2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i No

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i No – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i No

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i No og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i No.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i No.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i No.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i No, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i No. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i No eller hele Ringkøbing-Skjern Kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i No eller Ringkøbing-Skjern Kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 94 firmaer i No. Find en tømrer eller maler i No og omegn herunder. I hele Ringkøbing-Skjern Kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A/S P.J.P. MURER- OG ENTREPRENØRFORRETNING
Numitvej 16, 6960 Hvide SANDe
Ansatte: 24
Startdato: 21. oktober 2013,
Virksomhedsform: Aktieselskab
ÅDUM MURERFORRETNING A/S
Tøstrupvej 28, 6880 Tarm
Ansatte: 3
Startdato: 30. juni 2000,
Virksomhedsform: Aktieselskab
æmurer
Bogfinkevej 39, 6950 Ringkøbing
Ansatte: 0
Startdato: 10. juni 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Alex murerfirma
Sønderbyvej 17, 6950 Ringkøbing
Ansatte: 0
Startdato: 02. maj 2005,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
AMAGER MALERFORRETNING ApS
Ørnevej 2, 6900 Skjern
Ansatte: 4
Startdato: 18. marts 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ASTRUP HANSEN ApS
Damgårdsvej 5, 6950 Ringkøbing
Ansatte: 5
Startdato: 02. januar 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Barde Murer ApS
Timringvej 10, 6920 Videbæk
Ansatte: 1
Startdato: 12. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Billund Huset A/S
Hybenvej 74, 6900 Skjern
Ansatte: 1
Startdato: 01. september 2016,
Virksomhedsform: Aktieselskab
BM Maler
Langelandsgade 94, 6950 Ringkøbing
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BRIAN NIELSEN
Holkvej 5, 6900 Skjern
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Den Hjælpende Hånd
Baunevej 8, 6960 Hvide SANDe
Ansatte:
Startdato: 21. februar 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Dorte Lyager Eybye
Hølletvej 7, 6900 Skjern
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Eurojob Denmark ApS
Ånumvej 28, 6900 Skjern
Ansatte: 31
Startdato: 25. april 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GÅRDEJER CHRISTIAN LYSGAARD
Overgårdsvej 7, 6920 Videbæk
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Guldborg Murerforretning ApS
Smørblomsten 38, 6950 Ringkøbing
Ansatte:
Startdato: 11. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hansens Murer & Handel
Håndværkervej 2, 6920 Videbæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HJS Transport ApS
Pallasvej 32, 6960 Hvide SANDe
Ansatte: 3
Startdato: 29. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HMS
Borkvej 12, 6950 Ringkøbing
Ansatte:
Startdato: 15. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HNN BYGGEFIRMA. VIDEBÆK ApS
Fabriksvej 3, 6920 Videbæk
Ansatte: 27
Startdato: 04. januar 1974,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HOPE ApS
Dalsvinget 6, 6920 Videbæk
Ansatte: 0
Startdato: 04. marts 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hvide Sande El-Teknik
Apollovej 71, 6960 Hvide SANDe
Ansatte: 0
Startdato: 20. oktober 1983,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hvide Sande Facadepuds ApS
Parallelvej 326, 6960 Hvide SANDe
Ansatte:
Startdato: 22. marts 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hvide Sande Murerforretning ApS
Parallelvej 326, 6960 Hvide SANDe
Ansatte:
Startdato: 06. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Italian Decorations
Tværvej 6, 6920 Videbæk
Ansatte:
Startdato: 04. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JACOBSEN & WINDING A/S
Vennelystvej 8, 6880 Tarm
Ansatte: 14
Startdato: 20. december 2004,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Jensens Murer & Kloak v/Michael Jensen
Geflevej 154, 6960 Hvide SANDe
Ansatte: 0
Startdato: 02. oktober 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jensens Murer og Kloak ApS
Geflevej 154, 6960 Hvide SANDe
Ansatte:
Startdato: 02. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JØRGEN PEDERSEN
Rindum Engvej 12, 6950 Ringkøbing
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
K.M.S. Byg v/Kevin Mark Stephenson
Øster Lemvej 15, 6940 Lem ST
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
K&F murermester
Stauningvej 44, 6900 Skjern
Ansatte:
Startdato: 08. november 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KELD BAUNBÆK KRISTENSEN
Nørregade 7, 6960 Hvide SANDe
Ansatte: 2
Startdato: 17. juni 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kjeldgaard Murerfirma v/Jørgen Færge Kjeldgaard
Byvejen 53, 6950 Ringkøbing
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kjeldgaards Murerforretning v/Ivan Kjeldgaard
Amtmandens Allé 6, 6950 Ringkøbing
Ansatte: 0
Startdato: 25. juni 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Klittens Malerforretning
Ringen 12, 6960 Hvide SANDe
Ansatte:
Startdato: 06. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Leif Jepsen
Snerlevej 16, 6950 Ringkøbing
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2006,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Leifs Malerfirma Tarm
Skolegade 12, 6880 Tarm
Ansatte:
Startdato: 03. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lønborg Murerfirma ApS
Stenbjergvej 21, 6880 Tarm
Ansatte: 1
Startdato: 18. november 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maler Betina Thomsen
Kirsebærvej 9, 6950 Ringkøbing
Ansatte: 0
Startdato: 26. marts 2012,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Maler Eugen Floria
Østergade 40, 6900 Skjern
Ansatte:
Startdato: 03. maj 2019,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
Malerfirma Jesper Christiansen ApS
Dalvej 7, 6900 Skjern
Ansatte: 4
Startdato: 25. marts 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirma Malene Kyed ApS
Vejlen 1, 6900 Skjern
Ansatte: 4
Startdato: 31. marts 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirma W.P. Service
Kløvervej 5, 6880 Tarm
Ansatte:
Startdato: 13. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Dennis Rasmussen
Lærkevej 16, 6880 Tarm
Ansatte: 0
Startdato: 26. februar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Guldberg & Husted ApS
Spurvevej 5, 6920 Videbæk
Ansatte: 1
Startdato: 31. oktober 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET JOHNNY MORTENSEN ApS
Kaj Munks Vej 2, 6950 Ringkøbing
Ansatte: 4
Startdato: 22. maj 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET KØHLER V/STEN KØHLER
Ølstrupvej 41, 6950 Ringkøbing
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Pallesen v. Klaus Pallesen
Grønnegade 4, 6900 Skjern
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Stampe-Design v/Claus Stampe
Skolevej 2, 6950 Ringkøbing
Ansatte: 0
Startdato: 22. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerlarsen
Grønnegade 18, 6880 Tarm
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Knud Lydersen
Birkalle 8, 6900 Skjern
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Mogens Omer (VG3)
Køjbankevej 1, 6880 Tarm
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1977,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Torben Sloth ApS
Enghavevej 1, 6920 Videbæk
Ansatte: 1
Startdato: 21. november 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mathiesens Murerfirma
Vejlevej 63, 6880 Tarm
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mertz Entreprise ApS
Horsmosen 11, 6900 Skjern
Ansatte:
Startdato: 03. juli 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mette Halkjær
Lambækvej 13, 6940 Lem ST
Ansatte: 0
Startdato: 26. november 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
minijohansen
Herningvej 19, 6880 Tarm
Ansatte:
Startdato: 01. september 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Murer Peter Mostrup
Holstebrovej 102, 6900 Skjern
Ansatte:
Startdato: 01. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirma Storgaard-Hansen
Pilevænget 48, 6900 Skjern
Ansatte:
Startdato: 03. oktober 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
MURERFIRMAET CHRISTIAN LYSGAARD ApS
Overgårdsvej 7, 6920 Videbæk
Ansatte: 1
Startdato: 31. august 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET ELMHOLT ApS
Timringvej 5, 6920 Videbæk
Ansatte: 6
Startdato: 18. december 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET JENS PEDER PEDERSEN
Lindevej 14, 6880 Tarm
Ansatte: 0
Startdato: 19. april 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET KJÆRGAARD ApS
Clausagervej 1, 6900 Skjern
Ansatte: 7
Startdato: 20. juni 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET MASTRUP ApS
Rødebro 1, 6950 Ringkøbing
Ansatte: 2
Startdato: 27. november 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER BRIAN NIELSEN A/S
Messingvej 3, 6900 Skjern
Ansatte: 12
Startdato: 01. juli 2008,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MURERMESTER HENNING OVERKÆR ApS
Timringvej 14, 6920 Videbæk
Ansatte: 1
Startdato: 12. april 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Ivan Andersen
Vejlevej 61, 6880 Tarm
Ansatte: 0
Startdato: 16. juli 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jens Lykke Jensen
Bolvej 4, 6900 Skjern
Ansatte: 2
Startdato: 01. juli 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jeppe R. Kjærgaard
Birkevænget 4, 6900 Skjern
Ansatte:
Startdato: 25. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Knud Kjeldbjerg
Gransangervej 5, 6950 Ringkøbing
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER LARS VIBORG PEDERSEN ApS
Numitvej 2, 6960 Hvide SANDe
Ansatte: 2
Startdato: 15. december 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER PREBEN J. HØG ApS
Oldagervænget 9, 6900 Skjern
Ansatte: 5
Startdato: 08. januar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Sven Cornils ApS
Birkkjærvej 5, 6950 Ringkøbing
Ansatte:
Startdato: 22. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
murermester Thue Tordrup
Holstebrovej 25, 6950 Ringkøbing
Ansatte: 0
Startdato: 20. marts 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OVE RISBJERG
Ringkøbingvej 16, 6920 Videbæk
Ansatte: 0
Startdato: 18. december 1978,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PD-Boligservice ApS
Kvembjergevej 3, 6900 Skjern
Ansatte:
Startdato: 24. april 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PETER HANSEN A/S
Møllebakken 25, 6900 Skjern
Ansatte: 3
Startdato: 30. september 2000,
Virksomhedsform: Aktieselskab
POUL BLOCH PEDERSEN
V Marupvej 8, 6900 Skjern
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Poulsen Facaderenovering
Novej 26, 6950 Ringkøbing
Ansatte:
Startdato: 04. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RA Murer v/René Østergård Andersen
Letagervej 2, 6900 Skjern
Ansatte: 0
Startdato: 05. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rental Murer og Entreprenørforretning ApS
Adelvej 67, 6940 Lem ST
Ansatte: 1
Startdato: 12. marts 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ringkøbing Skjern Murerforretning v/Kurt Kristensen
Fiskbækvej 9, 6900 Skjern
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Skjern Murerfirma ApS
Pilealle 15, 6900 Skjern
Ansatte: 2
Startdato: 11. juli 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sloth's Malerfirma v/Finn Sloth
Stationsvej 24, 6920 Videbæk
Ansatte: 2
Startdato: 29. oktober 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sønderbæk Service
Videbækvej 66, 6920 Videbæk
Ansatte:
Startdato: 15. marts 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Søren Tornvig Christensen
Bakkedraget 37, 6940 Lem ST
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
STEEN GRAVERSGAARD
Bækvej 4, 6950 Ringkøbing
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Stenholt Byg v/ Mathias Stenholt
Østervej 6, 6880 Tarm
Ansatte:
Startdato: 09. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SVEND PEDERSEN
Kernevej 23, 6940 Lem ST
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
THMS ApS
Parallelvej 326, 6960 Hvide SANDe
Ansatte: 13
Startdato: 18. december 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Thomas Astrup Andersen ApS
Oldagervænget 20, 6900 Skjern
Ansatte:
Startdato: 10. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TransForma
Grævlingevej 17, 6950 Ringkøbing
Ansatte:
Startdato: 23. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vestjysk Guideservice v/Mette Stengaard Andersen
Fjordbrinken 14, 6950 Ringkøbing
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Videbæk Murerforretning ApS
Håndværkervej 2, 6920 Videbæk
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vorgod Servicemand
St Fjelstervangvej 5, 6920 Videbæk
Ansatte:
Startdato: 20. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i No

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i No. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i No eller Ringkøbing-Skjern Kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps