2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Nykøbing Sjælland

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Nykøbing Sjælland – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Nykøbing Sjælland

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Nykøbing Sjælland og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Nykøbing Sjælland.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Nykøbing Sjælland.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Nykøbing Sjælland.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Nykøbing Sjælland, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Nykøbing Sjælland. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Nykøbing Sjælland eller hele Odsherred kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Nykøbing Sjælland eller Odsherred kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 71 firmaer i Nykøbing Sjælland. Find en tømrer eller maler i Nykøbing Sjælland og omegn herunder. I hele Odsherred kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
Andersen - skilte v/ Henning Alex Andersen
Ulkerupvej 5, 4572 Nørre ASMIndrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BØGELUND v/Peter Bøgelund
Brunbjergvej 4, 4534 Hørve
Ansatte: 2
Startdato: 15. juli 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byens Lokale Maler ApS
Krokusvænget 44, 4550 Asnæs
Ansatte:
Startdato: 19. november 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
C.A. Entreprenør- og Murerfirma ApS
Adelers Alle 34, 4540 Fårevejle
Ansatte:
Startdato: 16. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CJ Byg og Mal
Skolevænget 6, 4571 Grevinge
Ansatte:
Startdato: 26. april 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dragsholm Industrilakering ApS
Nygade 9, 4550 Asnæs
Ansatte: 2
Startdato: 26. juni 1984,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DRAGSHOLM MURERMESTER ApS
Skovskellet 1, 4540 Fårevejle
Ansatte: 2
Startdato: 28. juni 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dysseholm Thomas Kjerside
Holtevej 4, 4571 Grevinge
Ansatte: 2
Startdato: 01. oktober 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Egebjergs Murermester
Glostrupvej 34, 4500 Nykøbing SJ
Ansatte: 1
Startdato: 25. juni 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Egeholm Byg
Stålhøjvej 40, 4550 Asnæs
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Farcinsen Byg
Adelers Alle 150, 4540 Fårevejle
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Flemming Maler v/Flemming Rasmussen
Mosevang 1, 4500 Nykøbing SJ
Ansatte: 1
Startdato: 01. juni 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gold Maler
Toftegårdsvej 22, 4550 Asnæs
Ansatte:
Startdato: 28. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HBA Services
Algade 15, 4500 Nykøbing SJ
Ansatte:
Startdato: 08. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Henriks Malerservice
Diget 4, 4560 Vig
Ansatte: 0
Startdato: 15. september 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jan Jensen
Mosevang 1, 4500 Nykøbing SJ
Ansatte: 1
Startdato: 15. september 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KA Malerteam
Skovsbovej 26, 4571 Grevinge
Ansatte: 1
Startdato: 01. juli 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KBS Services I/S
Østerled 2, 4534 Hørve
Ansatte:
Startdato: 01. november 2019,
Virksomhedsform: Interessentskab
KENNETH STORM MURERMESTER ApS
Bakkekammen 1, 4560 Vig
Ansatte: 1
Startdato: 09. marts 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KR-MALERSERVICE ApS
Sølvagervej 28, 4534 Hørve
Ansatte: 5
Startdato: 04. januar 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kronborg maleren
Peder Bangsvej 3, 4571 Grevinge
Ansatte:
Startdato: 17. maj 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KS-BYG ApS
Industrivænget 2, 4540 Fårevejle
Ansatte: 6
Startdato: 22. august 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LK Mur & Byg
Toftegårdsvej 9, 4550 Asnæs
Ansatte:
Startdato: 06. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lundbøll´s Malerfirma v/Michael Lundbøll
Enghavevej 18, 4560 Vig
Ansatte: 2
Startdato: 01. november 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M.N. Murerentreprise v/Michael Nielsen
Fjordparken 14, 4560 Vig
Ansatte: 0
Startdato: 20. april 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALER IB CHRISTIANSEN ApS
Grundtvigsvej 39, 4500 Nykøbing SJ
Ansatte:
Startdato: 07. august 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet K. Erik Larsen ved Lone Petersen ApS
Højbyvej 36, 4500 Nykøbing SJ
Ansatte:
Startdato: 24. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Kvist v/Flemming Kvist
Pilevang 14, 4534 Hørve
Ansatte: 1
Startdato: 01. september 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Mads Hansen ApS
Industrivænget 7, 4540 Fårevejle
Ansatte:
Startdato: 29. juni 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet René Lykke
Eskilstrupvej 14, 4560 Vig
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Caspar Nielsen
Rådhusvej 32, 4540 Fårevejle
Ansatte: 0
Startdato: 02. juni 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER FINN NIELSEN
Maglevænget 69, 4571 Grevinge
Ansatte: 0
Startdato: 17. juli 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
malermester Frederik Tømming
Skjoldsvej 6, 4540 Fårevejle
Ansatte: 0
Startdato: 14. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Henrik Redke
Brådevej 9, 4500 Nykøbing SJ
Ansatte: 0
Startdato: 02. august 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER JAN EDVARDSEN ApS
Egetoftevej 11, 4573 Højby
Ansatte: 3
Startdato: 13. december 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERMESTER KARL ERIK LARSEN
Stenstrupvej 22, 4573 Højby
Ansatte: 1
Startdato: 11. januar 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Kim Lindahl Henriksen
Vesterbro 45, 4500 Nykøbing SJ
Ansatte: 0
Startdato: 03. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Mads Hansen
Ådalsvænget 32, 4550 Asnæs
Ansatte: 5
Startdato: 01. april 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Morten Albin Hansen
Dybedalsvej 12, 4550 Asnæs
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER NIELS OLSEN
Søndre Vænge 1, 4560 Vig
Ansatte: 4
Startdato: 01. april 1979,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Per Jensen
Tuborgvej 50, 4540 Fårevejle
Ansatte: 0
Startdato: 14. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Min Maler ApS
Industrivangen 13, 4550 Asnæs
Ansatte: 0
Startdato: 19. november 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MN Byg & Anlæg
Ravnsbjergvej 13, 4560 Vig
Ansatte: 0
Startdato: 27. maj 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Moa byg
Egemosevej 26, 4571 Grevinge
Ansatte: 0
Startdato: 29. juli 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mosby murerforretning
Mosbyvej 11, 4500 Nykøbing SJ
Ansatte:
Startdato: 14. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer-Steen v/ Steen Ryberg
Rørvigvej 174, 4500 Nykøbing SJ
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Bill Lindegaard
Møllegårdsalle 1, 4500 Nykøbing SJ
Ansatte: 0
Startdato: 10. september 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Finn Pedersen & Søn v/ Morten Wedel Pedersen
Skolelodden 2, 4500 Nykøbing SJ
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER HENNING HANSEN
Dalvej 9, 4550 Asnæs
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1980,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER IB BERTELSEN ApS
Højby Rosenvej 5, 4573 Højby
Ansatte: 2
Startdato: 27. april 1990,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Jonas Algren Pedersen
Grønlandsvej 11, 4500 Nykøbing SJ
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Lillelund
Mellemvangen 1, 4550 Asnæs
Ansatte:
Startdato: 09. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester LO.Larsen
Engelstrupvej 25, 4571 Grevinge
Ansatte: 2
Startdato: 09. juli 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester M.R byg og bolig v/Matias Rasmussen
Syrenvej 6, 4540 Fårevejle
Ansatte:
Startdato: 26. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Nicklas With
Hasselvænget 5, 4550 Asnæs
Ansatte: 0
Startdato: 27. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
murermester Thomas Jensen
Strandgårdsvej 12, 4550 Asnæs
Ansatte: 0
Startdato: 26. marts 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester V/Martin Mandrup
Nyrupsvej 11, 4534 Hørve
Ansatte:
Startdato: 22. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Viktor Aaskov
Fjordhaven 8, 4560 Vig
Ansatte:
Startdato: 14. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Viktor Aaskov ApS
Fjordhaven 8, 4560 Vig
Ansatte:
Startdato: 31. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nordahl Møller Byg ApS
Rørvigvej 135, 4500 Nykøbing SJ
Ansatte: 1
Startdato: 01. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nordmal v/Nicolaj R. Sørensen
Søndervangsvej 26, 4583 Sjællands ODDE
Ansatte: 0
Startdato: 17. september 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ODSHERREDS MURERENTREPRISE ApS
Birkelyvej 2, 4560 Vig
Ansatte: 2
Startdato: 07. april 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Øko-Byg
Solsortevej 6, 4550 Asnæs
Ansatte:
Startdato: 14. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OVERGAARD MURER KLOAK ApS
Oddenvej 169, 4583 Sjællands ODDE
Ansatte: 4
Startdato: 02. maj 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RIA
Jernbanevej 11, 4500 Nykøbing SJ
Ansatte:
Startdato: 13. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RV MURERENTREPRISE ApS
Søgårdsvej 7, 4550 Asnæs
Ansatte: 23
Startdato: 28. juni 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Simon Maler
Tinghulevej 1, 4573 Højby
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tina's Malerservice v/Tina Vang Mikkelsen
Gl Holbækvej 15, 4500 Nykøbing SJ
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vestsjællands Entreprenørfirma
Vallekildevej 117, 4534 Hørve
Ansatte:
Startdato: 06. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vig cykler
Vig Stationsvej 2, 4560 Vig
Ansatte:
Startdato: 02. april 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VIGGO FREDERIKSEN. HØRVE ApS
Industrivej 21, 4534 Hørve
Ansatte: 3
Startdato: 07. juni 1990,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Nykøbing Sjælland

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Nykøbing Sjælland. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Nykøbing Sjælland eller Odsherred kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps