2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Frederiksberg

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Frederiksberg – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Frederiksberg

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Frederiksberg og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Frederiksberg.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Frederiksberg.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Frederiksberg.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Frederiksberg, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Frederiksberg. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Frederiksberg eller hele Frederiksberg kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Frederiksberg eller Frederiksberg kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 116 firmaer i Frederiksberg. Find en tømrer eller maler i Frederiksberg og omegn herunder. I hele Frederiksberg kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A&E Byg
Lindevangs Alle 6, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Afdeling 7 ApS
Vodroffsvej 22, 1900 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 05. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AH Byg og murerservice ApS
H. Schneekloths Vej 14, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 26. november 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Andersen & Skov Murer Entreprise ApS
Pile Alle 23, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 8
Startdato: 15. september 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ASN Services
Roskildevej 74, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
Axel Rengøring
Frederiksberg Alle 78, 1820 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 10. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BergholzService ApS
Hostrups Have 48, 1954 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 05. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BH Multibyg
Lauritz Sørensens Vej 25, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BK
Allegade 28, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Brandmaling ApS
Duevej 16, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 26. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Buhl Entreprise v/Carsten Buhl Olsen
Seedorffs Vænge 32, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 14. marts 1990,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BYGGE GRUPPEN V/O R IVERSEN
Magnoliavej 42, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1971,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bygningskonstruktøren v/Thomas Holm Thomsen
Stockflethsvej 33, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Camre Group ApS
Smallegade 52, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 28. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Candoit
Mariendalsvej 43, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 24. september 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
christian dietl
Forhåbningsholms Alle 9, 1904 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dansk Hovedentreprise
Falkonergårdsvej 6, 1959 Frederiksberg C
Ansatte: 3
Startdato: 16. maj 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DB Malermaster
H.C. Ørsteds Vej 7, 1879 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 28. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Design Surfaces / Social Dance DK
Helgesvej 13, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ecomaler ApS
Nyelandsvej 16, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 18. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Eksperternes Service Group
Julius Thomsens Gade 7, 1974 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 02. december 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Enmandsfirmaet
Rosenørns Alle 57, 1970 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Feldkraft ApS
Godthåbsvej 172, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 05. september 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Flackeberg & Haack v/Allan Flackeberg
Allegade 17, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 06. marts 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Frb Mureren ApS
Falkoner Alle 56, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 28. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Frederiksberg Maleren
Joakim Larsens Vej 17, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 23. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FREDERIKSBERG MURERFIRMA ApS
Falstersvej 9, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 22. september 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FTJ BYG ApS
Thorvaldsensvej 18, 1871 Frederiksberg C
Ansatte: 7
Startdato: 08. juni 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GRYGLAK LTD UK FILIAL AV GRYGLAK LTD
Rosenørns Alle 31, 1970 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 06. januar 2023,
Virksomhedsform: Filial af udenlandsk aktieselskab, kommanditakties
HB
Philip Schous Vej 46, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 10. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HELLBOSS PRODUCTION v/ Franz Gottschalk
Søndre Fasanvej 59, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 24. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HK Frederiksberg Maler ApS
Gustav Johannsens Vej 37, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 26. august 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HMT Entreprise Kristoffer Yawl Weiss Andersen
Godthåbsvej 56, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
IB North Team
Peter Bangs Vej 3, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Inceptum II ApS
Henning Matzens Vej 19, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 18. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J T Malerservice V/Jon Thomsen
Frederiksberg Alle 27, 1820 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jakobsen og Møller v/Per Møller
La Cours Vej 4, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JANSEN ApS
Gammel Kongevej 76, 1850 Frederiksberg C
Ansatte: 2
Startdato: 02. maj 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JENSEN BYG ApS
Allegade 13, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 3
Startdato: 20. december 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JFK-Byg v/John Fjordside
A.D. Jørgensens Vej 8, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 11. august 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
joaquin Pankoski
Mathildevej 2, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 08. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JOHNNY KRISTENSEN ApS
Porcelænshaven 6, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 3
Startdato: 18. januar 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JP Murerne ApS
Rolfs Plads 2, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 27. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kalk og Ler
Howitzvej 55, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 10. oktober 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KD- Malermester
Hostrups Have 18, 1954 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 28. marts 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Københavns Handyman
Hostrups Have 40, 1954 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 19. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
kristian pedersen
Kingosgade 11, 1818 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 1971,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kvalitetspenslen ApS
Rosenørns Alle 31, 1970 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 15. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LC Håndværk
Henning Matzens Vej 8, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LCR v/ Morten Riis
Frederiksberg Bredegade 7, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 12. september 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Linu Multiservice
Vesterbrogade 206, 1800 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LM Montage
Drosselvej 57, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 20. september 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M Mikkelsen Sørensen ApS
C.F. Richs Vej 2, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 03. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maler Mester Rønne v/Sonny Rønne Petersen
Johnstrups Alle 1, 1923 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Flemming Schæfer
Nyelandsvej 12, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Jørgen Nielsen
Hospitalsvej 8, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 15. oktober 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Olaf Juul
Magnoliavej 70, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 21. maj 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET ART/DECO V/JAMES NYSTRAND
Hostrupsvej 16, 1950 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 20. september 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Bloch - CFB
Glahns Alle 1, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet DKL
General Bahnsons Vej 18, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 1
Startdato: 04. februar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Hendriksen ApS
Finsensvej 120, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 4
Startdato: 26. marts 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET JE
Mariendalsvej 52, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 02. november 1970,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET JENS F. PEDERSEN ApS
H.C. Ørsteds Vej 27, 1879 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1993,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet KG Hansen
Vesterbrogade 208, 1800 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 22. marts 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Kim Pelby ApS
Mariendalsvej 52, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 4
Startdato: 15. oktober 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet København ApS
Falkoner Alle 128, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 16. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Moll
Duevej 16, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Optimal v/B Sebak
Peter Bangs Vej 91, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 13
Startdato: 01. december 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET PRINTZ ApS
Guldborgvej 44, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 5
Startdato: 11. november 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Rørbye
Finsensvej 68, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Malerfirmaet Rosenfeldt v/Arne Rosenfeldt
Pile Alle 27, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malergruppen Nord ApS
Bentzonsvej 5, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 14. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MalerMagi
Mariendalsvej 36, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER BODIL LARSEN
General Bahnsons Vej 16, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 21. september 1967,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Bundtofte
Bernhard Bangs Alle 17, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 17. november 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Freha
Finsensvej 62, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. december 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Greg Kurpias
Finsensvej 50, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Larsen
Steenwinkelsvej 3, 1966 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERSERVICE FINN ANDERSEN V/FINN ANDERSEN
Bianco Lunos Alle 3, 1868 Frederiksberg C
Ansatte: 1
Startdato: 01. februar 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Melbye Byg
Sønderjyllands Alle 17, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 28. maj 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
mhl byg
Peter Bangs Vej 154, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mikomal v/ Michael Koefoed
Sofus Francks Vænge 14, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 27. marts 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MM RENOVERING
Søndre Fasanvej 48, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 02. august 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mormic Byg v/Michael Andersen
Falkoner Alle 58, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 22. maj 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MS MultiByg
Falkonervænget 29, 1952 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 08. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mureren
Frederiksvej 16, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 19. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET JAN BERGMANN ApS
Porcelænshaven 5, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 6
Startdato: 22. juni 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet MV/Michael Velbæk
Henning Matzens Vej 19, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 2
Startdato: 17. januar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET SCHØNHERR & OLSEN ApS
Hattensens Alle 14, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 3
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Aalholt
Howitzvej 55, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER DAN ANDERSEN
Pile Alle 23, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Henrik Bergh
Nordre Fasanvej 103, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 19. oktober 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Rasmus Gerdes v/ Rasmus Gerdes
Marielystvej 52, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester SE
Vodroffs Tværgade 3, 1909 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 26. august 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Murværket ApS
Rolfs Plads 2, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 29. juli 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Normington Stucco
Rolfsvej 6, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 13. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OPTIMAL GROUP ApS
Rahbeks Alle 22, 1801 Frederiksberg C
Ansatte: 1
Startdato: 01. september 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
P-B ApS
Finsensvej 81, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 3
Startdato: 02. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PBK-Byg
Vesterbrogade 172, 1800 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 20. august 2018,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
PJ Byg
Lykkesholms Allé 9, 1902 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 03. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PLI-BYG ApS
Magnoliavej 42, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 17. september 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PROMALING.DK ApS
Peter Bangs Vej 91, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 1
Startdato: 08. januar 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rb Farver Malerfirma
Kong Georgs Vej 76, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
rk johansen
Roskildevej 51, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SafeHands Malerfirmaet
Vesterbrogade 163, 1800 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 19. december 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SHANA Murerfirma
Kong Georgs Vej 96, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sjællands multi service
Frederiksberg Alle 32, 1820 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 02. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Solrød Byggeservice
Tårnborgvej 16, 1901 Frederiksberg C
Ansatte: 0
Startdato: 20. marts 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Stavnbo Entreprise v/Thomas Stavnbo
Falkoner Alle 122, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 07. december 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
UCONTENT v/Marek Nutta
Gammel Kongevej 140, 1850 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 02. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VA Maler
Falkoner Alle 112, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 16. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vægmagi malerfirma
Vodroffs Tværgade 5, 1909 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 01. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VERNER REE
Dronning Olgas Vej 49, 2000 Frederiksberg
Ansatte: 0
Startdato: 25. marts 1974,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VP-Byg ApS
Henrik Ibsens Vej 22, 1813 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
WE Entreprise R ApS
Munkensvej 2, 2000 Frederiksberg
Ansatte:
Startdato: 09. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
WichmannHansen Byg I/S
Gammel Kongevej 88, 1850 Frederiksberg C
Ansatte:
Startdato: 19. december 2023,
Virksomhedsform: Interessentskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Frederiksberg

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Frederiksberg. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Frederiksberg eller Frederiksberg kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!