2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Fuglebjerg

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Fuglebjerg – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Fuglebjerg

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Fuglebjerg og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Fuglebjerg.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Fuglebjerg.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Fuglebjerg.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Fuglebjerg, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Fuglebjerg. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Fuglebjerg eller hele Næstved kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Fuglebjerg eller Næstved kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 120 firmaer i Fuglebjerg. Find en tømrer eller maler i Fuglebjerg og omegn herunder. I hele Næstved kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A-Muren ApS
Borupvej 36, 4700 Næstved
Ansatte: 2
Startdato: 08. august 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
A-S Maler firma
Østergade 32, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 09. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
A.P. Knudsen
Fodbygårdsvej 118, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 21. april 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
AK Murermester Khalo
Ejlersvej 42, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 10. juni 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
APJ Murer og konsulentfirma
Indre Vordingborgvej 17, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 01. april 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
APK Byg
Chr Winthers Vej 112, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 24. juni 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ASA-TOTALRENOVERING
Ådalen 6, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Babyg
Hammervej 18, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 01. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bendtsen Byg ApS
Ostenfeldtsvej 12, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 20. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BrødrenesTotalentreprise
Søndergade 43, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 01. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BYENS MALER
Assensvej 63, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 28. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byg med respekt murermester
Kildemarksvej 26, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 25. marts 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Carma Murerentreprise ApS
Maglemølle 90, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 11. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CET BYG
Kalbyrisvej 109, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 30. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Constantin Paulescu
Holbergsvej 126, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 05. august 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dahl's Murer Entreprise
Møllegårdsvej 2, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 18. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DB-Byg ApS
Mejerivej 13, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 30. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
De Gulde Svaner ApS
Rønnevej 17, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 06. oktober 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Den skaldede maler
Jørgen Vinds Vej 14, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 03. juli 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DJ Entreprise v/Dan Brian Johansen
Kirkebakken 82, 4736 Karrebæksminde
Ansatte: 0
Startdato: 27. april 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DP Maler & Tømrer ApS
Næstelsø Præstemark 23, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 12. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
E Lange Murerentreprise
Svendborgvej 19, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 11. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Enø / Maleren
Søfronten 17, 4736 Karrebæksminde
Ansatte: 1
Startdato: 01. februar 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
F.G. Byg & Entreprise
Frøstjernevej 5, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FINN PETERSEN EJENDOMME ApS
Farimagsvej 27, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 27. juni 1985,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Frøken Elisa v/Charlotte Grønhøj
Strynøvej 11, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2007,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Fru Jensens Malerservice v/Annelise Jensen
Hermansensvej 6, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FST Maler ApS
Falkevænget 3, 4250 Fuglebjerg
Ansatte:
Startdato: 12. december 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GHM Service
Kalbyrisvej 170, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HANSEN & ANDERSEN. NÆSTVED A/S
Profilbuen 2, 4700 Næstved
Ansatte: 98
Startdato: 01. marts 1993,
Virksomhedsform: Aktieselskab
HCL GRUPPEN/Lille Næstved Ejendomsselskab v/Henrik C. Lundby
Solvej 1, 4700 Næstved
Ansatte: 1
Startdato: 01. november 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HerrmannByg Belægning og Rådgivning
Ladbyvænge 10, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HeuserByg
Hasehøjvej 1, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 18. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
hk malerservice
Parkvej 12, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HL Murer og Malerentreprise ApS
Trettenstykkerne 23, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 15. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Højmarks Malerfirma
Runestenen 45, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hvidberg Mollberg ApS
Præstø Landevej 22, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 07. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J-Byg ApS
Pilevej 21, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 09. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jan Serve
Kornbakken 19, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 24. maj 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JØRN JOHANSEN A/S
Fjordvangen 6, 4700 Næstved
Ansatte: 22
Startdato: 01. januar 2001,
Virksomhedsform: Aktieselskab
JPK MURERSERVICE ApS
Bystævnet 29, 4700 Næstved
Ansatte: 1
Startdato: 03. juni 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Karl & Co Service
Østre Ringvej 45, 4700 Næstved
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KD service v/Kristian Ditlevsen
Rønhave Parkvej 82, 4736 Karrebæksminde
Ansatte: 0
Startdato: 15. august 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KLAUS OLSEN
Maglemølle 83, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 29. december 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KN Service
Holmevej 3, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KRJ Entreprise ApS
Møllevænget 1, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 31. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MADS MURER ApS
Kalbyrisvej 11, 4700 Næstved
Ansatte: 1
Startdato: 25. februar 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet C.T
Runestenen 18, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 17. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Christian Haverberg
Sagasvej 29, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 15. november 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET KENNETH BECH ApS
Transportbuen 5, 4700 Næstved
Ansatte: 10
Startdato: 09. august 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet MFP v/Michael Frydensberg Petersen
Næblerødvej 6, 4250 Fuglebjerg
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET POUL ERIK LARSEN
Pilevej 8, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Printz v/Sebastian Janus Printz
Sandageren 36, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 05. november 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Søgaard ApS
Skælskørvej 52, 4736 Karrebæksminde
Ansatte:
Startdato: 06. oktober 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERMESTER HANS LARSEN. NÆSTVED ApS
Erantisvej 49, 4700 Næstved
Ansatte: 61
Startdato: 10. september 1985,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Hoffmann s. Kejseren
H C Andersens Vej 43, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 07. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester J. Schmidt
Kildemarksvej 45, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 19. juli 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Kim Skørp
Kingosvænge 1, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester M Pedersen
Stejlehøjen 128, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 11. juli 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Michael Jensen
Grimstrupvej 109, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 11. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MalerMester Næstved Syd
Helleristen 46, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Oxdam
H C Andersens Vej 61, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 29. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER P.E. JENSEN. NÆSTVED A/S
Gramsvej 12, 4700 Næstved
Ansatte: 10
Startdato: 18. december 1975,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MALERMESTER PER OLSEN
Grundtvigsvej 22, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Pia Nielsen
Rugvænget 8, 4700 Næstved
Ansatte: 1
Startdato: 01. november 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MalerMester Rene
Fælledvej 22, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 27. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Tuggi v/Thomas Pedersen
Wesselsvej 62, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 19. april 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Vintersfjord ApS
Guderupvej 16, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 04. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malton Malerfirma v/Malermester Tim Thanomrat
Fløjtevej 10, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Miljø Maleren
Sct Jørgens Park 95, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 27. maj 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MIRO`S maler firma
Benediktevej 23, 4250 Fuglebjerg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Moestrup´s Malerfirma v/Michael Moestrup
Ny Holstedvej 39, 4700 Næstved
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MTL Ejendomsservice
Kjærvej 23, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer- og Malerfirmaet MAZ ApS
Spjellerupvej 19, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 14. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Gert Skovlund
Pilevej 22, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Håndlangeren
Assensvej 40, 4700 Næstved
Ansatte: 4
Startdato: 10. juli 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Julius Frost
Haldagermaglevej 13, 4250 Fuglebjerg
Ansatte:
Startdato: 08. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Mads Noe
Gustav Wieds Vej 3, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Ritterbyg
Bækgårdsvej 1, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER ALLAN HANSEN
Maglemølle 97, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 15. august 1981,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Carsten Holck
Myrupvej 25, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 20. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Gerdt Kolding
Rejnstrupvej 2, 4250 Fuglebjerg
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER JESPER JESPERSEN ApS
Borupsmindevej 12, 4700 Næstved
Ansatte: 2
Startdato: 09. november 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER KLAUS HENRIKSEN NÆSTVED ApS
Vejløvej 54, 4700 Næstved
Ansatte: 6
Startdato: 30. april 1979,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Knud Erik Jensen
Bøgesøvej 14, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 1973,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
MURERMESTER KRISTIAN LARSEN ApS.
Hammervej 7, 4700 Næstved
Ansatte: 4
Startdato: 05. maj 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Lars Højby-Lund
Odensevej 52, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 20. juni 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Lasse Nielsen
Brandtsgade 26, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Lindskov Flemming Lindskov
Haldager Mark Vej 34, 4250 Fuglebjerg
Ansatte: 3
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Mads Jensen
Kählersvej 1, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 20. august 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER MARTIN L HANSEN ApS
Ankervej 5, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 28. juni 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER PER KRISTENSEN ApS
Aronsvej 327, 4736 Karrebæksminde
Ansatte: 4
Startdato: 27. juni 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Rasmussen ApS
Søndervang 10, 4700 Næstved
Ansatte: 1
Startdato: 23. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Skov ApS
Haldagermaglevej 12, 4250 Fuglebjerg
Ansatte: 2
Startdato: 04. februar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Søndergaard v/ Philip Søndergaard Christensen
Holmevej 83, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
murermester Thomas Woodrow
Trekanten 23, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 27. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NH Murerentreprise ApS
Morelvej 11, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 08. oktober 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
O.P Knudsen
Holbergsvej 149, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 28. maj 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OLSEN & CO APS
Appenæs Bygade 90, 4700 Næstved
Ansatte: 6
Startdato: 01. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
POMMERGAARD MALERFIRMA ApS
Militærvej 16, 4700 Næstved
Ansatte: 16
Startdato: 29. juni 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
R. J. Bygningsrenovering ApS
Sct Jørgens Park 28, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 21. maj 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rafael Art
Rønhave Parkvej 42, 4736 Karrebæksminde
Ansatte:
Startdato: 01. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Randrup & Søn Malerentreprise ApS
Præstøvej 207, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 29. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Røhmer Facaderens ApS
Lovvej 15, 4700 Næstved
Ansatte: 1
Startdato: 16. august 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Røhmer Murer- og Facaderens ApS
Lovvej 15, 4700 Næstved
Ansatte: 1
Startdato: 27. september 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Røhmer Murerentreprise
Præstø Landevej 30, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 07. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rx3 Arbejdsmand
Nordre Farimagsvej 13, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 15. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Siddende Ørns Murerbiks v/Morten Mørk
Erantisvej 11, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 06. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
sk porebeton montage
Køberupvej 11, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 16. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Skalmurer Compagniet aps
Marvedevej 77, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 25. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sonny Winther
Kvislemarkvej 66, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sonny's Maler Service
Houmannsvej 10, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 20. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SOS Byg & Ejendomsservice
Lundevej 7, 4250 Fuglebjerg
Ansatte:
Startdato: 20. december 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Thagaard malerservice
Sorøvej 43, 4250 Fuglebjerg
Ansatte:
Startdato: 13. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Thirup Entreprise ApS
Rolighedsvej 4, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 23. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TLV Byg ApS
Slagelsevej 34, 4700 Næstved
Ansatte: 1
Startdato: 17. oktober 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet A.G. JENSEN ApS
Søndernæsvej 8, 4700 Næstved
Ansatte: 1
Startdato: 25. december 1993,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TT Entreprise
Rolighedsvej 4, 4700 Næstved
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VJ Malerservice ApS
Toldbodgade 8, 4700 Næstved
Ansatte: 8
Startdato: 12. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Xrecycle ApS
Industrivej 22, 4700 Næstved
Ansatte:
Startdato: 09. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Fuglebjerg

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Fuglebjerg. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Fuglebjerg eller Næstved kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps