2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Rødovre

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Rødovre – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Rødovre

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Rødovre og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Rødovre.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Rødovre.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Rødovre.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Rødovre, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Rødovre. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Rødovre eller hele Rødovre kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Rødovre eller Rødovre kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 139 firmaer i Rødovre. Find en tømrer eller maler i Rødovre og omegn herunder. I hele Rødovre kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
AH Nordic Entreprise ApS
Jyllingevej 195, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 29. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Alltech Malerentreprise ApS
Egegårdsvej 3, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 11. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AlpanByg
Ved Harrestrup Å 45, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 18. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Aplus Entreprise ApS
Rødovrevej 24, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 22. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
As Maler
Birkmosevej 43, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 02. oktober 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
As Maler Aps
Horsevænget 248, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 21. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Astrup Byg v/Daniel Astrup
Grønlunds Alle 51, 2610 Rødovre
Ansatte: 4
Startdato: 01. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bedre Maling ApS
Troldkærvej 23, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 16. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bering Malerservice
Juelsmindevej 22, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 15. juni 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byens Tagservice
Brunevang 41, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1983,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
C. MØLLMANN & CO. A/S
Hadsundvej 15, 2610 Rødovre
Ansatte: 103
Startdato: 12. februar 2009,
Virksomhedsform: Aktieselskab
C. R. ENTREPRISE ApS
Hvidsværmervej 137, 2610 Rødovre
Ansatte: 6
Startdato: 04. november 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CITY GRUPPEN A/S
Valhøjs Alle 190, 2610 Rødovre
Ansatte: 7
Startdato: 09. november 1994,
Virksomhedsform: Aktieselskab
DANSK MULTISERVICE V/HANS EBBESEN
Viemosevej 35, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DEGN & DREYER ENTREPRISE A/S
Tørringvej 22, 2610 Rødovre
Ansatte: 9
Startdato: 10. september 2007,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Den Jyske Murermester
Valhøjs Alle 20, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 19. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DIGMANN A/S BYGNINGSSERVICE EL - VVS - MURER
Rødager Alle 133, 2610 Rødovre
Ansatte: 20
Startdato: 23. december 1975,
Virksomhedsform: Aktieselskab
DIN GLADE MALERMESTER
Islevbrovej 17, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 18. november 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Din Glade Malermester ApS
Islevbrovej 17, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 20. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Din Pleje ApS
Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
E G Biler ApS
Glerupvej 5, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 18. september 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Efe Entreprenør A/S
Rødager Alle 51, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 03. februar 2020,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Elisabeth Vale
Damhusdalen 27, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EM Maleren
Tårnvej 47, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
F.J. Malerservice v/Finn Jacobsen
Jyllingevej 188, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fabók v/ Ferenc Fabók
Ved Voldgraven 2, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FARVESALG ApS
Hadsundvej 15, 2610 Rødovre
Ansatte: 26
Startdato: 01. januar 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fønix Renovering v/Ron Sears
Troldkærvej 3, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 10. juni 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Funch Rohmann Consult
Rødovrevej 131, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gorm's Mandskabsudlejning ApS
Nyholms Alle 30, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 20. december 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
gulvogmaler.dk
Maglekær 44, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hellbrecht Entreprise ApS
Egegårdsvej 5, 2610 Rødovre
Ansatte: 8
Startdato: 12. december 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hilian ApS
Bjødstrupvej 4, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 03. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hjem og Have Service v/Muratbek Akilbekov
Torbistvej 11, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
IA Maleren
Ved Voldgraven 42, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 22. december 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
IMA SERVICE
Irmavej 4, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 02. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JHJ Byg v/Jan Heino Jørgensen
Brandholms Alle 112, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 15. december 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JS Maler ApS
Bjerringbrovej 117, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 21. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KBS MURER ApS
Bredstensvej 14, 2610 Rødovre
Ansatte: 5
Startdato: 07. juni 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KK Maler ApS
Brunevang 31, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 21. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KMTek ApS
Nyholms Alle 40, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 09. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KØBENHAVNS MALERSERVICE V/MICHAEL BINDSLEV SIMONSEN
Minervavej 11, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KRS Malerfirma ApS
Nyholms Alle 28, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 16. april 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kvali.dk ApS
Tørringvej 16, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 21. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kvikbyg ApS
Rødovre Parkvej 191, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 26. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KY Byg
Terndrupvej 15, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LARSEN & MEULENGRACHT ApS
Mose Alle 6, 2610 Rødovre
Ansatte: 6
Startdato: 01. januar 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LHG Murer ApS
Tørringvej 17, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 20. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Madsen & Kastberg Byg A/S
Valhøjs Alle 152, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 03. oktober 2019,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Maler koncept
Rødovrevej 311, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 27. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Morten Larsen v/ Morten Larsen
Rødovrevej 32, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 23. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
malerfirma Hellner
Tinderhøj Vænge 21, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 21. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Bracker
Rødager Alle 32, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 22. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET BRDR. JAKOBSEN A/S
Engbovej 28, 2610 Rødovre
Ansatte: 25
Startdato: 25. november 1999,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirmaet Dion_K
Præstebakken 27, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. september 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET GEERT HANSEN & CO. ApS
Islevdalvej 142, 2610 Rødovre
Ansatte: 39
Startdato: 01. oktober 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Harald Blåtand
Jyllingevej 152, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Henrik Juul Madsen
Brunevang 88, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 04. marts 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet J. L
Rådmand Billes Vej 211, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 05. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Jensen
Rådmand Billes Vej 130, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 24. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Keil ApS
Vinkelvænget 4, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 18. oktober 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Michael Hansen
Årslevvej 20, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Preben Kjær og Lobe ApS
Islevdalvej 214, 2610 Rødovre
Ansatte: 4
Startdato: 21. september 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet René Low v/Henri René Low
Lysbrovej 40, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 03. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Rohr
Agerskovvej 4, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET SEEHUSEN A/S
Glerupvej 20, 2610 Rødovre
Ansatte: 58
Startdato: 11. december 1980,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirmaet Tomas C. v/Tomas Christensen
Grønlunds Alle 104, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Flex
Rødovre Parkvej 217, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 20. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Jan Dahl
Tårnvej 383, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 04. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Jimmy Lindholm
Islevdalvej 198, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester JM APS
Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 14. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERMESTER MICHAEL SØBORG ApS
Espely 23, 2610 Rødovre
Ansatte: 3
Startdato: 15. juni 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Mikkel Rasmussen
Roskildevej 303, 2610 Rødovre
Ansatte: 3
Startdato: 01. juni 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER OVE SØRENSEN
Nyholms Alle 2, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1976,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERSELSKABET SBM A/S
Hvidsværmervej 137, 2610 Rødovre
Ansatte: 77
Startdato: 21. februar 1975,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerteam Hartmann & Hartmann
Brunevang 71, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MD Byggeservice ApS
Markstykkevej 14, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
meyers murerservice
Sommerfuglevej 18, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mickey Vilslys Malerfirma
Rådhusstien 5, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 02. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Miletina Entreprise
Rødovrevej 331, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MK Renovering ApS
Roskildevej 398, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 21. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ML-Maleren
Egegårdsvej 5, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 10. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MM Totalentreprise ApS
Islevdalvej 187, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 09. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MØRUP
Islev Have 50, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 19. september 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MTB MANAGEMENT ApS
Islevdalvej 100, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 05. marts 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirma Dennis Nyholm Kristensen
Rødovrevej 27, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
murerfirmaet Hans Gertsen
Torbistvej 23, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Kim Kyst
Maglekær 32, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 22. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Plougmann & Würtz
Fortvej 42, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 25. februar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Bjarne Steen Hansen
Medelbyvej 25, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Bøllund ApS
Krarupvej 38, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 03. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Carsten Olsen
Rødager Alle 106, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 20. august 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER DENNIS MEULENGRACHT ApS
Mose Alle 6, 2610 Rødovre
Ansatte: 7
Startdato: 01. maj 1986,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MurerMester Eir
Næsbyvej 17, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Felisto ApS
Rødovre Parkvej 311, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 07. oktober 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER JAN MOGENSEN ApS
Damhusdalen 43, 2610 Rødovre
Ansatte: 5
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Kasper Rylander ApS
Damhusdalen 43, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 28. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Klausen
Kamstrupvej 17, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Krøger ApS
Islevbrovej 10, 2610 Rødovre
Ansatte: 6
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER LONNI INGVORSEN ApS
Nørregårdsvej 60, 2610 Rødovre
Ansatte: 8
Startdato: 25. juni 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER MICHAEL WEYHE
Lucernevej 71, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER MIKKEL CHRISTOPHERSEN ApS
Damhusdalen 13, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 28. februar 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MW Maler Service
Brunevang 44, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
N-GROUP ApS
Roskildevej 398, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 28. august 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Namnam ApS
Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 10. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NIELSEN & KROMANN A/S
Hadsundvej 15, 2610 Rødovre
Ansatte: 45
Startdato: 12. februar 2009,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Noels Multi-Service
Vårfluevej 7, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nordbrink
Rødovrevej 331, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. december 2021,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
Norup Murerservice ApS
Grønlunds Alle 9, 2610 Rødovre
Ansatte: 8
Startdato: 15. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NP Maler
Roskildevej 285, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. maj 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Olsen & Olsen
Padborgvej 12, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 20. marts 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ON Totalbyg v/Omar Nabate
Brandholms Alle 7, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OPTOGLAS ApS
Valhøjs Alle 126, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ørsted&Vieland Malerfirma I/S
Børge Olsens Plads 8, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 06. februar 2024,
Virksomhedsform: Interessentskab
PF Malerfirma ApS
Nørregårdsvej 164, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 02. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Projekt A/S
Tørringvej 17, 2610 Rødovre
Ansatte: 12
Startdato: 08. juni 2015,
Virksomhedsform: Aktieselskab
PUDSLING ApS
Randrupvej 8, 2610 Rødovre
Ansatte: 3
Startdato: 29. juni 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
R.A. BYGGESERVICE ApS
Kamstrupvej 11, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 17. juni 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Regnbue Malerfirma
Irmavej 24, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 26. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rene Agersten
Engbovej 58, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RF byg
Hadsundvej 11, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RJ Malerservice
Brunevang 62, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 17. september 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Roberts Malerservice
Slotsherrens Have 44, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 15. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SAMS Malerfirma ApS
Hadsundvej 12, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 10. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SB Maler
Voldumvej 35, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 04. december 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SB Maler ApS
Jyllingevej 264, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 14. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SJÆLLANDS MURERMESTER ApS
Munktoftevej 18, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SL-MALERFIRMA A/S
Islevdalvej 200, 2610 Rødovre
Ansatte: 48
Startdato: 04. december 2012,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Starsø Terrazzo ApS
Horsevænget 230, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 12. oktober 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
STS - Mal ApS
Krondalvej 8, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
T.L.N. v/Torben Lund Nielsen
Moseholmene 1, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 05. august 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TC Vision
Rødager Alle 34, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 15. november 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TJ Byggeservice
Slotsherrens Have 161, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 07. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TMconstruction ApS
Bjerringbrovej 68, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 08. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TNT Ejendomsservice
Islev Have 50, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 10. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VIK Malerservice
Tårnvej 57, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 11. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VK BYG
Roskildevej 282, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 17. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vlase Expedition
Knudsbølvej 86, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 13. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VPS Murer ApS
Valhøjs Alle 154, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 24. marts 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Rødovre

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Rødovre. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Rødovre eller Rødovre kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!