2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Tårnby

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Tårnby – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Tårnby

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Tårnby og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Tårnby.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Tårnby.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Tårnby.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Tårnby, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Tårnby. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Tårnby eller hele Tårnby kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Tårnby eller Tårnby kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 127 firmaer i Tårnby. Find en tømrer eller maler i Tårnby og omegn herunder. I hele Tårnby kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A&T Entreprise ApS
Vægterparken 336, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 04. oktober 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Absolutmaler
Alleen 119, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Amager.Renovering
Randkløve Alle 158, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 03. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AndreaByg
Kongelundsvej 357, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 15. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AP MURERMESTER ANDERS PREBENSEN ApS
Sønderholm Alle 9, 2770 Kastrup
Ansatte: 1
Startdato: 03. juli 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
beFair 3.0 ApS
Lufthavnsboulevarden 10, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 08. december 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BOCAJ MALERSERVICE ApS
Tårnbyvej 51, 2770 Kastrup
Ansatte: 6
Startdato: 26. februar 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
boligsikring
Kastrupvej 314, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 24. september 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byggeselskabet C.F. Hansen ApS
Kirstinehøj 36, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 20. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Casawi
Havndalvej 8, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ceo malerservice
Skottegården 45, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 05. november 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Crillesen & Sørensen ApS
Alleen 75, 2770 Kastrup
Ansatte: 1
Startdato: 22. maj 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Danny Enterprise
Amager Landevej 226, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Dansk Rengøring / Murer Martin v/Martin Overgaard Bertelsen
Vosborgvej 22, 2770 Kastrup
Ansatte: 21
Startdato: 29. april 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Den Danske Maler
Tanger Alle 16, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 29. november 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EAM Byg ApS
Tømmerupvej 100, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 18. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EISENREICH ApS
Farsøvej 9, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Familymalingdk
Englandsvej 266, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 25. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Goldenbaum Murer ApS
Præstefælledvej 138, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 17. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Goldenbaum tømrer murer
Præstefælledvej 138, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 05. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Haakonsens Malerfirma ApS
Præstefælledvej 16, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 28. maj 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HJ Maler ApS
Amager Landevej 23, 2770 Kastrup
Ansatte: 10
Startdato: 04. september 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J. H. Murerentreprise
Løjtegårdsvej 28, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 14. maj 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JAKOB ENEBY ApS
Ingstrup Alle 27, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 20. september 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JC Entreprise
Højskole Alle 25, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jean Maler
Skottegården 39, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 15. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jensen & Prahl Malerfirma v/Anders Prahl
Teglkåsvej 1, 2770 Kastrup
Ansatte: 2
Startdato: 01. august 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KENNETH AABY NIELSEN ApS
Amager Landevej 224, 2770 Kastrup
Ansatte: 2
Startdato: 28. juni 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KH-Byg
Amager Landevej 266, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 10. juni 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KØBENHAVNS MURERFORRETNING ApS
Th Philipsensvej 53, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 28. august 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LeDan
Amager Landevej 46, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 31. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LEHMANN & JUEL TAGDIVISIONEN ApS
Nybøl Alle 23, 2770 Kastrup
Ansatte: 4
Startdato: 01. april 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Len Multi Service ApS
Kirstinehøj 22, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 21. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lukas Maler
Vestre Bygade 11, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M. Kessler v/Max Benny Kessler
Tårnbyvej 67, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 25. juni 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M.B. JENSEN ApS
Ladegårdsvej 2, 2770 Kastrup
Ansatte: 7
Startdato: 08. april 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malbert ApS
Hf. Uganda 53, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 06. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malcro
Jerslev Alle 22, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 27. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerbøtten v/Rasmus Smollerup
Sirgræsvej 36, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 20. november 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Plam A/S
Petersdalvej 1, 2770 Kastrup
Ansatte: 11
Startdato: 26. november 1982,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MALERFIRMA V/JOHN ARP
Præstefælledvej 60, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet AF
Sirgræsvej 59, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet AF & Entreprise ApS
Sirgræsvej 59, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 22. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Beyer & Søn ApS
Munkebjergvej 20, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Bruun & Co. ApS
Postparken 21, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 05. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet CH Byg v/Claus Allan Hansen
Munkebjergvej 19, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Flemming Christensen
Kirstinehøj 25, 2770 Kastrup
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET GODTKJÆR ApS
Langeskovvej 12, 2770 Kastrup
Ansatte: 3
Startdato: 19. december 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Hvalstrup v/René Hvalstrup
Saltum Alle 16, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet J Hetland v/Jens Hetland Hansen
Amager Landevej 94, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Johnny Beyer
Munkebjergvej 20, 2770 Kastrup
Ansatte: 3
Startdato: 29. september 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Kongebro
Brattingsborgvej 21, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 19. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Lyngs ApS
Løjtegårdsvej 157, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 17. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Martin Nielsen ApS
Fuglebækvej 2, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 20. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET PETER LINDSKRONE SCHMIDT A/S
Nordmarksvej 19, 2770 Kastrup
Ansatte: 15
Startdato: 08. maj 1990,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirmaet Pflug Brynald ApS
Listedvej 24, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Saugmann
Falhøj 22, 2770 Kastrup
Ansatte: 1
Startdato: 15. maj 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Thomas Steen
Jacob Appels Alle 74, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 03. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Brian Andresen
Blykobbevej 8, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Denni Christensen ApS
Tornholms Ager 95, 2770 Kastrup
Ansatte: 3
Startdato: 18. maj 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester DICKSON
Holdkærs Ager 15, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER FLEMMING OLSEN
Johannesburg Alle 14, 2770 Kastrup
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER GERT HENRIKSEN
Balsamvej 7, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 24. juni 1976,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Jimmi Henriksen
Balsamvej 7, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Jimmy Krak
Skottegården 50, 2770 Kastrup
Ansatte: 1
Startdato: 01. juli 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Kim Nielsen
Hyld Ager 67, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 03. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Per Nielsen
Astridsvej 60, 2770 Kastrup
Ansatte: 2
Startdato: 13. februar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Sørensen
Vejstrup Alle 17, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 25. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Stig Lundberg Petersen
Vægterparken 67, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 27. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Tage Bruun
Hyben Alle 42, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 22. august 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
malerselskabet Østoft & Rasmussen
Postparken 62, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 08. august 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MESTER ENEBY ApS
Ingstrup Alle 27, 2770 Kastrup
Ansatte: 8
Startdato: 07. maj 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MG Malerservice
Spentrup Alle 12, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ML Malerservice
Vegas Alle 10, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MR.Byg ApS
Gambiavej 15, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 11. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Multi-work/ Dennis Rosleff
Alleen 75, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murelita Danmark ApS
Ilbro Alle 4, 2770 Kastrup
Ansatte: 19
Startdato: 13. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERDESIGN APS
Amager Landevej 233, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Bjarne Gjerding
Krostræde 1, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET BRIAN JENSEN ApS
Tømmerupvej 65, 2770 Kastrup
Ansatte: 4
Startdato: 10. marts 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Chrillesen ApS
Fuglebækvej 3, 2770 Kastrup
Ansatte: 5
Startdato: 17. august 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet CN Byg ApS
Højskole Alle 45, 2770 Kastrup
Ansatte: 4
Startdato: 28. juli 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Detaljen
Kastrupkrogen 4, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 27. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET EDELTORP ApS
Studsbøl Alle 77, 2770 Kastrup
Ansatte: 1
Startdato: 04. december 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Hemmingsen
Kastrupkrogen 11, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 10. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Igel Hagen
Hjallerup Alle 6, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 20. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Jepsen Aps
Astridsvej 36, 2770 Kastrup
Ansatte: 2
Startdato: 16. november 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET KIM ANDERSEN ApS
Farsøvej 23, 2770 Kastrup
Ansatte: 6
Startdato: 30. december 1988,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET LARS JAKOBSEN ApS
Lillebakken 11, 2770 Kastrup
Ansatte: 16
Startdato: 18. juni 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Larsen Entreprise
Tømmerupvej 100, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 04. november 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET LASSE JENSEN ApS
Avnbøl Alle 3, 2770 Kastrup
Ansatte: 4
Startdato: 30. marts 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Lehmann Olsen
Nybøl Alle 23, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 23. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Lehmann Olsen ApS
Nybøl Alle 23, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Mathiesen ApS
Natalvej 24, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 02. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet MJ ApS
Jerslev Alle 39, 2770 Kastrup
Ansatte: 1
Startdato: 10. november 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Thougaard
Sirgræsvej 116, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. december 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET TOMMY PETERSEN ApS
Brønderslev Alle 85, 2770 Kastrup
Ansatte: 2
Startdato: 02. februar 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Vibestrup Lyng
C.M. Larsens Alle 9, 2770 Kastrup
Ansatte: 2
Startdato: 01. oktober 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Allan Plaetner
Nilensvej 12, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 02. februar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Dirch Lund
Kongelundsvej 353, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Finn Hoffmann
Farsøvej 7, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jacob Larsen
Nordmarksvej 101, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jan Gudbergsen
Skottegården 13, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 12. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jan Nissen
Natalvej 30, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 08. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER KIM ANDREASEN
Brændekildevej 6, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 31. oktober 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermestrene Høy & Villemann ApS
Smedekærvej 20, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 13. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermestrene Roth ApS
Liberiavej 7, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 30. august 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
N entreprise v/steen nielsen
Sirgræsvej 80, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
P F Hansen
Askov Alle 16, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 05. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Q Køreskole
Sirgræsvej 19, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Reinholdt Byg ApS
Amager Landevej 147, 2770 Kastrup
Ansatte: 7
Startdato: 02. februar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rolandas Lukosevicius
Vosborgvej 11, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
S.W.Q.
Almegård Alle 2, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 02. maj 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Selund Byg ApS
Astridsvej 64, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 22. oktober 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Spuur & Stauning ApS
Amager Landevej 46, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 07. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Stabile Håndværkere
Banevænget 13, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 22. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tapetserer og malerfirmaet JEWU v/Alex Ove Jensen
Spicas Alle 1, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TARK
Snoghøj Alle 49, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 01. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Team G Multiservice
Saltværksvej 53, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2005,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Themurerfirma
Askov Alle 12, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 18. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TJ murerservice
Alleen 109, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 04. oktober 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Torben Christiansen
Studsbøl Alle 66, 2770 Kastrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
UAB Murelita v/Kornelijus Kudulis
Ilbro Alle 4, 2770 Kastrup
Ansatte: 7
Startdato: 13. juli 2009,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
VEJDIKSEN A/S
Fuglebækvej 2, 2770 Kastrup
Ansatte: 7
Startdato: 28. maj 1999,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Vejdiksen Komplet ApS
Fuglebækvej 2, 2770 Kastrup
Ansatte: 2
Startdato: 16. september 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VILLABYENS MURERFIRMA A/S
Latyrus Alle 19, 2770 Kastrup
Ansatte: 3
Startdato: 18. december 2007,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Zebergs
Kastruplundgade 62, 2770 Kastrup
Ansatte:
Startdato: 03. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Tårnby

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Tårnby. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Tårnby eller Tårnby kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!