2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Sønderho

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Sønderho – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Sønderho

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Sønderho og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Sønderho.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Sønderho.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Sønderho.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Sønderho, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Sønderho. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Sønderho eller hele Fanø kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Sønderho eller Fanø kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 103 firmaer i Sønderho. Find en tømrer eller maler i Sønderho og omegn herunder. I hele Fanø kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
2Tal Murer ApS
Peder Gydes Vej 27, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 17. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AA Malerservice v/Allan Høgh-Eriksen
Lærkevej 4, 6720 Fanø
Ansatte: 0
Startdato: 15. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AK13 ApS
Astrupvej 36, 6715 Esbjerg N
Ansatte: 7
Startdato: 09. april 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ANDRUP FARVEHANDEL ApS
Vestervadvej 18, 6715 Esbjerg N
Ansatte: 12
Startdato: 28. december 1984,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
B-P-BYG ApS
Hygumvej 32, 6715 Esbjerg N
Ansatte:
Startdato: 10. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BOSCO v/Alex Albertsen
Drosselvej 48, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Brdr. Schmidt v/John Schmidt
Svalevej 4, 6720 Fanø
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
byens Maler aps
Valhallas Alle 4, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte: 2
Startdato: 15. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BYGGEFIRMAET REIMER FRANDSEN ApS
Vænget 3, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 1
Startdato: 15. marts 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CH-MALERFIRMA ApS
Helgolandsgade 7, 6700 Esbjerg
Ansatte: 5
Startdato: 19. februar 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Chenetbyg
Bakkevej 28, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 24. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CNJ Racing ApS
Falkevej 16, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte:
Startdato: 08. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dalils
Palnatokes Alle 35, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Den Lille Maler Esbjerg ApS
Enghavevej 12, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DK Malerfirma ApS
Hasselvej 7, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte: 1
Startdato: 15. april 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DK Murer v/Allan Sørensen
Frederiksberg Alle 9, 6700 Esbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 12. marts 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DYRBY JENSEN ApS
Svendsgade 72, 6700 Esbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 11. juli 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
E.S Malerservice ApS
Højagervej 1, 6710 Esbjerg V
Ansatte:
Startdato: 18. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EC MALERFIRMA ApS
Håndværkervej 61, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 9
Startdato: 14. marts 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Endrup Malefirma v/Laila Elisabeth Hansen
Hasselvej 15, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fanø Farver
Strandvejen 21, 6720 Fanø
Ansatte: 4
Startdato: 06. april 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fanø Malerfirma v/Zoran Radeljak
Strandvejen 26, 6720 Fanø
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FORUM MALERFORRETNING ApS
Nørre Forumvej 15, 6715 Esbjerg N
Ansatte: 1
Startdato: 30. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Frands Jensen Badeværelser
Krebseparken 59, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 9
Startdato: 20. marts 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Friis Byg
Gormsgade 75, 6700 Esbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 12. maj 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GLOBE MALERFIRMA A/S
Vesterhavsgade 147, 6700 Esbjerg
Ansatte: 76
Startdato: 01. november 2006,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Gravy Production
Hjerting Strandvej 104, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gregors Malerfirma v/Gregor Glinka
Østergade 68, 6700 Esbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1998,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Hjerting Murerforretning ApS
Liljevænget 17, 6710 Esbjerg V
Ansatte:
Startdato: 25. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hundebøl 2003 I/S - Petersen & Hundebøl I/S
Østervangsvej 26, 6715 Esbjerg N
Ansatte: 0
Startdato: 29. september 2003,
Virksomhedsform: Interessentskab
Jacobi Byg ApS
Blichers Alle 32, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jacobi Byg v/Toke Jacobi Hansen
Blichers Alle 32, 6700 Esbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 04. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jakob Jordt Malermester ApS
Erisvænget 8, 6710 Esbjerg V
Ansatte:
Startdato: 21. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JC Malerfirma ApS
Niels Lambertsens Vej 4, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte:
Startdato: 26. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JMC Group A/S
Torskekaj 1, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 30. juni 2021,
Virksomhedsform: Aktieselskab
JYDSK TAG OG FACADE ApS
Tarp Byvej 8, 6715 Esbjerg N
Ansatte: 5
Startdato: 01. december 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jysk murerentreprise
Sjællandsgade 13, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jyske Facader
Vesterhavsgade 26, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 31. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KB MALERSERVICE ApS
Gammelby Strandvej 72, 6700 Esbjerg
Ansatte: 1
Startdato: 19. november 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Keten Construct ApS
Cederkrattet 15, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte:
Startdato: 04. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kornvangens Maler ApS
Kornvangen 55, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte:
Startdato: 14. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kørvel ApS
Havdigevej 23, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 30. april 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kristianes Malerfirma
Berntsensvej 3, 6715 Esbjerg N
Ansatte:
Startdato: 11. februar 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
LK Multiservice
Vestre Lufthavnsvej 27, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte:
Startdato: 07. december 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M.A. Painting v/ Mike Antonsen
Storegade 114, 6700 Esbjerg
Ansatte: 1
Startdato: 10. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALER HJEMMESERVICE OG ANDET V/STEEN SEERUP
Storetoft 30, 6720 Fanø
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerbutikken A/S
Østervangsvej 26, 6715 Esbjerg N
Ansatte: 16
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirma Frank Diron
Vester Land 33, 6720 Fanø
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Jakobsen og Co ApS
Nørlundvej 37, 6710 Esbjerg V
Ansatte:
Startdato: 20. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET KJØGX ApS
Nyhavnsgade 27, 6700 Esbjerg
Ansatte: 41
Startdato: 01. oktober 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Lauridsen ApS
Nørlundvej 15, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 2
Startdato: 01. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Petersen & Hundebøl ApS
Østervangsvej 26, 6715 Esbjerg N
Ansatte:
Startdato: 13. oktober 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Svane v/Daniel Svane
Ny Lifstrupvej 31, 6715 Esbjerg N
Ansatte: 0
Startdato: 04. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET THORDSEN ApS
Energivej 14, 6700 Esbjerg
Ansatte: 16
Startdato: 07. maj 1998,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Ben Cato Jørgensen
Tarphagevej 33, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 0
Startdato: 09. august 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER KLINKERT ApS
Murervej 10, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 46
Startdato: 01. januar 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MFG Byg ApS
Sjelborgvej 62, 6710 Esbjerg V
Ansatte:
Startdato: 28. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MFG Construct ApS
Sjelborgvej 62, 6710 Esbjerg V
Ansatte:
Startdato: 09. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Midtjysk Spartelfirma ApS
Vesterhavsgade 147, 6700 Esbjerg
Ansatte: 10
Startdato: 27. oktober 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mølholm Henriksen ApS
Brovangen 9, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 12. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirma/Jens Larsen
Marbækvej 6, 6700 Esbjerg
Ansatte: 2
Startdato: 01. oktober 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Frahm ApS
Rovst Møllevej 4, 6715 Esbjerg N
Ansatte:
Startdato: 11. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Højfeldt og Poulsen ApS
Jernbanegade 42, 6700 Esbjerg
Ansatte: 2
Startdato: 04. oktober 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Mackeprang ApS
Hededammen 7, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte: 5
Startdato: 21. november 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet NMU v/Michael Uldahl
Spangsbjerg Kirkevej 28, 6700 Esbjerg
Ansatte: 1
Startdato: 27. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER BENT HALDAN ApS
Rindbyvej 1, 6720 Fanø
Ansatte: 5
Startdato: 10. juni 1991,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER ERIK A. HANSEN ApS
Snedkervej 12, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 39
Startdato: 20. januar 1975,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
murermester Frank thomsen
Krebsens Kvarter 29, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER HG BYG ApS
Sønderbakken 1, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER JENS HØY THOMSEN
Lodsvej 43, 6720 Fanø
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Kromann
Kirsebærvej 4, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 06. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Mikael Lauridsen
Solvænget 5, 6720 Fanø
Ansatte: 0
Startdato: 29. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Rasmus Cornett
Havnegade 6, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 01. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Søren Bach
Guldagervej 117, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 4
Startdato: 10. marts 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Tommy hougaard hansen
Astersvej 19, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte: 0
Startdato: 17. november 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER TORBEN SCHMIDT ApS
Carit Etlars Alle 28, 6700 Esbjerg
Ansatte: 1
Startdato: 22. august 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Uffe Blohm
Jagtvænget 58, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
murermestrene c og l ApS
Gammelby Møllevej 20, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerstenen,
Åtoften 78, 6710 Esbjerg V
Ansatte:
Startdato: 28. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NMBYG
Sjællandsgade 37, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 12. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NP Malerfirma
Matrosvænget 122, 6710 Esbjerg V
Ansatte:
Startdato: 25. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ØNAF v/Simon Martinsen
Østertoft 3, 6720 Fanø
Ansatte: 1
Startdato: 14. maj 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
P.C Skilte v/Poul Christensen
Torvegade 178, 6700 Esbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PS Byg v/Per Stieper
Borgervænget 23, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ROFA
Æ Hjøwervej 6, 6720 Fanø
Ansatte: 0
Startdato: 30. marts 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rubens Maler- og Spartelfirma
Storegade 108, 6700 Esbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 13. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SN maler
Baggesens Alle 43, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 10. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sønderho Maleren
Landevejen 70, 6720 Fanø
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sten og Sten ApS
Norgesgade 54, 6700 Esbjerg
Ansatte: 2
Startdato: 22. december 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Stie Maler
Thulevej 9, 6715 Esbjerg N
Ansatte:
Startdato: 28. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Super Maler Service v/Michael Lindberg
Tømrervej 6, 6710 Esbjerg V
Ansatte: 1
Startdato: 05. maj 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
T J MALERFIRMA V/TORBEN JENSEN
Blichers Alle 24, 6700 Esbjerg
Ansatte: 10
Startdato: 15. november 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
T.K Maler
Teglværksgade 32, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 05. april 2001,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Tinggaard Byg ApS
Borgervænget 26, 6710 Esbjerg V
Ansatte:
Startdato: 12. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TJÆREBORG MALERFORRETNING A/S
Østervangsvej 24, 6715 Esbjerg N
Ansatte: 18
Startdato: 17. januar 2002,
Virksomhedsform: Aktieselskab
TL Boligoptimering I/S
Myrtueparken 21, 6710 Esbjerg V
Ansatte:
Startdato: 11. september 2023,
Virksomhedsform: Interessentskab
Tollebyg ApS
Carstensens Alle 26, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte: 2
Startdato: 17. februar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tuemand Malerfirma
Højtoftevej 41, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VB MURERFIRMA ApS
Kastanielunden 44, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte: 4
Startdato: 02. maj 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
vest-jysk tagmaling
Krohaven 12, 6715 Esbjerg N
Ansatte: 0
Startdato: 06. november 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
VJF ApS
Thulevej 458, 6715 Esbjerg N
Ansatte:
Startdato: 11. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Wallmural Art
Grønnegade 88, 6700 Esbjerg
Ansatte:
Startdato: 15. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ZK Byg & Entreprise
Daddelkrattet 11, 6705 Esbjerg Ø
Ansatte:
Startdato: 01. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Sønderho

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Sønderho. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Sønderho eller Fanø kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!