2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Rødkærsbro

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Rødkærsbro – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Rødkærsbro

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Rødkærsbro og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Rødkærsbro.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Rødkærsbro.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Rødkærsbro.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Rødkærsbro, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Rødkærsbro. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Rødkærsbro eller hele Viborg kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Rødkærsbro eller Viborg kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 159 firmaer i Rødkærsbro. Find en tømrer eller maler i Rødkærsbro og omegn herunder. I hele Viborg kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
Alhedens Murerfirma ApS
Granvej 21, 7470 Karup J
Ansatte:
Startdato: 09. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ANDERS PEDERSEN
Vestre Skivevej 100, 8800 Viborg
Ansatte: 2
Startdato: 01. juli 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AS.Maleren ApS
Stanghedevej 17, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 31. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AT-Murerforretning ApS
Rosmarinvej 51, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 22. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ATP Murteknik v/Torben Fogtmann
Jyllandsgade 12, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bjorholms Malerfirma
Vindumvej 131, 8840 Rødkærsbro
Ansatte:
Startdato: 06. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Boeskov Entreprise v/Dennis Boeskov Larsen
Hesselbækvej 12, 8850 Bjerringbro
Ansatte: 0
Startdato: 18. maj 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Brdr. Thomsen Murer & Tømrerforretning ApS
Kolbæk Mark 98, 8800 Viborg
Ansatte: 3
Startdato: 25. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BRITT MALER ApS
Skibelundvej 58, 8850 Bjerringbro
Ansatte: 14
Startdato: 13. februar 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BRORSON BYG ApS
Rishøjen 3, 9632 Møldrup
Ansatte: 9
Startdato: 14. december 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BSA Byg ApS
Fælledparken 19, 8830 Tjele
Ansatte:
Startdato: 04. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BYGGEFIRMAET KK-BYG ApS
Ursinsvej 4, 8800 Viborg
Ansatte: 3
Startdato: 19. januar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Byggefirmaet Michael Hansens eftf
Arildsvej 16, 8800 Viborg
Ansatte: 8
Startdato: 01. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
C C MURERFIRMA ApS
Rådyrhøjen 9, 8800 Viborg
Ansatte: 3
Startdato: 07. maj 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Caspers v/Casper Bach
Gl. Randersvej 16, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 01. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Crone's Malerfirma - Søren Crone Nielsen
Kirkebækvej 2, 8800 Viborg
Ansatte: 9
Startdato: 15. januar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dennis Bruun Maler ApS
Rønnevej 28, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 23. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Din Boligmurer ApS
Mimersvej 43, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 18. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DinMinMaler
Sortehøjvej 16, 8850 Bjerringbro
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dskov-byg
Gl. Skolevej 9, 8832 Skals
Ansatte:
Startdato: 01. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dskov-Byg ApS
Gl. Skolevej 9, 8832 Skals
Ansatte:
Startdato: 09. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EJNAR NIELSEN
Gl. Aalborgvej 205, 9632 Møldrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Farvefeen - Connie H Philipsen
Søndergade 57, 7850 Stoholm JYLL
Ansatte: 0
Startdato: 15. april 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FINDERUP MURERFORRETNING ApS
Fallevej 9, 8800 Viborg
Ansatte: 11
Startdato: 27. juni 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fjends Malerservice I/S
Nørregade 17, 7850 Stoholm JYLL
Ansatte:
Startdato: 01. september 2019,
Virksomhedsform: Interessentskab
Flise Mureren ApS
Blegevej 62, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 29. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FLISE-EXPERTEN v/ Jan Holmgaard
Liseborg Hegn 49, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FOULUM MURERFORRETNING V/MOGENS MOURITZEN
Nedergårdsvej 20, 8830 Tjele
Ansatte: 0
Startdato: 26. september 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fru Hansens Malerfirma v/Lilian Hansen
Nørregade 15, 9632 Møldrup
Ansatte: 1
Startdato: 01. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fuks Ejendomme I/S
Randersvej 27, 8800 Viborg
Ansatte: 8
Startdato: 19. april 2007,
Virksomhedsform: Interessentskab
Funch Finish
Vejlevej 89, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Green-Nican
Tværgade 10, 9632 Møldrup
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
H.K. altmuligmand
Tulipanvej 12, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Håndværksmaleren v/Sisse Jaaks
Åbrinken 13, 8850 Bjerringbro
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HC Malerfirma ApS
Slugten 15, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 22. august 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Holgaard Murerforretning
Randersvej 43, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 01. november 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hougaards Malerfirma
Østervænget 21, 8840 Rødkærsbro
Ansatte:
Startdato: 05. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ingvard Pedersen
Realskolevej 28, 8850 Bjerringbro
Ansatte: 0
Startdato: 26. august 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J S murerbyg
Pakhusvej 2, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 09. november 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JENS ANKER ULSTRUP
Ågade 12, 7850 Stoholm JYLL
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1972,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jens Lind
Skibelundvej 33, 8850 Bjerringbro
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1978,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JENS SØGÅRD JENSEN
Genvej 7, 7850 Stoholm JYLL
Ansatte: 3
Startdato: 03. juli 1967,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jesper Antonsen
Vinkelvej 240, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 11. februar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JKA Consulting ApS
Vinkelvej 240, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 03. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Johnny Jensen
Vestergade 20, 9632 Møldrup
Ansatte:
Startdato: 13. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JOHNNY MORTENSEN ApS
Søbakken 36, 8800 Viborg
Ansatte: 1
Startdato: 13. juni 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JS Murerfirma ApS
Tagtækkervej 27, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 06. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kardyb Byg v/ Karin Helligsø
Kardybvej 15, 7850 Stoholm JYLL
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Karup Murerforretning Tage Raaby Olesen
Bregnevej 25, 7470 Karup J
Ansatte: 3
Startdato: 28. maj 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
kj service
Mammen Byvej 56, 8850 Bjerringbro
Ansatte:
Startdato: 14. januar 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Kongsgaard
Sct. Olufs Bakke 8, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 15. juni 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kongsgaard Murer ApS
Fiskbækvej 15, 8831 Løgstrup
Ansatte: 3
Startdato: 28. februar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KS Byg
Gl. Skivevej 87, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 31. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lanngs Malerfirma ApS
Holmevej 22, 8830 Tjele
Ansatte:
Startdato: 07. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Larsens Malerfirma
Catrinevej 12, 8830 Tjele
Ansatte: 0
Startdato: 26. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lokalmurer Karup v/Peter Gustafsson
Viborgvej 24, 7470 Karup J
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
lundholm montage
Lundholmvej 4, 7470 Karup J
Ansatte: 2
Startdato: 01. juni 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Henrik ApS
Åstrupvej 3, 8830 Tjele
Ansatte: 0
Startdato: 13. februar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirma Carsten Sørensen A/S
Livøvej 4, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2021,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirma Karsten Jørgensen
Sportsvej 8, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 08. juli 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Viborg
Sjællandsgade 22, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 02. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Bjarne Andersen
Chr. Erichsøns Vej 39, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 20. april 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET FRANTS LARSEN ApS
Læsøvej 11, 8800 Viborg
Ansatte: 19
Startdato: 09. maj 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Hessellund ApS
Henrik Gerners Vej 18, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 16. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET JAN THOMSEN ApS
Hovedgaden 14, 8831 Løgstrup
Ansatte: 7
Startdato: 01. november 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Larsen & Laursen ApS
Læsøvej 11, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 10. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Lone Lohse ApS
Birkesøvej 15, 7850 Stoholm JYLL
Ansatte:
Startdato: 19. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Michael Gladney
Bragesvej 24, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Rene Hermann
Gl. Skivevej 78, 8800 Viborg
Ansatte: 7
Startdato: 01. januar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Ulrik Larsen
Liseborgvænget 17, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 04. december 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER EJNER JENSEN
Egelundsparken 9, 8830 Tjele
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 1973,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Niels Monberg
Elmevej 13, 7470 Karup J
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1976,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Peter Skovgård Andersen
Morsøvej 13, 8800 Viborg
Ansatte: 1
Startdato: 01. juni 1990,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Ulf
Søndenvinden 3, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 25. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Martin Byg
Vejlevej 33, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 07. august 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MBJ ApS
Hovedgaden 24, 8830 Tjele
Ansatte: 2
Startdato: 17. juni 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MC Huse ApS
Skibelundvej 27, 8850 Bjerringbro
Ansatte:
Startdato: 25. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MG Elite malerfirma
Syrenvej 37, 8800 Viborg
Ansatte: 3
Startdato: 01. november 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MGM Byg ApS
Skovbakkevej 99, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 05. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Milton Murer
Fasanvej 2, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 13. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MJ MALERFIRMA ApS
Ærøvej 8, 8800 Viborg
Ansatte: 14
Startdato: 21. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mkjær service
Østergade 49, 8830 Tjele
Ansatte: 0
Startdato: 04. august 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MLI Facaderens ApS
Læsøvej 6, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 22. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MLI Murerentreprise A/S
Læsøvej 6, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 31. oktober 2022,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MLI Murerentreprise Øst A/S
Læsøvej 6, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 26. februar 2019,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MM
Birkestien 11, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 28. februar 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Møldrup Malerforretning
Tingvej 65, 9632 Møldrup
Ansatte: 0
Startdato: 18. september 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mønsted Malerforretning I/S
Grubevej 1, 8800 Viborg
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2005,
Virksomhedsform: Interessentskab
MORTEN'S MALERFIRMA ApS
Bredgade 12, 7470 Karup J
Ansatte: 13
Startdato: 17. juni 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MSB Malerfirma ApS
Katrinevænget 50, 8800 Viborg
Ansatte: 2
Startdato: 03. april 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Multi-Servicen ApS
Pakhusvej 2, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 15. april 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Munk Entreprise ApS
Villumhøj 53, 8831 Løgstrup
Ansatte: 1
Startdato: 31. oktober 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murer Anders Jensen
Virksundvej 89, 8831 Løgstrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURER NIELS LADE OVERGÅRD
Overgårdsvej 27, 8830 Tjele
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURER- OG BYGGEFIRMA JAN BRANDSTRUP
Skriversvej 9, 8800 Viborg
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer- og Byggefirma v/Tonny Hermansen
Gl. Århusvej 70, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 19. juli 1976,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURER- OG BYGGEFIRMAET DALSGAARD ApS
Jegstrupvej 49, 8800 Viborg
Ansatte: 5
Startdato: 06. februar 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murer- og Entreprenør Aage Laursen ApS
Mariendalsvej 1, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURER- OG ENTREPRENØRFIRMAET HENRIK PADKJÆR A/S
Skibelundvej 68, 8850 Bjerringbro
Ansatte: 6
Startdato: 06. januar 1993,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Murer- og Tømrerfirmaet Bak-Nielsen ApS
Arnbjerg Høje 75, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 11. juni 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET EJNAR NIELSEN ApS
Gl. Aalborgvej 205, 9632 Møldrup
Ansatte: 7
Startdato: 01. januar 1989,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet John Jensen
Gl. Århusvej 222, 8800 Viborg
Ansatte: 4
Startdato: 01. oktober 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Keld Bay ApS
Baldersvej 2, 8800 Viborg
Ansatte: 2
Startdato: 08. februar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET LARS MOGENSEN ApS
Langvadhøj 26, 8800 Viborg
Ansatte: 1
Startdato: 29. januar 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET LAURSEN ApS
Husbondvej 65, 8850 Bjerringbro
Ansatte: 3
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET NIELS LADE OVERGAARD ApS
Overgårdsvej 27, 8830 Tjele
Ansatte: 1
Startdato: 15. april 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Peter Buhl
Løgstørvej 74, 8832 Skals
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Rene Søndergaard ApS
Vrouevej 52, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 22. januar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Søndergaard ApS
Asmild Hegn 3, 8800 Viborg
Ansatte: 2
Startdato: 12. februar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet TKC ApS
Vestre Skivevej 94, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 16. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER ANDERS KRISTIANSEN ApS
Birkestien 4, 8800 Viborg
Ansatte: 2
Startdato: 22. december 1997,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Bang ApS
Bavnevej 49, 8831 Løgstrup
Ansatte: 1
Startdato: 25. juni 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Erik Esse Andersen
Skovdiget 2, 8850 Bjerringbro
Ansatte: 0
Startdato: 15. februar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jakob Kriegbaum
Gårsdalvej 19, 8800 Viborg
Ansatte: 5
Startdato: 01. juni 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER JENS VROU ApS
Granvænget 18, 7850 Stoholm JYLL
Ansatte: 1
Startdato: 01. juli 1992,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Jimmi Have Pedersen
Lånumvej 38, 7850 Stoholm JYLL
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER MARTIN JUSTESEN ApS
Poul Due Jensens Vej 4, 8850 Bjerringbro
Ansatte: 1
Startdato: 16. december 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Martin Vognsen ApS
Mjølnersvej 14, 8800 Viborg
Ansatte: 1
Startdato: 08. maj 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER MOSSØE ApS
Dannevang 6, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 22. maj 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Niclas Munk Jensen
Over Viskumvej 2, 8830 Tjele
Ansatte: 3
Startdato: 21. marts 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Palle Knudsen
Kjellerupvej 70, 8840 Rødkærsbro
Ansatte: 0
Startdato: 22. februar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Søren Ravnsbæk ApS
Mejsevej 4, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 08. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Thomas Glerup Mortensen
Bisballevej 32, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nielsen Maler & Multibyg
Storhøjvej 5, 8831 Løgstrup
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Odsgaards vinduespolering
Gullev Byvej 43, 8850 Bjerringbro
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Olibo DK v/Oli Bække Olesen
A.S. Ørsteds Vej 35, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ørum Murerforretning v/ Herman Hermansen
Fastrupvej 4, 8830 Tjele
Ansatte: 0
Startdato: 02. januar 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Overlund Malerfirma v/Dorthe Bering Bak
Skriversvej 9, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 12. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
p.fløjgaard totalbyg
Stendalsvej 15, 7470 Karup J
Ansatte:
Startdato: 01. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
P.Fløjgaard Totalbyg ApS
Stendalsvej 15, 7470 Karup J
Ansatte:
Startdato: 28. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Pedersen Byg v/Christian Juhl Pedersen
Brandstrupvej 96, 8840 Rødkærsbro
Ansatte:
Startdato: 11. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PJ BYG VIBORG ApS
Søndermarksvej 31, 8830 Tjele
Ansatte: 2
Startdato: 17. februar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Poul Erik Pedersen
Skaglen 41, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 20. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Professionel Spartelfirma ApS
Industrivej 30, 7470 Karup J
Ansatte:
Startdato: 08. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
R.S malerservice
Kærmysevej 9, 8830 Tjele
Ansatte: 0
Startdato: 30. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
R&T RENOVERING SMBA
Jernbanegade 20, 8830 Tjele
Ansatte: 1
Startdato: 13. september 2013,
Virksomhedsform: Selskab med begrænset ansvar
R2 Farver ApS
Falkevej 6, 8800 Viborg
Ansatte: 69
Startdato: 26. maj 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
R2 Murer ApS
Falkevej 6, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 18. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rasmus Murer ApS
Fiskbækvej 14, 8831 Løgstrup
Ansatte:
Startdato: 28. november 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Reinhard Byg v/Simon reinhard brannet
Daugbjerg Engvej 1, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Restaurant Italiano Bjerringbro
Nørregade 18, 8850 Bjerringbro
Ansatte:
Startdato: 14. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RKD Service
Hobro Landevej 76, 8830 Tjele
Ansatte: 1
Startdato: 13. november 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Roed's service
Falkevej 94, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sandkjærgård Gruppen
Fallesgårdevej 35, 7470 Karup J
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SCHOUWS MURERFIRMA APS
Bøgevej 5, 7470 Karup J
Ansatte:
Startdato: 06. maj 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sdr. Rind Murer- og Tømmrerforretning
Vinkelvej 110, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 28. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SKALS MURER- OG ENTREPRENØRFORRETNING A/S
Hovedgaden 74, 8832 Skals
Ansatte: 8
Startdato: 13. juni 2001,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Skivevejens Murerforretning v/Hans Jørgen Simonsen
Skivevej 154, 9632 Møldrup
Ansatte: 0
Startdato: 15. oktober 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sparkær Malerfirma v/Mikael S. Olesen
Højvej 1, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Spartel- og Malerfirmaet Allan Korsgaard
Kirkebækvej 120, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 03. februar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TAPDRUP MURERFIRMA V/KAJ MØLLER PEDESEN
Tapdrupvej 93, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
THOMAS NØRGÅRD ApS
Morsøvej 7, 8800 Viborg
Ansatte: 50
Startdato: 23. juni 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ULSTRUPS ApS
Nørregade 15, 7850 Stoholm JYLL
Ansatte: 5
Startdato: 22. december 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Viborg Dentallaboratorium
Sønder Alle 2, 8800 Viborg
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Viborg Lejebolig I/S
Kjellerupvej 1, 8800 Viborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2009,
Virksomhedsform: Interessentskab
Viborgs Tagrengøring og Malerservice/Himmerland Staldrengøring
Højtoften 4, 8800 Viborg
Ansatte: 7
Startdato: 26. maj 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VILLY JENSEN KØLVRÅ ApS
Jasminvænget 6, 7470 Karup J
Ansatte: 2
Startdato: 19. december 1975,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vorning Murer
Holmevej 21, 8830 Tjele
Ansatte: 0
Startdato: 22. maj 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Yding ApS
Morsøvej 7, 8800 Viborg
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Rødkærsbro

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Rødkærsbro. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Rødkærsbro eller Viborg kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps