2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Skælskør

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Skælskør – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Skælskør

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Skælskør og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Skælskør.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Skælskør.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Skælskør.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Skælskør, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Skælskør. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Skælskør eller hele Slagelse kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Skælskør eller Slagelse kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 160 firmaer i Skælskør. Find en tømrer eller maler i Skælskør og omegn herunder. I hele Slagelse kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
Agersø malerservice v/Annette Seidel
Storegade 18, 4244 Agersø
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Al Maler Mester ApS
Tjørne Alle 12, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 20. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ALTmaler
Baldersvej 2, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 12. november 2010,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Anders Grandt Jørgensen
Teglværksvej 10, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BB Finish
Slotsvænget 28, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 06. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bjørnsmalerfirma
Ravnemarksvej 60, 4230 Skælskør
Ansatte:
Startdato: 09. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Blz Byg
Sjællandsvej 8, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 18. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BOYSEN BYG ApS
Drøsselbjergvej 54, 4200 Slagelse
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
By Bjerre ApS
Valbygårdsvej 17, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 24. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Byggefirmaet Kastanien ApS
Odinsvej 15, 4200 Slagelse
Ansatte: 1
Startdato: 02. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CareCase
Akacievej 8, 4241 Vemmelev
Ansatte: 1
Startdato: 01. maj 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Christian Larsen Ejendomme ApS
Præstemarken 7, 4230 Skælskør
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Chudy Byg
Sludstrupvej 3, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 25. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CK Murer
Tyvelse Huse 2, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 03. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Crone Renovering
Ærøvej 82, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 17. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dalholm Byg og Entreprise
Rennebjergvej 120, 4242 Boeslunde
Ansatte: 2
Startdato: 01. juli 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Danish Labour Group
Smedegade 51, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 27. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DANSK TAGRENS & ISOLERING ApS
Caspar Brands Plads 1, 4220 Korsør
Ansatte: 4
Startdato: 31. maj 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Den flinke maler
Dannevirkevej 86, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 24. oktober 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Den Gæve Murer Møller
Tjørne Alle 9, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 24. marts 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Den Glade Facade ApS
Rydemarksvej 3, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 17. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dima BUD
Motalavej 29, 4220 Korsør
Ansatte:
Startdato: 01. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DNH Byg ApS
Erdrupvej 18, 4242 Boeslunde
Ansatte: 5
Startdato: 09. juli 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Facademurerne ApS
Halsebyvej 111, 4220 Korsør
Ansatte:
Startdato: 13. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FLISEXPERTEN ApS
Højbjergparken 42, 4220 Korsør
Ansatte: 5
Startdato: 26. maj 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FREDE V. JØRGENSEN. MURER- OG ENTREPRENØRFORRETNING A/S
Rosengade 5, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 31. december 1971,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Frejbys Malerfirma v/Jørn Frejby Hansen
Ærtebjergvej 20, 4230 Skælskør
Ansatte: 0
Startdato: 30. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gildberg Byg
Søndermarksvej 17, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 18. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Håndværk.nu
Hemmeshøjvej 3, 4241 Vemmelev
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Håndværker Assistancen v/ Kim Fælle Jensen
Tjærebyvej 77, 4220 Korsør
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Heidis Malerfirma
Ådalen 4, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 18. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Herkules Byg
Skolegade 5, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 27. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HH-Entreprise
Thorvaldsens Have 7, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 21. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HK Murerservice ApS
Skælskørvej 22, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 14. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
hkdk entreprise
Gl.Torv 2, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Højris Murer & Tagfirma
Hovvejen 4, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 10. marts 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HOLGER CHRISTENSEN & SØN A/S
Kinavej 4, 4200 Slagelse
Ansatte: 36
Startdato: 04. maj 1988,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Hovborg Murerfirma v/Michael Hovborg Kristensen
Stenagervej 1, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 28. juli 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hv multibyg
Fasanhaven 63, 4220 Korsør
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
IM Maler & Tømrerfirmaet
Pilagervej 48, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 14. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J.R. Murerforretning ApS
Garvergårdsvej 40, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 02. oktober 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JUTE´S ApS
Stenagervej 4, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 26. september 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KA Service
Disagervej 20, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kalk & Tegl Murerentreprise
Hemmeshøjvej 69, 4241 Vemmelev
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kirkeskov
Fejøvej 21, 4200 Slagelse
Ansatte: 1
Startdato: 01. november 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kjærulff Multiservice
Torpevej 10, 4242 Boeslunde
Ansatte: 0
Startdato: 11. november 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
kolbes malerservice
Bildsøvej 99, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 23. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KORSØR MURERFORRETNING ApS
Stude Enghave 9, 4241 Vemmelev
Ansatte: 10
Startdato: 29. juli 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LÆBY OG TEILHOF ApS
Tårnborgvej 58, 4220 Korsør
Ansatte: 8
Startdato: 10. juni 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LandScape
Skælskør Landevej 91, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 07. september 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lav Byg
Lærkevej 8, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 27. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Leif Faber
Bisserup Havnevej 40, 4243 Rude
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M & M Byg ApS
Vemmeløsevej 18, 4261 Dalmose
Ansatte:
Startdato: 30. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M.Mach ApS
Batterivej 5, 4220 Korsør
Ansatte:
Startdato: 18. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maler & Blikkenslagerfirmaet A.C.
Sorøvej 93, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 09. august 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Christensen ApS
Ydunsvej 9, 4200 Slagelse
Ansatte: 3
Startdato: 15. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maler Leo Andersen
Fanøvej 3, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 03. juli 1967,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
MalerBanditten
Italiensvej 31, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 10. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Christina Hansen
Brovej 1, 4241 Vemmelev
Ansatte: 0
Startdato: 28. august 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma J.A.Design V/Jette Andersen
Broholmvej 52, 4220 Korsør
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMA NIELSEN & STRATE ApS
Møllevangen 30, 4220 Korsør
Ansatte: 11
Startdato: 19. maj 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Adenco ApS
Sorøvej 93, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1986,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Bo Nielsen og datter ApS
Kirkevænget 43, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 10. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Hc-service
Højen 4, 4220 Korsør
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET LARS HANSEN
Spaniensvej 52, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 03. maj 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
malerfirmaet MF
Kjærsvej 34, 4220 Korsør
Ansatte:
Startdato: 01. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Mia Munk og Tømrerfirmaet Sebastian Pedersen
Rolighedsvej 27, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Mikkel Clausen
Ternevej 22, 4220 Korsør
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet MME ApS
Ærøvej 22, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 14. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Staalgaard ApS
Sønderås 50, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 09. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Tommy Morgen
Ternevej 11, 4220 Korsør
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Witzner
Nygade 3, 4220 Korsør
Ansatte:
Startdato: 16. juli 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Malerfirmaet-AC
Halsskovvej 66, 4220 Korsør
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmet Niels Svare
Storegade 16, 4244 Agersø
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerforretning v/Simon Stige Aagerup
Hvedevænget 28, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 22. maj 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERGÅRDEN SLAGELSE A/S
Teglparken 1, 4200 Slagelse
Ansatte: 17
Startdato: 26. juni 2008,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerland.dk v/Morten Press
Ægirsvej 1, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 27. marts 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
malermester birch
Drøsselbjergvej 9, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Grøn v/Carsten Peter Grøn Mejsner
Slagelse Landevej 122, 4241 Vemmelev
Ansatte: 0
Startdato: 16. maj 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER HENRIK ANDERSEN
Hallelevvej 21, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 15. januar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Ingemann
Skovåsen 211, 4220 Korsør
Ansatte: 0
Startdato: 15. oktober 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Jan Aggergaard
Skovåsen 16, 4220 Korsør
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Junget I/S
Østre Alle 41, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 14. oktober 2022,
Virksomhedsform: Interessentskab
MALERMESTER STEEN GERCKE-LARSEN
Algade 9, 4230 Skælskør
Ansatte: 0
Startdato: 06. februar 1978,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
mand og bil
Holmevej 6, 4230 Skælskør
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Marc Vallentin
Schackenborgvej 1, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MH Multiservice
Drøsselbjergvej 33, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 22. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Micromester Fobian ApS
Bornholmsvej 11, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 08. oktober 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MJH - Murermester J. Helt
Irisvej 9, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 01. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MLFM byg
Gerdrupvej 133, 4230 Skælskør
Ansatte: 0
Startdato: 13. marts 2004,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
MM Multiservice
Hemmeshøjvej 14, 4241 Vemmelev
Ansatte:
Startdato: 13. marts 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MP Malerservice ApS
Halsskovvej 92, 4220 Korsør
Ansatte:
Startdato: 25. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MultiCare, Korsør ApS
Halsskovvej 66, 4220 Korsør
Ansatte:
Startdato: 19. maj 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mur Håndværkere
Slagelse Landevej 131, 4241 Vemmelev
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mureren. Biz v/ Lennart Bang Gabrielsen
Søhusevej 7, 4241 Vemmelev
Ansatte: 3
Startdato: 01. september 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Elvig Byg V. Lasse Rasmussen
Landsgravvej 4, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 06. februar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Guldager
Rennebjergvej 55, 4230 Skælskør
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET HENRIKSEN ApS
Signesvej 3, 4200 Slagelse
Ansatte: 2
Startdato: 29. juni 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester & Microcement, Krogh
Nansensgade 2, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 04. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester A
Vinkelvej 8, 4200 Slagelse
Ansatte: 6
Startdato: 01. oktober 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Brian Jensen
Smedevej 15, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2005,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Murermester Christian Houkjær
Skovvej 42, 4220 Korsør
Ansatte: 0
Startdato: 09. oktober 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Christian Tribler
Skrænten 24, 4220 Korsør
Ansatte: 0
Startdato: 18. juli 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Claus Johansen
Skælskørvej 7, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester El-Abd ApS
Sønderås 11, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 19. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER FINN SKOV CHRISTIANSEN
Skovløbervej 7, 4243 Rude
Ansatte: 0
Startdato: 02. januar 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Hansen
Næstvedvej 5, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 29. august 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester John Nielsen
Lokesvej 7, 4220 Korsør
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Kenneth Nielsen
Valbyvej 80, 4200 Slagelse
Ansatte: 1
Startdato: 20. marts 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Kim Kahr
Bekkasinvænget 15, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 12. februar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Laurits
Slotsgade 6, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 19. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER MARTIN JENSEN
Ølsmosevej 17, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Mathias Hauge
Titmosevej 2, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 08. december 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER MICHAEL HANSEN
Østre Strand 43, 4230 Skælskør
Ansatte: 1
Startdato: 10. august 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Pedersen ApS
Øster Bøgebjergvej 15, 4230 Skælskør
Ansatte: 2
Startdato: 18. marts 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER POUL M SØRENSEN
tidselbjergvej 33, 4200 Slagelse
Ansatte: 1
Startdato: 01. juni 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Rasmus Hansen
Bjærupvej 5, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 11. august 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Richard Nielsen og Søn af 2010
Valbyvej 74, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Sandø ApS
Skoleleddet 1, 4200 Slagelse
Ansatte: 1
Startdato: 18. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
murermester Thomas Lauridsen
Vejsgårdtoften 48, 4241 Vemmelev
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Thomas Nielsen
Lucernevej 1, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
murermester v/jesper broby
Gudumvej 18, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 15. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER VERNER ANDERSEN
Hyllestedvej 14, 4261 Dalmose
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MurermesterA ApS
Vinkelvej 8, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 12. juni 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermestrene Bundgaard ApS
Gormsvej 40, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 18. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MW-Byg v/ Martin L. Wilson
Sorøvej 14, 4200 Slagelse
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
N.F Malerservice
Toften 9, 4230 Skælskør
Ansatte:
Startdato: 18. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nissens Malerfirma
Fasanhaven 69, 4220 Korsør
Ansatte: 0
Startdato: 13. oktober 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nykjaer ApS
Hemmeshøjvej 69, 4241 Vemmelev
Ansatte:
Startdato: 18. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
OS Entreprise ApS
Tårnborgvej 122, 4220 Korsør
Ansatte:
Startdato: 30. marts 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Palle Maler v/Palle Michael Jensen
Håndværkervænget 4, 4200 Slagelse
Ansatte: 8
Startdato: 01. maj 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PolMalerPro
Ørslev Hovedgade 5, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
R.H BYG
Jørgensmindevej 6, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 18. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
R.K. Bolig ApS
Ndr.Ringgade 70, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 30. april 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RÅD & MAL S.M.B.A.
Gartnerhaven 7, 4261 Dalmose
Ansatte: 2
Startdato: 26. april 2010,
Virksomhedsform: Selskab med begrænset ansvar
René Ridderberg
Rødhættevej 8, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 30. december 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rune´s Murerforretning ApS
Hvilebjergvej 2, 4200 Slagelse
Ansatte: 1
Startdato: 09. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SG ENTREPRISE
Birkevænget 27, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sjælland facaderenovering
Hallelevvej 8, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 21. oktober 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Skælskør Murerforretning
Nysøgård 53, 4230 Skælskør
Ansatte: 4
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Skalmureren totalentreprise v/ Husni Ata Abdelghani
Schackenborgvej 23, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Slagelse Murerforretning
Ribisvej 12, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 04. februar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Slagelse Murerservice ApS
Gl.Torv 10, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 28. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Slagelsemureren
Weysesvej 9, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 31. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sørbymagle bygge og anlæg
Sørbymagle Mose 1, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sørensensmalerogmultiservice v/ Søren Rikard Birkedal Hansen
Sct.Mikkelsgade 24, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 19. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Stallones/Multiservice
Seerdrupvej 32, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 31. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Stig´s Murerforretning ApS
Lundby Byvej 10, 4230 Skælskør
Ansatte: 2
Startdato: 09. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Strandens Malerservice V/Bjarne Nielsen
Hyacintvej 34, 4200 Slagelse
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tapet & Malerhuset v/Åse Mathiasen
Halsskovvej 35, 4220 Korsør
Ansatte: 4
Startdato: 01. april 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tappernøje Maleren
Slagelse Landevej 119, 4241 Vemmelev
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tårnborg Malerforretning ApS
Bag Stadion 5, 4220 Korsør
Ansatte: 17
Startdato: 01. november 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TH Malerforretning ApS
Korsvejen 9, 4220 Korsør
Ansatte:
Startdato: 01. april 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
THENNING BYG & MALER I/S
Tårnborgvej 95, 4220 Korsør
Ansatte:
Startdato: 14. juli 2022,
Virksomhedsform: Interessentskab
Tømrer/Byggeservice v/Mads Lihme
Lundby Byvej 28, 4230 Skælskør
Ansatte: 0
Startdato: 02. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TURKU & SØNNER
Mullerupvej 29, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 20. december 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
v/BH Murerentreprise
Næstvedvej 6, 4230 Skælskør
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vemmelev Malerforretning
Næstvedvej 45, 4230 Skælskør
Ansatte: 0
Startdato: 13. juli 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vestsjællands Murerforretning
Hylleåsen 40, 4200 Slagelse
Ansatte:
Startdato: 26. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VS-BYG V/ LARS FRIMANN MENG
Stendyssevej 6, 4200 Slagelse
Ansatte: 1
Startdato: 15. april 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Skælskør

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Skælskør. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Skælskør eller Slagelse kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps