2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Skodsborg

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Skodsborg – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Skodsborg

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Skodsborg og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Skodsborg.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Skodsborg.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Skodsborg.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Skodsborg, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Skodsborg. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Skodsborg eller hele Rudersdal kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Skodsborg eller Rudersdal kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 96 firmaer i Skodsborg. Find en tømrer eller maler i Skodsborg og omegn herunder. I hele Rudersdal kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
AAGE MØLLER & SØN A/S
Kongevejen 351, 2840 Holte
Ansatte: 15
Startdato: 20. december 1984,
Virksomhedsform: Aktieselskab
AJR Byg ApS
Teglgården 48, 3460 Birkerød
Ansatte:
Startdato: 24. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AR Entreprise ApS
Brombærdalen 3, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 05. november 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AS BYG aps
Ved Højmosen 43, 2970 Hørsholm
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
B R MALERENTREPRISE ApS
Gøgevang 96, 2970 Hørsholm
Ansatte: 1
Startdato: 18. november 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Birkerød Maler og Tapetsererfirma v/Brian Hansen
Bistrupvej 111, 3460 Birkerød
Ansatte: 1
Startdato: 04. juni 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Canivi ApS
Stakkeledet 27, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 10. november 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
D P MALERSERVICE V/DANIEL D PEDERSEN
Fruerhøj 12, 2970 Hørsholm
Ansatte: 0
Startdato: 20. december 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DAN WICHE MALERFIRMA A/S
Bistrupvej 162, 3460 Birkerød
Ansatte: 10
Startdato: 28. juni 2001,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Deima Byg
Hækkevej 23, 2970 Hørsholm
Ansatte: 0
Startdato: 13. november 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DP-A ApS
Bøgholmen 12, 2840 Holte
Ansatte:
Startdato: 09. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EC-BYG V/ERIK LILJENGREN CHRISTENSEN
Ellesvinget 83, 2950 Vedbæk
Ansatte: 7
Startdato: 14. august 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ENTREPRENØR HENNING PEDERSEN
Søndervangen 31, 3460 Birkerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
F.R.Service ApS
Ahornvej 23, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 20. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Firmaet Bjarne Johannesen
Gøngehusvej 77, 2950 Vedbæk
Ansatte: 0
Startdato: 15. december 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Garanti malerfirma
Ellevej 6, 2970 Hørsholm
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gavin Joyce Maler Mester v/Gavin John Joyce
Damsholtevej 5, 2970 Hørsholm
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GG Handyman v/Genovel Gurea
Gøngehusvej 217, 2950 Vedbæk
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Greenvisions ApS
Topstykket 9, 3460 Birkerød
Ansatte: 3
Startdato: 04. juni 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HEJ MURERENTREPRISE A/S
Skovlytoften 3, 2840 Holte
Ansatte: 23
Startdato: 18. december 2002,
Virksomhedsform: Aktieselskab
HEJ Murerservice ApS
Skovlytoften 3, 2840 Holte
Ansatte:
Startdato: 21. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Holte Murerforretning
Malmbergsvej 21, 2850 Nærum
Ansatte:
Startdato: 18. oktober 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Ievos Malerfirmaet v/ Ieva Svirikaite
Skodsborgvej 310, 2850 Nærum
Ansatte:
Startdato: 13. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J.S. BYGNINGSFORBEDRING A/S
Gøgevang 10, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 15. april 1986,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Jacob maler
Tjørnevej 12, 2970 Hørsholm
Ansatte: 0
Startdato: 08. maj 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JENS G. ANDERSEN A/S
Pilehøj Vænge 3, 3460 Birkerød
Ansatte: 18
Startdato: 31. marts 1947,
Virksomhedsform: Aktieselskab
JK Skilte- & Malerfirma
Breeltelund 12, 2970 Hørsholm
Ansatte: 0
Startdato: 17. marts 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JOHN SCHRØDER PEDERSEN
Bakkevej 20, 3460 Birkerød
Ansatte: 0
Startdato: 31. december 1982,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
K.A.N Entreprise
Nærum Hovedgade 59, 2850 Nærum
Ansatte:
Startdato: 06. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kbh-Byggetilsyn ApS
Søndervangen 62, 3460 Birkerød
Ansatte:
Startdato: 27. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kenneth Meinertz Malerservice
Bellisvej 33, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KNUD DØSSING
Pilegårdsparken 66, 3460 Birkerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 1977,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KOBA ENTREPRISE ApS
Alsvej 4, 2970 Hørsholm
Ansatte: 1
Startdato: 15. april 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KRISS kan alt ude & hjemme
Kohavevej 31, 2950 Vedbæk
Ansatte: 4
Startdato: 19. august 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kristine Maler
Nørrevang 51, 3460 Birkerød
Ansatte: 0
Startdato: 08. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MAH BYG ApS
Toftebakken 15, 3460 Birkerød
Ansatte:
Startdato: 10. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALER STEEN ApS
Svalegabet 15, 2850 Nærum
Ansatte: 8
Startdato: 28. august 1991,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFINISH APS
Usserød Kongevej 97, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 19. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirma / entreprenør
Østre Paradisvej 14, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma E. Wärme v/Lennie Alfred Wärme
Stubbeled 3, 2950 Vedbæk
Ansatte: 1
Startdato: 01. juli 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet BT v/Bjarne Engel Thomsen
Lampeager 13, 2950 Vedbæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet CBH v/Claus Hybschmann
Bakkevej 41, 3460 Birkerød
Ansatte: 0
Startdato: 15. maj 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Falkenberg Olsen ApS
Håndværkersvinget 8, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 05. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Floyd v/Kim Floyd
Flintemarken 63, 2950 Vedbæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Grundform ApS
Skovkanten 220, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 20. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Kasper Eiermann
Vietoften 47, 2950 Vedbæk
Ansatte: 0
Startdato: 23. november 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET KJØLLER-JENSEN ApS
Øverødvej 134, 2840 Holte
Ansatte: 2
Startdato: 15. december 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET KVISTGÅRD ApS
Ambolten 3, 2970 Hørsholm
Ansatte: 1
Startdato: 01. november 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET LYKKEBO ApS
Ved Klædebo 14, 2970 Hørsholm
Ansatte: 11
Startdato: 20. august 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET NORDSJÆLLAND
Rudersdalsvej 108, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 12. november 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerforretningen af 1898 ApS
Hestkøblund 105, 3460 Birkerød
Ansatte:
Startdato: 22. oktober 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERMESTER HENNING PETERSEN ApS
Vasevej 70, 3460 Birkerød
Ansatte: 3
Startdato: 22. juni 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERMESTER KURT CHRISTENSEN
Bakkevej 10, 3460 Birkerød
Ansatte: 0
Startdato: 15. september 1976,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Nicolaj
Vandtårnsvej 5, 3460 Birkerød
Ansatte: 0
Startdato: 20. oktober 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MARTIN RØSCHKE ApS
Skovlytoften 3, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 19. februar 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Match-Maler
Opnæsgård 13, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 20. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MAYSM HH MALER
Sjælsø Vænge 120, 3460 Birkerød
Ansatte:
Startdato: 08. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MER.BYG
Ådalsparkvej 7, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 02. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MH Byggeservice
Christianslund 36, 3460 Birkerød
Ansatte: 0
Startdato: 28. december 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MN Maler
Højmose Vænge 33, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 07. august 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
MPC
Malmbergsvej 13, 2850 Nærum
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer Mr.Matzen ApS
Nærumgårdsvej 30, 2850 Nærum
Ansatte:
Startdato: 10. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Bendix
Fredensvej 11, 2950 Vedbæk
Ansatte:
Startdato: 06. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERGAARDEN ApS
Krumningen 1, 2950 Vedbæk
Ansatte: 1
Startdato: 01. maj 1989,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER BØGGILD ApS
Egehegnet 106, 2850 Nærum
Ansatte: 11
Startdato: 15. januar 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Christopher Fink
Gl Byvænge 3, 2970 Hørsholm
Ansatte: 0
Startdato: 03. august 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Duelund ApS
Søllerød Park 11, 2840 Holte
Ansatte:
Startdato: 21. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Hoff ApS
Landsbyen 3, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 24. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER JAN SKOU
Skovhegnet 6, 3460 Birkerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester John S Pedersen efterfølger v. Johnny Hansen
Kajerødgade 8, 3460 Birkerød
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER JOHN S. PEDERSEN A/S
Hammerbakken 3, 3460 Birkerød
Ansatte: 9
Startdato: 07. januar 1991,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MURERMESTER MICHAEL E. LARSEN A/S
Topstykket 31, 3460 Birkerød
Ansatte: 11
Startdato: 18. juni 2008,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Murermesteralex ApS
Brombærdalen 3, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 10. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nikander Decor
Søllerødgårdsvej 13, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 22. januar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OK-JESSEN HANDYMAN
Vejlesøparken 35, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 05. juli 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Onsemiro EU
Ådalsparkvej 33, 2970 Hørsholm
Ansatte: 0
Startdato: 30. december 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OPTIBYG ApS
Usserød Kongevej 149, 2970 Hørsholm
Ansatte: 24
Startdato: 30. august 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Paint Work v/Jørgen Søgaard-Hansen
Birkevej 18, 3460 Birkerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1990,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Peter Lund
Skodsborgvej 330, 2850 Nærum
Ansatte: 0
Startdato: 02. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PP service v/Peter Pamhede
Hammerbakken 16, 3460 Birkerød
Ansatte:
Startdato: 07. april 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PROPRINTS ApS
Enrumvej 45, 2950 Vedbæk
Ansatte: 0
Startdato: 13. juli 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
R.A.Byg og Have
Flintemarken 77, 2950 Vedbæk
Ansatte:
Startdato: 10. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Raadvad Maleren A/S
Trørødvej 59, 2950 Vedbæk
Ansatte: 4
Startdato: 17. maj 2004,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Rene Poulsen Malermester
Langebjerg 28, 2850 Nærum
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RN services
Høveltevej 67, 3460 Birkerød
Ansatte:
Startdato: 22. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RNSERVICES ApS
Høveltevej 65, 3460 Birkerød
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rudersdal Murer- og Tømrerforretning ApS
Kongevejen 487, 2840 Holte
Ansatte:
Startdato: 28. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Scandic Building Services ApS
Topstykket 31, 3460 Birkerød
Ansatte: 1
Startdato: 08. juli 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Suhr's Malerservice
Sønderskovvej 14, 3460 Birkerød
Ansatte: 0
Startdato: 03. juni 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Thomsensmalerfirma
Malmbergsvej 18, 2850 Nærum
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2003,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Torben Jensen
Høveltevej 31, 3460 Birkerød
Ansatte: 0
Startdato: 19. september 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Total Mal v/Eric Clayton Andersen
Sylager 14, 2970 Hørsholm
Ansatte: 0
Startdato: 07. februar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
UAB GALMINA STATYBA
Savsvinget 4, 2970 Hørsholm
Ansatte:
Startdato: 24. juni 2020,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
VEDBÆK MALERSERVICE I/S
Kongevejen 351, 2840 Holte
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1988,
Virksomhedsform: Interessentskab
VJ Malerfirma
Ådalsparkvej 63, 2970 Hørsholm
Ansatte: 5
Startdato: 01. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Walbech Huse ApS
Birkerød Kongevej 103, 3460 Birkerød
Ansatte: 0
Startdato: 28. marts 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Skodsborg

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Skodsborg. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Skodsborg eller Rudersdal kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps