2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Blistrup

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Blistrup – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Blistrup

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Blistrup og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Blistrup.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Blistrup.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Blistrup.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Blistrup, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Blistrup. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Blistrup eller hele Gribskov Kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Blistrup eller Gribskov Kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 165 firmaer i Blistrup. Find en tømrer eller maler i Blistrup og omegn herunder. I hele Gribskov Kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
AJ Malerservice
Havrekrogen 4, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AKUT-MALEREN V/MALERMESTER, MORTEN RASMUSSEN
By-Lyngen 6, 3230 Græsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Aleks Bygge Service
Lindevej 8, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ANPARTSSELSKABET SCHWÆRTER BYG
Gribskovvej 99, 3200 Helsinge
Ansatte: 0
Startdato: 04. august 1986,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BBC rengøring og entreprise
Hvilebækvej 2, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 01. november 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BENNY MALER V/BENNY BLUMENSAADT
Engsvinget 13, 3200 Helsinge
Ansatte: 0
Startdato: 09. juni 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Blue Multiservice
Smidstrup Strandvej 111, 3250 Gilleleje
Ansatte:
Startdato: 25. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bøgh-Byg
Skovbrynet 6, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 01. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Boyesbyg
Søkæret 3, 3200 Helsinge
Ansatte: 0
Startdato: 17. februar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BRDR. HAUGAARD BYG OG RÅDGIVNING ApS
Grønnevang 137, 3250 Gilleleje
Ansatte: 3
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Byens Maler v/ Jeppe Rydahl
Kringelholm 28, 3250 Gilleleje
Ansatte: 0
Startdato: 03. maj 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byggeklodsen
Kongsgaden 20, 3250 Gilleleje
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
C. JØRGENSEN ApS
Nellerupgårds Alle 12, 3250 Gilleleje
Ansatte: 1
Startdato: 08. august 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Cand.mur v/Brian Daniel Houkjær
Nybovænge 18, 3200 Helsinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CSC MALERFIRMA ApS
Fiskerbakken 12, 3250 Gilleleje
Ansatte: 2
Startdato: 27. juni 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CWN Murerfirmaet ApS
Bomose Alle 13, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 08. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DAHM HUSE ApS
Helsingevej 26, 3250 Gilleleje
Ansatte: 7
Startdato: 23. marts 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Daniel Breum Malerfirma
Gammel Frederiksborgvej 5, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 31. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Deco-Colour v/Sigi Tanja Højdal
Sodemarksvej 27, 3230 Græsted
Ansatte: 0
Startdato: 16. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
devabyg
Kirkegade 24, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 20. juni 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DIGE BYG ApS
Klostermarksvej 5, 3230 Græsted
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
djbyggeservice
Frederiksborgvej 49, 3200 Helsinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dream house constructions
Kornbakken 21, 3230 Græsted
Ansatte:
Startdato: 01. december 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
emto byg
Esbønderupvej 67, 3230 Græsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ERIK CARSTEN NIELSEN
Kirkebådsvej 42, 3200 Helsinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ernst Christensen & Søn V/ Carl-Erik Christensen
Lyngen 60, 3200 Helsinge
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Farvehandlen i Helsinge
Birkedalsvej 6, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 26. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Flemming Larsen Ejendomme
Vesterbrogade 42, 3250 Gilleleje
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1974,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Folkmann Fuge & Murerservice
Østergade 2, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 30. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FORM OG BYG V/NIELS OTTO JENSEN
Sommerlystvej 3, 3250 Gilleleje
Ansatte: 0
Startdato: 14. februar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Frk. Olsens Malerfirma
Kirsebærvej 10, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
G & P ApS
Troldeskoven 42, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 19. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
G. Arnason
Per Bjørns Vej 10, 3100 Hornbæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gilbjerg Byg v/Peter H Jensen
Kattegatvej 1, 3250 Gilleleje
Ansatte: 0
Startdato: 30. april 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GILLELEJE MALERENTREPRISE ApS
Fiskerengen 9, 3250 Gilleleje
Ansatte: 4
Startdato: 27. juni 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Gilleleje Mureren v/Morten Ø Glybeck
Vinkelvej 13, 3250 Gilleleje
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GIP Multiservice ApS
Snebærvej 32, 3230 Græsted
Ansatte: 4
Startdato: 26. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GRIBSKOVMALEREN ApS
Pårupvej 14, 3230 Græsted
Ansatte: 1
Startdato: 16. januar 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Harry Simos murer/ Charisis Simos
Vestergade 25, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 15. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Haugaard & Olsen Byg & Rådgivning ApS
Smidstrupvej 114, 3250 Gilleleje
Ansatte: 3
Startdato: 02. oktober 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HEH Ejendomsudlejning v/Hans Erik Hansen
Smidstrup Strandvej 22, 3250 Gilleleje
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hemmingsen Maler & Entreprenør
Græsted Stationsvej 18, 3230 Græsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Interessentskab
Henning Honoré Marboe
Spicavej 29, 3100 Hornbæk
Ansatte: 0
Startdato: 10. maj 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Henrik Blom Nielsen
P S Krøyers Vej 4, 3100 Hornbæk
Ansatte: 0
Startdato: 14. februar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HENRIK CHRISTIANSEN
Tvingsbakken 34, 3200 Helsinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1982,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HINDBORG MURERFIRMA ApS
Møngevej 43, 3200 Helsinge
Ansatte: 3
Startdato: 25. juni 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HOSTRUP BYG OG ANLÆG ApS
Kalvehavevej 7, 3250 Gilleleje
Ansatte: 1
Startdato: 07. maj 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hp murerbyg
Sygehusvej 4, 3230 Græsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2005,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
HR MURER ApS
Helsingevej 74, 3230 Græsted
Ansatte:
Startdato: 06. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
IMS Byg og Anlæg
Ibisvej 4, 3120 Dronningmølle
Ansatte: 1
Startdato: 09. september 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
INDUTRILAKERING PER VESTERGAARD ApS
Nørretoftevej 26, 3200 Helsinge
Ansatte: 2
Startdato: 15. april 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J. CRONE ApS
Smidstrup Strandvej 111, 3250 Gilleleje
Ansatte: 0
Startdato: 18. oktober 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J.Christensen Murerservice
Blåmunkevangen 19, 3120 Dronningmølle
Ansatte:
Startdato: 01. april 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J.L.Murer
Maltavænget 2, 3100 Hornbæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Januz Ulrich Frydshou
Bakkebjergvej 46, 3230 Græsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1991,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
JBH Byg
Stubmarken 16, 3230 Græsted
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jens Hemmingsen
Græsted Stationsvej 18, 3230 Græsted
Ansatte: 0
Startdato: 15. januar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JoyByg ApS
Bødkervej 4, 3100 Hornbæk
Ansatte: 3
Startdato: 15. januar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JS Murermester ApS
Tornebakken 9, 3230 Græsted
Ansatte:
Startdato: 28. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
L.A.Z København ApS
Rundinsvej 38, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 01. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LARS MALER
Tvingsbakken 54, 3200 Helsinge
Ansatte: 1
Startdato: 07. april 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LC Byg v/Lars Christensen
Nellerupgårds Alle 9, 3250 Gilleleje
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MADS CHRISTIANSEN ApS
Krebs-Kjæret 9, 3230 Græsted
Ansatte: 2
Startdato: 01. maj 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALER LARS HEMMINGSEN
Græsted Stationsvej 18, 3230 Græsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Service
Smidstrup Strandvej 115, 3250 Gilleleje
Ansatte: 2
Startdato: 01. december 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma MA ApS
Ahornvænget 8, 3250 Gilleleje
Ansatte:
Startdato: 15. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet
Enebærvej 11, 3200 Helsinge
Ansatte: 0
Startdato: 18. juni 1981,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
MALERFIRMAET CANN & FINN J. JENSEN ApS
Nordre Strandvej 315, 3100 Hornbæk
Ansatte: 3
Startdato: 07. december 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Dorthe Blomsterberg
Husmandsvejen 15, 3250 Gilleleje
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2008,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Malerfirmaet Lyngsborg v/Kim Lyngsborg
Gartnervænget 10, 3230 Græsted
Ansatte: 0
Startdato: 23. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet MD v/ Markus Dahm
Birkegårdsvej 16, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet NVN v/Nicholas Vestergaard Nielsen
Holmemosen 3, 3200 Helsinge
Ansatte: 0
Startdato: 03. oktober 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET PREBEN PEDERSEN ApS
Kildevej 160, 3200 Helsinge
Ansatte: 9
Startdato: 15. august 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Reinert & Olsen ApS
Kildevej 32, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 28. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Silkestrøg
Præstevej 35, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Vesely
Skovgårdshave 86, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 01. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester C.Kjærulff
Kongensgavevej 3, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 19. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Daniel Olsen
Helsingevej 6, 3200 Helsinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Dannie Møller Andersen
Østergade 87, 3200 Helsinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester David Amping
Smidstrup Strandvej 18, 3250 Gilleleje
Ansatte: 1
Startdato: 11. maj 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Engvej v/Shawn Erik Engvej
Hornebyvej 20, 3100 Hornbæk
Ansatte: 0
Startdato: 15. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester H. Rønnebæk ApS
Niels Lorentzens Vej 51, 3230 Græsted
Ansatte:
Startdato: 14. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Henrik C Kofod
Fredgårdsvej 18, 3200 Helsinge
Ansatte: 7
Startdato: 15. februar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester J. P. Brage v/Jonas P. Brage
Plantagevej 2, 3100 Hornbæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Jan Serup
Høbjerg Hegn 20, 3200 Helsinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER MICHAEL SØRENSEN
Græsted Hovedgade 34, 3230 Græsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER MORTEN JØRGENSEN
Østre Alle 57, 3250 Gilleleje
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Nete Larsen
Grønnevang 207, 3250 Gilleleje
Ansatte:
Startdato: 17. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester S. Friis
Sommerlystvej 10, 3250 Gilleleje
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Sabrina Helle
Høbjerg Hegn 50, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 24. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Thomas Madsen ApS
Østergade 97, 3200 Helsinge
Ansatte: 1
Startdato: 19. maj 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERMESTER TOM MORTENSEN
Parkvej 6, 3250 Gilleleje
Ansatte: 3
Startdato: 01. maj 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Weiss
Møllelodden 32, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTRENE SØRENSEN OG SØRENSEN ApS
Ammendrup Park 11, 3200 Helsinge
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Marius Malerfirma v/Mariusz Bialek
Stenhøjvænget 2, 3200 Helsinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mauritzen P/S
Stæremosen 57, 3250 Gilleleje
Ansatte:
Startdato: 09. juni 2021,
Virksomhedsform: Kommanditaktieselskab/Partnerselskab
Mauritzen v/Simon Jens Mauritzen
Stæremosen 57, 3250 Gilleleje
Ansatte: 4
Startdato: 18. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MK2 Multiservice
Helsingevej 43, 3230 Græsted
Ansatte:
Startdato: 06. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
mm byg v/morten mønster
Vesterbrogade 63, 3250 Gilleleje
Ansatte: 0
Startdato: 03. juni 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Morten Bo Petersen Murer
Østre Alle 45, 3250 Gilleleje
Ansatte:
Startdato: 01. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MR Malerfirma v/Mikkel Rasmussen
Jernbæk Alle 7, 3200 Helsinge
Ansatte: 0
Startdato: 23. maj 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MSJ
Bjørn Andersens Vej 49, 3230 Græsted
Ansatte:
Startdato: 20. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer Henrik Dahl Eriksen
Kalvehavevej 26, 3250 Gilleleje
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer Wiehe
Havreholmvej 12, 3100 Hornbæk
Ansatte: 0
Startdato: 17. juni 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mureren
Toftevangen 19, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Bad og Fliser
Strandagervej 11, 3250 Gilleleje
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet CWN Facade ApS
Ramløsevej 41, 3200 Helsinge
Ansatte: 1
Startdato: 04. februar 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet M.H. Christensen
Nellerupgårds Alle 9, 3250 Gilleleje
Ansatte:
Startdato: 29. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Morten Nordahl ApS
Rostgårdsvej 14, 3250 Gilleleje
Ansatte: 1
Startdato: 26. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet NH Levinsen
Skibstrupvej 4, 3100 Hornbæk
Ansatte: 3
Startdato: 25. maj 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet S.R Byg
Schiwesvej 9, 3230 Græsted
Ansatte:
Startdato: 28. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Thinggaard
Møllebakken 9, 3200 Helsinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Thomas Olsen ApS
Fyrvejen 10, 3250 Gilleleje
Ansatte: 1
Startdato: 12. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet v/Leif Dørum
Mårumvej 25, 3230 Græsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET YCC ApS
Gl Havreholmvej 7, 3100 Hornbæk
Ansatte: 0
Startdato: 10. februar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Alfred Tønsberg ApS
Klingebjergvej 23, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 25. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Bagger v/Bo Bagger Jensen
Grønnevang 208, 3250 Gilleleje
Ansatte: 0
Startdato: 02. april 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER ERIK ANDERSEN AF GILLELEJE ApS
Stæremosen 28, 3250 Gilleleje
Ansatte: 22
Startdato: 26. juni 1975,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER ERIK ANDERSEN HELSINGØR ApS
Svendebrevet 9, 3230 Græsted
Ansatte: 2
Startdato: 01. juli 1986,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER ERLING JENSEN. GRÆSTED ApS
Præstevejen 49, 3230 Græsted
Ansatte: 1
Startdato: 30. juni 1986,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Frederik Jensen
Kongsgaden 23, 3250 Gilleleje
Ansatte:
Startdato: 12. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER HENRIK JUHL ApS
Oluf Petersensvej 1, 3250 Gilleleje
Ansatte: 1
Startdato: 15. juni 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester J. Ole Jensen
Løvvænget 4, 3100 Hornbæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jensen & Kramer
Vestskellet 4, 3250 Gilleleje
Ansatte:
Startdato: 05. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jensen og Kramer ApS
Vestskellet 4, 3250 Gilleleje
Ansatte:
Startdato: 29. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester John Fischer
Ahornvej 13, 3200 Helsinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester JTH ApS
Birkegårdsvej 19, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 29. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Korsholm
Tinghusevej 27, 3230 Græsted
Ansatte:
Startdato: 18. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Lars Birk Jensen
Platanvej 8, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Mathias Jensen ApS
Valby Overdrev 5, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 16. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Mike Mønster
Vesterbrogade 75, 3250 Gilleleje
Ansatte: 0
Startdato: 12. november 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester ML Byg & Design ApS
Borshøjvej 14, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 07. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Morten K Sørensen
Gøgevangen 9, 3230 Græsted
Ansatte: 2
Startdato: 01. august 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER OLE SCHOW ApS
Nakkehoved Strandvej 60, 3250 Gilleleje
Ansatte: 10
Startdato: 05. marts 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester PP ApS
Skibstrupvej 1, 3100 Hornbæk
Ansatte:
Startdato: 21. oktober 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Robin Sten Petersen
Sodemarksvej 30, 3230 Græsted
Ansatte:
Startdato: 12. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Sten Lenschau
Bybakken 2, 3200 Helsinge
Ansatte: 0
Startdato: 10. september 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester T-Riis ApS
Slåenvangen 4, 3120 Dronningmølle
Ansatte:
Startdato: 23. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Tommy Pedersen
Grønnevang 354, 3250 Gilleleje
Ansatte: 1
Startdato: 01. maj 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Walther Johnsson
Græstedvej 22, 3200 Helsinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NA Malerfirma & Autolakker Niels Anthony
Slåenvangen 38, 3120 Dronningmølle
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nøller Mur
Stenlandsengen 26, 3200 Helsinge
Ansatte: 0
Startdato: 27. maj 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nordkyst Byg. v/Davy Svensson
Esrum Hovedgade 11, 3230 Græsted
Ansatte: 0
Startdato: 22. maj 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nordkystens Murerfirma v/Kenneth Steen Madsen
Pilevang 7, 3250 Gilleleje
Ansatte: 0
Startdato: 21. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NØRNERS MALERFIRMA ApS
Provstemarken 43, 3200 Helsinge
Ansatte: 22
Startdato: 24. september 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NYTBADERUM.DK
Ammendrup Park 250, 3200 Helsinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PBW Murer- og Entreprenørfirma v/Peter Ehnhuus Brasch-Willumsen
Munkerup have 64, 3120 Dronningmølle
Ansatte: 0
Startdato: 20. april 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Per Maler v/Per Gravgaard Bjerre
Lindevej 3, 3200 Helsinge
Ansatte: 1
Startdato: 06. april 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Phil'Art ApS
Bonderupgårds Alle 2, 3250 Gilleleje
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sandøs Murerfirma ApS
Langdraget 321, 3250 Gilleleje
Ansatte:
Startdato: 08. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
scantastic
Rørvænget 4, 3250 Gilleleje
Ansatte:
Startdato: 16. februar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Scantastic Eco
Helsingevej 24, 3250 Gilleleje
Ansatte:
Startdato: 07. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
servicefirma linke
Esrum Hovedgade 9, 3230 Græsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SIESTØ ApS
Bauersvej 7, 3250 Gilleleje
Ansatte: 3
Startdato: 29. december 1988,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Staal's Tegl & Mur
Kagerupbakken 10, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 08. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Steglich og Finish Malerfirma v/Mads Christian Steglich-Petersen
Udsholt Strandvej 49, 3250 Gilleleje
Ansatte: 0
Startdato: 02. februar 1990,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
STRAND-ESBØNDERUP MURERFIRMA A/S
Solgården 26, 3250 Gilleleje
Ansatte: 0
Startdato: 09. december 1981,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Svanholm-Byg
Byholmvej 24, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 16. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
T.W.Byggeservice v/Tommy Walhøj
Bakkeager 37, 3230 Græsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TK MURBYG ApS
Rønne Alle 10, 3250 Gilleleje
Ansatte: 2
Startdato: 20. juni 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TomasK Byg
Ammendrup Park 253, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 24. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Top og stub træpleje.
Agerhønevej 29, 3120 Dronningmølle
Ansatte: 0
Startdato: 15. maj 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Toppens Malerservice v/J d'Andrade
Solvænget 3, 3250 Gilleleje
Ansatte: 2
Startdato: 01. juni 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
UF
Toftevangen 119, 3200 Helsinge
Ansatte:
Startdato: 07. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Unik Murerteknik ApS
Vestergade 46, 3200 Helsinge
Ansatte: 1
Startdato: 03. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Blistrup

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Blistrup. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Blistrup eller Gribskov Kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps