2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Horreby

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Horreby – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Horreby

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Horreby og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Horreby.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Horreby.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Horreby.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Horreby, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Horreby. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Horreby eller hele Guldborgsund kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Horreby eller Guldborgsund kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 85 firmaer i Horreby. Find en tømrer eller maler i Horreby og omegn herunder. I hele Guldborgsund kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
ANDERS DAMGAARD NIELSEN ApS
Vestergårdsvej 1, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 19
Startdato: 05. september 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AO-byg
Rågelundevej 15, 4892 Kettinge
Ansatte:
Startdato: 16. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BJARNE PETERSEN A/S
Københavnsvej 12, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 41
Startdato: 01. maj 1989,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Bo Murer
Bregningevej 8, 4892 Kettinge
Ansatte:
Startdato: 06. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CC EJENDOMME ApS
Irisvej 17, 4863 Eskilstrup
Ansatte: 0
Startdato: 02. marts 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CC FLISER ApS
Rasmus Sigvardtsvej 17, 4840 Nørre ALSLev
Ansatte: 45
Startdato: 18. august 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CHR-BYG ApS
Fynsvej 17, 4800 Nykøbing F
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dam teknik
Bregningevej 49, 4871 Horbelev
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Danpol Malerentreprise
Skolevej 5, 4891 Toreby L
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Entreprenør Jesper Teilgaard Johansen
Mosevejen 7, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 0
Startdato: 05. juni 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
femern appartment
Kastanievej 17, 4990 Sakskøbing
Ansatte:
Startdato: 28. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Finn Andersen Malermester
Classensgade 12, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Flydende Farver v/Henrik Schlotfeldt
Stubbekøbingvej 45, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Håndværker gruppen
Dronningensgade 11, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HANS KURT BOLVIG HANSEN
Sløsserupvej 5, 4892 Kettinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HOBR ApS
Vadebrovej 31, 4800 Nykøbing F
Ansatte:
Startdato: 19. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
I.P. PEDERSEN & SØNNER ApS
Eskilstrup Vestergade 49, 4863 Eskilstrup
Ansatte: 4
Startdato: 30. juni 1986,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
IDEBYG entreprise ApS
Herningvej 26, 4800 Nykøbing F
Ansatte:
Startdato: 28. december 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J.P. Pedersen & Sønner ApS
Aarhusvej 26, 4800 Nykøbing F
Ansatte:
Startdato: 11. oktober 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jw-Mureren
Vestergade 10, 4850 Stubbekøbing
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
K. BERTELSEN ApS
Nørre Boulevard 58, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 1
Startdato: 05. juli 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KMC Consulting ApS
Aage Sørensensgade 10, 4800 Nykøbing F
Ansatte:
Startdato: 19. august 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KNUD JENSEN. SUNDBY ApS
Fuglehaven 38, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 3
Startdato: 01. marts 1979,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kongegaarden murerfirma
Krungerupvej 20, 4990 Sakskøbing
Ansatte: 0
Startdato: 15. april 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KP. MALOGBYG
Bruun Alle 10, 4990 Sakskøbing
Ansatte: 0
Startdato: 28. november 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
L.W.Haveservice
Guldborgvej 105, 4862 Guldborg
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LB Multiservice ApS
Gedservej 73, 4800 Nykøbing F
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LF Coating
Orevej 121, 4850 Stubbekøbing
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
majbølle murer firma
Majbølle Byvej 79, 4862 Guldborg
Ansatte: 0
Startdato: 12. februar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET BARLUND & MARGER ApS
H.P.Jensensgade 16, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 14
Startdato: 09. februar 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet C. Jensen v/Carsten Jensen
Enghaven 20, 4990 Sakskøbing
Ansatte: 0
Startdato: 14. november 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Lund Christensen v/Lars Christensen
Gåbense Strandvej 45, 4840 Nørre ALSLev
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Lysholm
Nørre Boulevard 25, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 3
Startdato: 01. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Lysholt Hansen ApS
Østerbrogade 63, 4800 Nykøbing F
Ansatte:
Startdato: 24. april 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET REDANZ ApS
Gartnervej 18, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 3
Startdato: 22. december 1975,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET TOMMY GIESSING
Solvang 5, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 0
Startdato: 06. september 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerhuset
Rosenlundvej 11, 4891 Toreby L
Ansatte: 0
Startdato: 02. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Jacob Hansen
Løvsangervej 1, 4840 Nørre ALSLev
Ansatte:
Startdato: 21. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER JENS AAGREN ApS
Skovalleen 30, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 5
Startdato: 01. april 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Johnny Hansen
Gedservej 33, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Malermester Marek Kocuba
Åbakken 10, 4891 Toreby L
Ansatte: 0
Startdato: 13. marts 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Michael Damgaard ApS
Sundby Alle 20, 4800 Nykøbing F
Ansatte:
Startdato: 28. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Thorbjørn ApS
Kongensgade 16, 4800 Nykøbing F
Ansatte:
Startdato: 30. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Thorbjørn v/Kim Skaaning
Kongensgade 16, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 4
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Manse Ejendomme ApS
Tværgade 12, 4800 Nykøbing F
Ansatte:
Startdato: 18. juli 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mh Solution ApS
Vestergade 35, 4850 Stubbekøbing
Ansatte:
Startdato: 12. juli 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MK-Byg
Tårup Skovvej 22, 4850 Stubbekøbing
Ansatte:
Startdato: 11. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MMH byg
Keldskovvej 11, 4800 Nykøbing F
Ansatte:
Startdato: 28. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MOGENS HENRY OLSEN
Nr Alslev Birkevej 1, 4840 Nørre ALSLev
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Morten T Pedersen
Fibigergårdsvej 24, 4850 Stubbekøbing
Ansatte: 1
Startdato: 01. februar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MST
Fynsvej 5, 4800 Nykøbing F
Ansatte:
Startdato: 02. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MUR CONSULT ApS
Nykøbingvej 45, 4840 Nørre ALSLev
Ansatte: 1
Startdato: 30. januar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Muren NB
Hydesbyvej 15, 4990 Sakskøbing
Ansatte:
Startdato: 05. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet KBJ v/Kasper B Jensen
Grønsundsvej 296, 4871 Horbelev
Ansatte: 10
Startdato: 08. september 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Carsten Rasmussen
Frihedsmindevej 3, 4840 Nørre ALSLev
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Ejrup
Skovhuse 12, 4850 Stubbekøbing
Ansatte:
Startdato: 15. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER KIM HANSEN V/KIM HANSEN
Grønnegade 31, 4850 Stubbekøbing
Ansatte: 1
Startdato: 01. august 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Morten Jensen
Ovstruplundvej 13, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 2
Startdato: 01. februar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Phillip Sørensen
Storstrømsvej 100, 4840 Nørre ALSLev
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER RØNSKOV ApS
Jes Jessensgade 94, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 2
Startdato: 30. april 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MW Tagmaler v/Mikael Werngreen
Storstrømsvej 104, 4840 Nørre ALSLev
Ansatte: 0
Startdato: 14. december 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MZP Entreprise
Nørregårdsvej 8, 4990 Sakskøbing
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
N.K. BYGGESERVICE ApS
Stationsvej 20, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 2
Startdato: 01. juli 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
N.S-Entreprise
Vestermark 21, 4891 Toreby L
Ansatte:
Startdato: 16. maj 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
NHP Multiservice
Vadebrovej 31, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 0
Startdato: 03. juli 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Niels Olsen Bygge og Transport service
Guldborgvej 240, 4862 Guldborg
Ansatte: 2
Startdato: 01. marts 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Opabyg
Stubberupvej 53, 4800 Nykøbing F
Ansatte:
Startdato: 19. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Paladium byg
Trættevejen 16, 4800 Nykøbing F
Ansatte:
Startdato: 13. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PER RASMUSSEN
Gedservej 116, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 0
Startdato: 11. marts 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Petriko byg
Stubberupvej 53, 4800 Nykøbing F
Ansatte:
Startdato: 14. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Radsted murer og ejendoms renovering v/Rene Munk
Orebyvej 127, 4990 Sakskøbing
Ansatte: 0
Startdato: 26. september 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rene Pedersen
Aarhusvej 19, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 2
Startdato: 01. juni 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RMS Robs Multi Service
Karlebyvej 18, 4894 øster ULSLev
Ansatte: 0
Startdato: 14. februar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SA-BYG v/ Steen Nielsen
Ovstrupvej 5, 4863 Eskilstrup
Ansatte: 2
Startdato: 01. august 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SAKSKØBING MURERFIRMA ApS
Rønnebærvej 3, 4990 Sakskøbing
Ansatte: 3
Startdato: 01. november 1989,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
STEFFENSMINDEVEJ 16 ApS
Steffensmindevej 16, 4840 Nørre ALSLev
Ansatte: 3
Startdato: 18. november 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
T.A.K-Maler
Sortsøvej 59, 4850 Stubbekøbing
Ansatte:
Startdato: 20. januar 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
T.S totalservice
Særslev Øster 10, 4871 Horbelev
Ansatte: 1
Startdato: 20. april 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TAKC ApS
Irisvej 17, 4863 Eskilstrup
Ansatte: 0
Startdato: 31. marts 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TH Service v/Tine Hejde
Musvitvej 29, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tommy Tell
Møllevej 7, 4891 Toreby L
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer / Murer Kim Graae
Pandebjergvej 22, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vådrumsspecialisten Tømrer - Murer
Skovby Tværvej 50, 4840 Nørre ALSLev
Ansatte: 1
Startdato: 25. januar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Veel
Gyldenbjergvej 49, 4840 Nørre ALSLev
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Xtra Hånd - Tømrer Snedker
Nørre Boulevard 26, 4800 Nykøbing F
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Horreby

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Horreby. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Horreby eller Guldborgsund kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps