2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Agersted

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Agersted – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Agersted

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Agersted og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Agersted.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Agersted.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Agersted.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Agersted, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Agersted. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Agersted eller hele Brønderslev kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Agersted eller Brønderslev kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 76 firmaer i Agersted. Find en tømrer eller maler i Agersted og omegn herunder. I hele Brønderslev kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
Aalborg Malerfirma
Frismosevej 14, 9330 Dronninglund
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Agersted murerforretning v/Jan Thaibert
Gl Kongevej 36, 9330 Dronninglund
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ALT MALERARBEJDE UDFØRES V/PER CHRISTIAN CHRISTENSEN M FL
Lindenovsvej 52, 9330 Dronninglund
Ansatte: 0
Startdato: 12. november 1997,
Virksomhedsform: Interessentskab
Brønderslev Flisemurer
Rosenvængets Alle 60, 9700 Brønderslev
Ansatte:
Startdato: 17. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Brønderslev Flisemurer
Rosenvængets Alle 60, 9700 Brønderslev
Ansatte:
Startdato: 27. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Brønderslev Maler og Dekoration
Georg Rygårds Kvarter 8, 9700 Brønderslev
Ansatte:
Startdato: 04. maj 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Brønderslev Malerfirma v/Lone Andersen
Fynsgade 6, 9700 Brønderslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Brønderslev mureren
Granbækvej 15, 9700 Brønderslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BYGMESTER OVE J. JENSEN A/S
Storskovvej 32, 9330 Dronninglund
Ansatte: 7
Startdato: 21. juni 1991,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Dinesens Malerfirma
Buksbomvej 10, 9700 Brønderslev
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dronninglund Malerforretning v/Kim Jensen
Østre Ringgade 4, 9330 Dronninglund
Ansatte: 3
Startdato: 01. juni 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dunker byg v/Daniel Lensmann Dunker
Ny hammelmosevej 3, 9700 Brønderslev
Ansatte: 2
Startdato: 01. oktober 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ejendomsselskabet Drachmanns Have I A/S
Jyllandsgade 15, 9700 Brønderslev
Ansatte: 7
Startdato: 20. januar 2004,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Frederiks mure & entreprenør forretning ApS
Storskovvej 74, 9330 Dronninglund
Ansatte:
Startdato: 29. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HANIIXX SERVICE
Hovedgaden 17, 9330 Dronninglund
Ansatte:
Startdato: 01. september 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hjallerup Malerservice ApS
Nørre Alle 2, 9320 Hjallerup
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hjallerup Mureren ApS
Skelbakken 23, 9320 Hjallerup
Ansatte:
Startdato: 19. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hjallerup Murerforretning ApS
Håndværkervej 11, 9320 Hjallerup
Ansatte:
Startdato: 03. august 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HM Udlejning
Skelbakken 23, 9320 Hjallerup
Ansatte: 0
Startdato: 03. marts 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HSJ Malerservice v/Henning Jensen
Fjembhedevej 45, 9330 Dronninglund
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hugo Entreprise
Hovedgaden 15, 9330 Dronninglund
Ansatte:
Startdato: 25. oktober 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
J.E. BYG, MURER & ENTREPRENØR ApS
Anne Juels Vej 40, 9330 Dronninglund
Ansatte: 17
Startdato: 21. oktober 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jans Malerfirma
Gøgens Vænge 4, 9700 Brønderslev
Ansatte: 0
Startdato: 02. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jerslev Murerforretning & Landbrugv/Søren Jensen
Dannerhøjvej 2, 9330 Dronninglund
Ansatte: 3
Startdato: 01. marts 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JKAGulvbelægning&Malerfirma Aps
Søndermarken 59, 9320 Hjallerup
Ansatte:
Startdato: 30. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Joe Nielsen v/Jens Ole Eckhardt Nielsen
Rødkælkevej 3, 9700 Brønderslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JWS Service
Søndergade 3, 9320 Hjallerup
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Klokkerholm malerforretning ApS
Moltkesvej 56, 9330 Dronninglund
Ansatte: 5
Startdato: 20. december 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Klokkerholm Murerforretning og Skovbrug v/Preben Skovmann
Hellevadvej 38, 9320 Hjallerup
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kristoffersens Malerforretning
Sølvgade 94, 9700 Brønderslev
Ansatte:
Startdato: 13. september 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LSfinish
Bredningen 147, 9700 Brønderslev
Ansatte: 0
Startdato: 23. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Henrik / Saltum Malerforretning v/Henrik Bo Jacobsen
Stavadvej 72, 9700 Brønderslev
Ansatte: 2
Startdato: 01. februar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALER UFFE V/UFFE SØRENSEN
Emil Reesens Kvarter 13, 9700 Brønderslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maleren V/ Jakob H. Kristensen
Kvisselholtvej 1, 9330 Dronninglund
Ansatte:
Startdato: 01. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet L Nellemann v/Else Lenette nellemann
Asgård 90, 9700 Brønderslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet L&M ApS
Vestergade 12, 9320 Hjallerup
Ansatte:
Startdato: 29. oktober 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Østvensyssel
Dahlsvej 8, 9330 Dronninglund
Ansatte:
Startdato: 11. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Lasse Johansen
Blæshøjvej 2, 9700 Brønderslev
Ansatte: 0
Startdato: 03. juli 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Ole Pedersen
Hedevigsvej 32, 9330 Dronninglund
Ansatte: 2
Startdato: 01. februar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Patrick Zimmermann
Svinehavevej 12, 9330 Dronninglund
Ansatte:
Startdato: 10. juli 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Malerservice Nord
Allerupvej 46, 9320 Hjallerup
Ansatte:
Startdato: 12. juli 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mc Murer & Facaderenovering
Kløvermarksvej 12, 9700 Brønderslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MICHAEL KRISTENSEN ApS
Lundensvej 99, 9700 Brønderslev
Ansatte: 0
Startdato: 15. juni 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Michels Malerservice v/Michel Peiris
Søndergade 12, 9700 Brønderslev
Ansatte:
Startdato: 28. marts 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MIRACEL ApS
Perikumvej 13, 9330 Dronninglund
Ansatte:
Startdato: 28. august 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MJ Murer & Service Montør
Asgård 35, 9700 Brønderslev
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MTK BYG ApS
Ådalen 553, 9700 Brønderslev
Ansatte:
Startdato: 06. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murer Martin
Bryggerivej 23, 9700 Brønderslev
Ansatte: 0
Startdato: 10. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer Service Anders Alman
Ørsøgårdvej 3, 9330 Dronninglund
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MUREREN DRONNINGLUND ApS
Hjallerupvej 3, 9330 Dronninglund
Ansatte: 0
Startdato: 07. marts 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mureren Jan Haslund ApS
Lemmingsvej 8, 9330 Dronninglund
Ansatte:
Startdato: 21. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMA KAJ MØLBJERG A/S
Anne Juels Vej 40, 9330 Dronninglund
Ansatte: 9
Startdato: 23. juni 2008,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MURERFIRMA PETER JUUL ApS
Løkkenvej 216, 9700 Brønderslev
Ansatte: 42
Startdato: 01. april 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Dennis Toft
Sønderhøj 9, 9700 Brønderslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Michael Kristensen ApS
Lundensvej 99, 9700 Brønderslev
Ansatte:
Startdato: 15. december 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER ANDERS MØLLER ApS
Ahornvej 7, 9700 Brønderslev
Ansatte: 2
Startdato: 22. marts 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER FLEMMING HANSEN
Planteskolevej 2, 9700 Brønderslev
Ansatte: 0
Startdato: 25. januar 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jacob Kristensen
Ådalen 551, 9700 Brønderslev
Ansatte: 0
Startdato: 18. februar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Klaus Mortensen
Hovedgaden 33, 9330 Dronninglund
Ansatte: 1
Startdato: 01. august 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester M. Simonsen ApS
Donstedvej 73, 9330 Dronninglund
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Mathias Johansen
Bollegade 35, 9330 Dronninglund
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Mathias Thomsen ApS
Katholmvej 1, 9320 Hjallerup
Ansatte:
Startdato: 10. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Peter Juul Nielsen
Løkkenvej 216, 9700 Brønderslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Rikki Andersen ApS
Bredningen 167, 9700 Brønderslev
Ansatte:
Startdato: 25. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Okholms Murerfirma
Nordsøvej 2, 9700 Brønderslev
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
P. Jensen multibyg & service
Tylstrupvej 25, 9320 Hjallerup
Ansatte:
Startdato: 25. april 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Pelsdyravl og murerfirma v/Henrik Jensen
Glinvadvej 2, 9320 Hjallerup
Ansatte: 7
Startdato: 01. april 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Selskabet af den 9. februar 2024 ApS
Skelbakken 23, 9320 Hjallerup
Ansatte:
Startdato: 14. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SERRITSLEV MURERFORRETNING A/S
Hortensiavej 9, 9700 Brønderslev
Ansatte: 10
Startdato: 10. juni 2004,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Sloths Multi service
Hybenvej 3, 9700 Brønderslev
Ansatte:
Startdato: 05. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Søren Lykkegaard
Jens Thise Vej 95, 9700 Brønderslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sten MMH
Øster Alle 2, 9700 Brønderslev
Ansatte: 0
Startdato: 04. april 2018,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
SVEND THOMSENS EFTF. ApS
Højen 3, 9320 Hjallerup
Ansatte: 10
Startdato: 30. september 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TEGNA SKILTE DESIGN. FREDERIKSHAVN ApS
Ålborgvej 499, 9330 Dronninglund
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 1990,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Th service
Buurholtvej 34, 9700 Brønderslev
Ansatte:
Startdato: 04. december 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Universal Montører
Teglværksvej 2, 9320 Hjallerup
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Agersted

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Agersted. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Agersted eller Brønderslev kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps