 97 firmaer i Funder Kirkeby. Find en tømrer eller maler i Funder Kirkeby og omegn herunder. I hele Silkeborg kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
3SH v/Bo Ross Mogensen
Georg Krügers Vej 288, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
A.S Pro Maler
Narvikvej 91, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AAGE PEDERSEN
Buskhedevej 10, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1977,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ans Murerforretning v/Lasse Gaarsdal
Nørreskov Bakke 71, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 28. februar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Balle Murerforretning v/Henrik Kamlarczyk
Tyttebærvej 6, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 25. februar 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byens malermester v/Ib Møller Jensen
Vejlbovej 21, 8600 Silkeborg
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
C.J. BYG SILKEBORG ApS
Funder Bakke 26, 8600 Silkeborg
Ansatte: 1
Startdato: 28. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Carsten Boris
Århusvej 18, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 07. august 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Christoffer Pape Mortensen
Landlystvej 46, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Color Hus Malermester
Bakkevænget 62, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DAMKILDE ApS
Helmsvej 15, 8600 Silkeborg
Ansatte: 4
Startdato: 04. april 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Den Grønne Pensel v/Mikkel Lau
Mausingvej 6, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dyrup Farver ApS
Granhøjvej 1, 8600 Silkeborg
Ansatte: 4
Startdato: 22. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
es- masseovne
Vesterlundvej 200, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 26. juni 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gjessø Malerfirma I/S
Hedehusvej 2, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 07. september 2022,
Virksomhedsform: Interessentskab
GM Pro ApS
Poul Larsens Vej 7, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 24. august 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GØDVAD MURERFORRETNING ApS
Poul Larsens Vej 7, 8600 Silkeborg
Ansatte: 40
Startdato: 03. december 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Gramberg Malerfirma
Frederiksdalvej 3, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Grauballe Malerfirma
Nissetvej 13, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 08. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Grauballe Murerforretning
Bronzealdervej 47, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 02. juli 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
HERM. RASMUSSEN A/S MALERFORRETNING
Stagehøjvej 17, 8600 Silkeborg
Ansatte: 19
Startdato: 29. december 1989,
Virksomhedsform: Aktieselskab
HESEL & SØN V/ERLING HESEL
Funder Bygade 26, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1983,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HKH-Malerservice
Vimmerbyvej 38, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 29. december 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Højbo Malerfirma
Gødvad Bakke 26, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 15. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Holmstad & Pape ApS
Skolegade 49, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 09. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hvinningdal Malerservice ApS
Nørrevænget 22, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 19. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ideal Solutions ApS
Højmarken 59, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J.Laur.Service
Salvievej 17, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 20. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JAN JUUL JOHANSEN
Vesterlundvej 9, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 07. januar 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JB malerfirma
Hårupvænget 4, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 24. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kaj Jørgensen
Lyngbygade 101, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KB service
Vestergade 87, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 04. februar 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
KJ Restaurering v/Murermester Kresten Jacob Nielsen
Kragelundvej 2, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KJÆR GROUP ApS
Balle Bygade 81, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KR MURER SILKEBORG ApS
Tyttebærvej 40, 8600 Silkeborg
Ansatte: 2
Startdato: 01. juli 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lindgren Murerfirma
Vesterlundvej 1, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 31. august 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LJ Murerfirma ApS
Rustrupvej 33, 8600 Silkeborg
Ansatte: 3
Startdato: 06. juli 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALEREN
Raumavej 2, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 26. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFA M SUANNING CHRISTENSEN
Lyngbygade 34, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1983,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Malerfirma Friis
Christiansvej 31, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 09. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Boris & Boris ApS
Herningvej 86, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 23. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET GORM LYNGE ApS
Herningvej 74, 8600 Silkeborg
Ansatte: 1
Startdato: 11. december 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Nielsen & Søn I/S
Tietgensvej 39, 8600 Silkeborg
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 2014,
Virksomhedsform: Interessentskab
Malermester Benny Olesen
Daltoften 62, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER JOHN F PEDERSEN
Guldborgvej 16, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER KAJ KRAGELUND
Papirfabrikken 52, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1983,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Povlsen
Sindingvej 54, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 14. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERNES ANDELS-FORRETNING
Tietgensvej 30, 8600 Silkeborg
Ansatte: 21
Startdato: 16. oktober 1999,
Virksomhedsform: Erhvervsdrivende fond
Mangors Malerservice
Landskronavej 18, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 12. maj 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Mariehøj Murerforretning ApS
Baggesensvej 44, 8600 Silkeborg
Ansatte: 8
Startdato: 09. december 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mestermaler Nygaard
Lilleøvej 2, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 13. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Midtjysk Malerforretning ApS
Gødvad Bygade 24, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 14. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Møller Jensen ApS
Tværgade 10, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 28. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MSM Entreprise
Grønbækvej 60, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 14. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MULTI MUREREN ApS
Hagemannsvej 22, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 26. juni 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murer Lynge ApS
Malmhøjvej 5, 8600 Silkeborg
Ansatte: 1
Startdato: 19. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
murer søren thomsen
Korsgade 12, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 07. august 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer Thomas ApS
Nørreskov Bakke 9, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 15. januar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET LUNDBY A/S
Lyngbygade 78, 8600 Silkeborg
Ansatte: 14
Startdato: 04. maj 1999,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Murerfirmaet MH-Byg ApS
Safranvej 41, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 20. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET P. M. HENRIKSEN ApS
Steen Blichers Gade 15, 8600 Silkeborg
Ansatte: 4
Startdato: 08. oktober 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET SKOV ApS
Hvinningdalvej 3, 8600 Silkeborg
Ansatte: 5
Startdato: 22. november 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERM KNUD ERIK KRISTIANSEN
P.Malmkjærs Vej 17, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 25. november 1970,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Claus Bundgaard
Skægkærvej 2, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Flemming Faarup
Sindingvej 26, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 10. marts 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Gyldenkærne ApS
Himmelbjergvej 142, 8600 Silkeborg
Ansatte: 1
Startdato: 23. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester HMK
Lavendelvej 25, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 16. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Hys
Helletoften 5, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 07. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER JACOB KJELDSEN ApS
Ege Allé 187, 8600 Silkeborg
Ansatte: 3
Startdato: 02. august 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Jan Dencker
Gødvad Mælkevej 6, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jimmi Nielsen
Bygvænget 5, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
murermester mikael
Hostrupsgade 31, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 12. september 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER OVE HANSEN. SILKEBORG ApS
Kjeld Abells Vej 3, 8600 Silkeborg
Ansatte: 1
Startdato: 20. januar 1989,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Thomas Johansen ApS
Ladelundsvej 23, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 30. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermestrene Silkeborg ApS
Sanatorievej 50, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 11. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Paint it
Padborgvej 30, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 21. maj 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Prestige Vision
Nygade 20, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
REKS Betongulve
Nyhøjvej 3, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 29. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RM Murerfirma v/ Ronald Marciniak
Sportsvej 35, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 09. maj 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SANDS MURERFORRETNING ApS
Nørhedevej 35, 8600 Silkeborg
Ansatte: 3
Startdato: 18. maj 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SEJS MALERFORRETNING ApS
Søtorvet 13, 8600 Silkeborg
Ansatte: 5
Startdato: 31. maj 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Silkeborg Maler Entreprise
Warmingsvej 13, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 06. april 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Silkeborg Mureren ApS
Øster Bordingvej 40, 8600 Silkeborg
Ansatte: 2
Startdato: 27. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Silkeborg Murerforretning ApS
Drejergårdsvej 10, 8600 Silkeborg
Ansatte: 2
Startdato: 05. oktober 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sinding Malerforretning ApS
Sinding Hovvej 17, 8600 Silkeborg
Ansatte: 6
Startdato: 19. juni 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SJELLE MURERFORRETNING V/BENT PEDERSEN
Sensommervej 11, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 13. februar 1967,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Søholt Murerforretning ApS
Østre Allé 5, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 17. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
STEEN PEDERSEN
Åhavevej 86, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TAGE HANSENS MURERFORRETNING A/S
Toldbodgade 13, 8600 Silkeborg
Ansatte: 3
Startdato: 01. januar 2003,
Virksomhedsform: Aktieselskab
THE-MA ApS
Mollerupvej 19, 8600 Silkeborg
Ansatte: 3
Startdato: 22. december 1993,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Toms Murerfirma
Kragelund Møllevej 3, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 16. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Uglesø Murer og Ovnsætter
Uglesøvej 22, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Valentins Malerservice
Absalonsgade 12, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 20. november 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vemmelund Ejendomme I/S
Purhusvej 12, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2020,
Virksomhedsform: Interessentskab
VERNER NIELSEN
Åhavevej 17, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 03. juli 1967,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Virklund Malerfirma v/Colin Russell
Gunilshøjvej 5, 8600 Silkeborg
Ansatte: 0
Startdato: 15. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
W. Borghus & Søn ApS
Midgårdsvej 7, 8600 Silkeborg
Ansatte:
Startdato: 26. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Funder Kirkeby

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Funder Kirkeby. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Funder Kirkeby eller Silkeborg kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps