2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Reerslev

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Reerslev – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Reerslev

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Reerslev og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Reerslev.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Reerslev.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Reerslev.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Reerslev, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Reerslev. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Reerslev eller hele Høje-Taastrup kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Reerslev eller Høje-Taastrup kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 129 firmaer i Reerslev. Find en tømrer eller maler i Reerslev og omegn herunder. I hele Høje-Taastrup kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
AC Tone Byg 2000 ApS
Sengeløsevej 9, 2640 Hedehusene
Ansatte: 49
Startdato: 16. oktober 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AC Tone Byg 2001 ApS
Sengeløsevej 9, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 16. oktober 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AC Tone Byg ApS
Sengeløsevej 9, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 23. juni 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AC13 SKAL ApS
Sengeløsevej 9, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Adel Byg Entrepriser ApS
Berings Gade 36, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 11. august 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ADMS
Skagensgade 36, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 21. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AE El & Multiservice
Vibevej 7, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 11. april 2023,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
Ahlgreens Murerfirma ApS
Kallerupvej 16, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 12. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ahlm's Gulv og Malerservice
Vesterkøb 11, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 06. december 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ALEDA Multiservice
Charlotteager 210, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 06. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
All Round Byg & Entreprenør ApS
Rugkærgårdsvej 47, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 27. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Alpha Courier
Skjeberg Alle 162, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 23. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AM Maler Firma
Saven A 2, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 10. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Anlæg & Byg ApS
Nørregade 3, 2640 Hedehusene
Ansatte: 2
Startdato: 04. august 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ariana's Maler
Rødkælkevej 7, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 03. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Asha Malerservice
Selsmosevej 38, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 09. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ATA Murer
Taastrupgårdsvej 201, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 22. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
B.K.Maler
Leen B 2, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 07. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ba Byg
Trelleborggade 53, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 01. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BA maler
Rønnevangshusene 70, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 25. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BECO Gruppen A/S
Baldersbuen 15, 2640 Hedehusene
Ansatte: 17
Startdato: 01. maj 1999,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Bennermans murerservice /Bent Bengtsson
Frederiksholms sidevej 12, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bodo Rengøring
Spotorno Alle 32, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 21. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Brdr. Prødel
Sthensvej 11, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 16. juni 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bygbo
Jens Kofoeds Gade 8, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 17. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CacoByg ApS
Markvangen 30, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 04. oktober 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
City Brødrene Malerservice
Strømsvej 6, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 15. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CONNECTING IT S.M.B.A
Parkvej 2, 2630 Taastrup
Ansatte: 2
Startdato: 16. april 2012,
Virksomhedsform: Selskab med begrænset ansvar
D&C Byg ApS
Klovtoftegade 29, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 20. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Den lange maler
Sekskanten B 8, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 01. september 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Diamantmaleren
Kingosvej 41, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DKG Gruppen ApS
Rugvænget 33, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 12. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dyrelund Murerentreprise ApS
Dræsinen 26, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 28. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ENTREPRENØRFIRMAET D. G. ApS
Åvænget 19, 2630 Taastrup
Ansatte: 11
Startdato: 14. november 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EU TRADING 2015 ApS
Taastrup Hovedgade 92, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 23. januar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FINN LARSEN
Ludvig Hegners Alle 19, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 20. september 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FIRMA BO URBAN JØRGENSEN
Klovtoftegade 30, 2630 Taastrup
Ansatte: 2
Startdato: 30. juli 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fløng Malerfirma
Bredekær 11, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 29. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Frk. Juul's Malerservice v/Maj Juul Højte Skov
Kallerupvej 54, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 03. maj 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fugeskift I/S
Havtornvej 19, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 18. marts 2024,
Virksomhedsform: Interessentskab
Global Varebiler ApS
Refmosevej 7, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 17. marts 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GUSTAV NIELSENS EFTF. ApS
Hovedgaden 426, 2640 Hedehusene
Ansatte: 7
Startdato: 02. april 1993,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Haak Håndværk
Taastrupgårdsvej 47, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 08. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hallgren & Strøm ApS
Strongvej 3, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 05. december 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Huzar construction ApS
Baldersbrøndegade 26, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 20. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ICN Murer
Vintoften 32, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 08. juli 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JBS Malerentreprise ApS
Skjørrings Vænge 11, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 26. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JOLU BYGGEENTREPRISE ApS
Parkvej 6, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
konstruct&MalerGurup
Sporstræde 39, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 21. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KS Byg
Murskeen 17, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 01. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lindgaards Multi & Malerservice
Keglens Kvarter 4, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LJG Maler
Pælestykkerne 19, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 15. maj 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LP Malerservice
Niebuhr Gade 9, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 27. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M P C byg
Saven D 4, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 01. september 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Benny Nielsen
Flintevænget 14, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Claus Nielsen
Lyngmosen 7, 2640 Hedehusene
Ansatte: 1
Startdato: 01. september 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Mangaard & Co.
Syrenhegnet 98, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Maurice Hoogendoorn
Rugkærgårdsvej 9, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 01. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Bo Rasmussen
Røjlevangen 31, 2630 Taastrup
Ansatte: 2
Startdato: 01. december 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Godtkjær Tåstrup ApS
Sankt Olavs Alle 23, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 20. december 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Kaj lindstrøm
Moseager 26, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 04. februar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet KBS
Cirklen A 2, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 15. maj 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET KIM CHRISTENSEN ApS
Rødhøjgårdsvej 20, 2630 Taastrup
Ansatte: 4
Startdato: 01. juli 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Klitmøller v/Søren Thim Klitmøller
Hallandsparken 39, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET LP ApS
Taastrup Hovedgade 55, 2630 Taastrup
Ansatte: 6
Startdato: 11. januar 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Milo1 ApS
Kuglens Kvarter 11, 2640 Hedehusene
Ansatte: 5
Startdato: 01. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Rene Mølgaard
Toftevej 9, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET SEHARD ApS
Hørskætten 6, 2630 Taastrup
Ansatte: 6
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Trine Vang Hansen
Thorsbrovej 19, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Wly
Leen D 3, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester A.A v/Yusuf Aci
Månebakken 17, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 17. april 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Dan Børger
Lyngmosen 35, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 16. november 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Thomas Toft
Urtehaven 45, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 25. juni 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester v/Michael Nielsen
Hedesøvej 13, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 16. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maximus Plus ApS
Parkvej 151, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 23. juli 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MB Murermester
Spaden B 3, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 07. marts 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mogens Kristensen Malerfirma
Spiræavej 5, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer Frank steffensen
Charlotteager 224, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 23. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer Hansen.dk ApS
Østerparken 4, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 26. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murer- & Aut. Kloakmester Lasse Kristensen Falden
Kallerupvej 56, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET BJARNE HANSEN ApS
Frøhaven 9, 2630 Taastrup
Ansatte: 5
Startdato: 28. juni 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Carsten "Flipper" Nielsen
Tværvej 9, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Gyldensted v/Søren Johansen
Bækgårdsvej 8, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET MALTHE HØYER CHRISTENSEN ApS
Kallerupvej 6, 2640 Hedehusene
Ansatte: 2
Startdato: 01. juli 1989,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Petersen & Ipsen ApS
Fyrrevang 25, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 07. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murergruppen PA ApS
Teglevej 12, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 21. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermann V/Valdemar Lybecker
Kingosvej 73, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 29. marts 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER CASPER SØRENSEN
Tostholmvej 9, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Dyrelund ApS
Murskeen 11, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 22. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Frejø Madsen ApS
Sognevangen 13, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 10. april 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER HANNIBAL JOHNSEN ApS
Lyngevej 37, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Holm ApS
Fyrrevang 40, 2640 Hedehusene
Ansatte: 1
Startdato: 20. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester McArdle
Askevang 13, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER TOM JANUM ApS
Jessensvej 13, 2630 Taastrup
Ansatte: 5
Startdato: 01. juli 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester TSP
Bartholinstræde 2, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nevets inc.
Høje Taastrup Boulevard 17, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 18. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NimMaler ApS
Guldalderen 13, 2640 Hedehusene
Ansatte: 3
Startdato: 10. februar 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NORDISK MALERSERVICE
Solager 12, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nordisk Service v/Zaheer Rehman Tanoli
Saven A 6, 2630 Taastrup
Ansatte: 3
Startdato: 14. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nordisk Service.ApS
Saven A 6, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 18. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
OLE VESTER NIELSEN ApS
Reerslevvej 23, 2640 Hedehusene
Ansatte: 2
Startdato: 06. januar 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Oli Jakk v/Olafur Jakobsson
Banestokken 14, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
P H Maler Service
Hammeren 30, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 25. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PK max
Sankt Olavs Alle 4, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 09. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ProfaByg
Lindevangshusene 78, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 09. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Quick Service WM
Murskeen 32, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 12. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ralfi Malermester
Charlotteager 4, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 10. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rasmussen Service ApS
Hovedgaden 440, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 03. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rolandas Rakauskas
Høje Taastrup Boulevard 5, 2630 Taastrup
Ansatte: 1
Startdato: 01. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RS Service ApS
Taastrupgårdsvej 125, 2630 Taastrup
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Samuel Ilnicki
Niebuhr Gade 33, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 01. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Seberbyg
Urtehaven 17, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 03. april 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Simon Byg v/Simas Miaksa
Nordvang 10, 2640 Hedehusene
Ansatte: 0
Startdato: 17. februar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SM Total Service
Lindebo 21, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SPN Services
Brøndvej 2, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sprøjtemaling af Køkkenlåger ApS
Rugvænget 17, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 16. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
STIGS MALERSERVICE V/STIG CHRISTOFFERSEN
Rugkærgårdsvej 22, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 04. januar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
STRANDBYG ApS
Tingstedvej 9, 2640 Hedehusene
Ansatte: 1
Startdato: 05. marts 1990,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Suzi Malerservice
Syrenhegnet 86, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 09. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Taastrup Maler ApS
Leen D 1, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tapet & Maler Eksperten v/M.Brock
Solvænget 4, 2630 Taastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TB Malerne ApS
Nordvang 8, 2640 Hedehusene
Ansatte: 5
Startdato: 31. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Terrazzo Afd. ApS
Reerslevvej 11, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 11. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Terrazzo afdelingen
Reerslevvej 11, 2640 Hedehusene
Ansatte: 2
Startdato: 01. juli 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TGA Flise og Murermester ApS
Topager 8, 2640 Hedehusene
Ansatte:
Startdato: 05. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Top Maler ApS
Leen D 1, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 06. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VINKLER ApS, HOVEDENTREPRENØR
Solhøjvej 44, 2640 Hedehusene
Ansatte: 20
Startdato: 28. marts 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vlad maler
Taastrupgårdsvej 181, 2630 Taastrup
Ansatte:
Startdato: 18. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Y.M Malerservice ApS
Parkvej 93, 2630 Taastrup
Ansatte: 1
Startdato: 22. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Reerslev

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Reerslev. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Reerslev eller Høje-Taastrup kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps