2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Munke Bjergby

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Munke Bjergby – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Munke Bjergby

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Munke Bjergby og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Munke Bjergby.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Munke Bjergby.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Munke Bjergby.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Munke Bjergby, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Munke Bjergby. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Munke Bjergby eller hele Sorø kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Munke Bjergby eller Sorø kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 65 firmaer i Munke Bjergby. Find en tømrer eller maler i Munke Bjergby og omegn herunder. I hele Sorø kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
B.N.Murermester
Egesvinget 39, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 17. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BJ Malerservice ApS
Hedeborydevej 7, 4293 Dianalund
Ansatte: 1
Startdato: 13. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bjørnulf Mal
Munke Bjergbyvej 27, 4190 Munke BJERgby
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bodilsen Bolig og Ejendomsservice
Smedevej 68, 4180 Sorø
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BrawoByg
Skælskørvej 13, 4180 Sorø
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
D. Rosenkvist Entreprenør & murerfirma
Bakkevej 25, 4293 Dianalund
Ansatte: 0
Startdato: 22. september 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Den Muntre Murer ApS
Ventemøllevej 22, 4293 Dianalund
Ansatte:
Startdato: 17. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DMG Byg
Østervang 2, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 04. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Familien Falks murerservice ApS
Spurvevej 8, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 03. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fjenneslev Farvehandel/malerfirma v/Helle Lemvig
Ringstedvej 113, 4180 Sorø
Ansatte: 4
Startdato: 01. oktober 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GR-BYG
Sasserbrovej 29, 4173 Fjenneslev
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
IEAR
Brandsmarkvej 1, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 26. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Isted Byg ApS
Frøsmosevej 3, 4173 Fjenneslev
Ansatte: 4
Startdato: 03. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J. Lundberg ApS
Kalundborgvej 87, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 24. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JBS Multiservice
Engstien 44, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 24. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JESPER B. STEENVINKEL
Flinterupvej 13, 4180 Sorø
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JH murerforretning v/John Philip Hasselriis
Holbergsvej 105, 4293 Dianalund
Ansatte: 0
Startdato: 05. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kalk og Mørtel ApS
Harpeager 1, 4173 Fjenneslev
Ansatte:
Startdato: 20. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
kast byg
Plantagevej 13, 4180 Sorø
Ansatte: 0
Startdato: 26. maj 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kr. Flinterup Malerfirma v/Louis Stenvedel
Flinterupvej 11, 4180 Sorø
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Krogen 9
Krogen 9, 4190 Munke BJERgby
Ansatte: 6
Startdato: 22. juli 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ktn Totalbyg
Lundhøjvej 19, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 01. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MA Service 2016 ApS
Pernillesvej 13, 4293 Dianalund
Ansatte: 3
Startdato: 29. marts 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mak.Maler
Stationsvej 8, 4293 Dianalund
Ansatte:
Startdato: 19. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Munter
Pedersborgvænge 31, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 20. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Refsager-Jensen
Haverupvej 23, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 08. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Refsager-Jensen ApS
Haverupvej 23, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 11. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Vincent
Munke Bjergbyvej 27, 4190 Munke BJERgby
Ansatte:
Startdato: 22. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Heidi Bell ApS
Fulbyvej 4, 4180 Sorø
Ansatte: 11
Startdato: 16. juni 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Jan Ørslund
Skolebakken 3, 4190 Munke BJERgby
Ansatte: 0
Startdato: 25. september 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Kiki Hyldborg
Engstien 34, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 15. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester P Jakobsen
Fyrrevejen 30, 4180 Sorø
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Schmidt
Enighedsvej 5, 4293 Dianalund
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Markus Bach Maler-MBM
Rustkammervej 22, 4180 Sorø
Ansatte: 0
Startdato: 15. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MEINCKE'S MALERFIRMA ApS
Juliesmindevej 27, 4180 Sorø
Ansatte: 11
Startdato: 21. januar 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MHP
Hestehavevej 9, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 13. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MKL F
Næstvedvej 42, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 01. november 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MLH Byg Entreprise ApS
Juliedalvej 14, 4180 Sorø
Ansatte: 3
Startdato: 09. februar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MLH Byg v/Michael Hansen
Juliedalvej 14, 4180 Sorø
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MR Bygningsentreprise ApS
Parnasvej 50, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 28. juli 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murer.dk ApS
Brandsmarkvej 13, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 16. januar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Anders Leithoff Hansen
Lillevangsvej 10, 4180 Sorø
Ansatte: 2
Startdato: 15. december 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Birk ApS
Næstvedvej 30, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 13. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER CLAUS QUISTGAARD A/S
Alstedvej 67, 4173 Fjenneslev
Ansatte: 92
Startdato: 25. juni 1992,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Murermester Finn Pedersen
Hybenvænget 1, 4180 Sorø
Ansatte: 0
Startdato: 16. marts 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jan Wiil's eftf. v/Chris Pihl Nielsen
Dyssevej 6, 4180 Sorø
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Maarlev
Kirkevej 20, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 27. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Nick Berner
Næstvedvej 20, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 26. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester P. Larsen
Vestergade 20, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 27. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER PETER LARSEN ApS
Højholmvej 4, 4180 Sorø
Ansatte: 1
Startdato: 01. august 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Sebastian Thirsner
Doktorhaven 2, 4293 Dianalund
Ansatte: 0
Startdato: 10. april 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Simon Heesche
Næstvedvej 26, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 05. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER SØREN OLSEN
Gulagervej 9, 4173 Fjenneslev
Ansatte: 0
Startdato: 14. marts 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermestrene Holst & Mårtensson ApS
Bygagervej 7, 4173 Fjenneslev
Ansatte:
Startdato: 03. juli 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nielsen Murerservice
Kildeagervej 8, 4173 Fjenneslev
Ansatte:
Startdato: 10. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NM Maler- og spartelfirma ApS
Holbergsvej 63, 4293 Dianalund
Ansatte:
Startdato: 07. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ofemus bygningsentreprise
Rundhøjskrogen 12, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 06. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ribe Byg ApS
Fulbyvej 4, 4180 Sorø
Ansatte:
Startdato: 18. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SORØ MALERFIRMA JESPER DYWREMOSE
Fulbyvej 4, 4180 Sorø
Ansatte: 5
Startdato: 01. juni 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sorø murerentreprise
Holbergsvej 123, 4293 Dianalund
Ansatte:
Startdato: 01. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sorømureren
Apotekervej 7, 4180 Sorø
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TA MURER
Suserupvej 62, 4180 Sorø
Ansatte: 7
Startdato: 02. marts 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vestsjællands murerfirma
Nødbrøndsvej 6, 4180 Sorø
Ansatte: 1
Startdato: 27. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VIBES MALERFIRMA EFTF. A/S
Sømosevej 40, 4293 Dianalund
Ansatte: 8
Startdato: 01. maj 2004,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Zone-Xlnt
Torvet 10, 4293 Dianalund
Ansatte: 1
Startdato: 09. november 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Munke Bjergby

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Munke Bjergby. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Munke Bjergby eller Sorø kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps