2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Nivå Havn

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Nivå Havn – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Nivå Havn

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Nivå Havn og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Nivå Havn.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Nivå Havn.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Nivå Havn.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Nivå Havn, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Nivå Havn. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Nivå Havn eller hele Fredensborg kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Nivå Havn eller Fredensborg kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 112 firmaer i Nivå Havn. Find en tømrer eller maler i Nivå Havn og omegn herunder. I hele Fredensborg kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
250624 ApS
Kongevejen 60, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 16. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
A&M Maler Service v/Adrian Matei
Pilevang 2, 2980 Kokkedal
Ansatte: 0
Startdato: 19. maj 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Aki Maler Service
Kratbjerg 236, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Allans Fliser v/Allan Leed
Bakkegårdsvej 302, 3050 Humlebæk
Ansatte: 2
Startdato: 01. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
altirep entreprise v/Kim Veile Svendsgaard
Kastaniens Kvarter 46, 2990 Nivå
Ansatte: 0
Startdato: 31. marts 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Altmuligmand/Darius Videika
Tjørnen 304, 2990 Nivå
Ansatte: 0
Startdato: 29. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Atalier Just v/Casper Christian Just Linde
kongevejen 57, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
B.S.H Entreprise ApS
Bogårdsvej 343, 3050 Humlebæk
Ansatte:
Startdato: 11. oktober 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
B.S.Hansen Entreprise
Bogårdsvej 343, 3050 Humlebæk
Ansatte:
Startdato: 15. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bee clean
Egeparken 18, 2980 Kokkedal
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BTN ENTREPRISE ApS
Kokkedal Stationsvej 45, 2980 Kokkedal
Ansatte: 2
Startdato: 29. juni 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CB Porebeton Montage
Højsagervej 16, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 22. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CB Porebeton Montage ApS
Højsagervej 16, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 02. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Chris Enterprise Service
Langelunden 13, 2990 Nivå
Ansatte:
Startdato: 02. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
D.S.-Byggeservice
Langstrupvej 31, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 14. juni 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dageløkke Maleren ApS
Dageløkkevej 74, 3050 Humlebæk
Ansatte:
Startdato: 06. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DAJON ApS
Bakkegårdsvej 507, 3050 Humlebæk
Ansatte:
Startdato: 06. oktober 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Den Lange Murermester v/Kasper Nielsen
Teglgårdsvej 525, 3050 Humlebæk
Ansatte: 0
Startdato: 16. september 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Diva&Eggis
Niverødgården 29, 2990 Nivå
Ansatte: 0
Startdato: 19. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DS Byg v/Dariusz Szulc
Skovengen 249, 2980 Kokkedal
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dynamisk Malerfirma og Byggeservice
Teglgårdsvej 330, 3050 Humlebæk
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FBH GRUPPEN ApS
Kratbjerg 301, 3480 Fredensborg
Ansatte: 3
Startdato: 18. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Frk. Maler ApS
Kongevejen 60, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 27. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GigaByg.dk ApS
Kokkedal Stationsvej 29, 2980 Kokkedal
Ansatte:
Startdato: 13. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GoodMalere ApS
Kongevejen 57, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 21. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Group & Rens
Teglgårdsvej 645, 3050 Humlebæk
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
H.S. Martins
Kastaniens Kvarter 56, 2990 Nivå
Ansatte: 0
Startdato: 19. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Håndværkeren v/Anders Olesen
Boserupvej 261, 3050 Humlebæk
Ansatte:
Startdato: 14. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hofbrandt
Teglgårdsvej 727, 3050 Humlebæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Humlebæk Facaderenovering v/Jamie Baker
Skeltoftevej 6, 3050 Humlebæk
Ansatte: 0
Startdato: 13. juli 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Humlebæk Malerfirma ApS
Engvej 5, 2990 Nivå
Ansatte:
Startdato: 12. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hus og have multiservice v/Tomas Pieteris
Lågegyde 27, 2980 Kokkedal
Ansatte: 0
Startdato: 07. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J A Larsen Murerfirma
Tinghusvej 15, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
K-J TOTAL
Dannevang 260, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 21. oktober 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
K.C Byg ApS
Blåbærhaven 17, 2980 Kokkedal
Ansatte:
Startdato: 24. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kbh Sevicegruppen
Teglgårdsvej 921, 3050 Humlebæk
Ansatte:
Startdato: 23. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Klinker & Fliser v/Artur Rybarczyk
Nivåhøj 62, 2990 Nivå
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KLJ-Byg
Langelunden 15, 2990 Nivå
Ansatte:
Startdato: 20. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KM Maler +
Hesselrødvej 19, 2980 Kokkedal
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KML Totalentrepriser ApS
Oldvejen 14, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
L. A. Proff ApS
Hammersvej 15, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 25. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Larven med farven I/S
Bygvænget 228, 2980 Kokkedal
Ansatte:
Startdato: 24. august 2021,
Virksomhedsform: Interessentskab
Lys & Farve v/Lone Broholt
Langstrupvej 18, 3480 Fredensborg
Ansatte: 2
Startdato: 01. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M. F. Murerentreprise
Dronningens Kovang 3, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 12. maj 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Jonas ApS
Bakkegårdsvej 507, 3050 Humlebæk
Ansatte:
Startdato: 13. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMA EKSTRØM & SØN V/KUNO EKSTRØM
Højvangen 1, 3480 Fredensborg
Ansatte: 2
Startdato: 01. juli 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMA MADS HENLER
Nørredamsvej 59, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 11. marts 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Dysted v/Frank Dysted
Lillevangsvej 321, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 06. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet HK
Islandshøjparken 41, 2990 Nivå
Ansatte:
Startdato: 24. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
malerfirmaet j. jakobsen
Skovengen 161, 2980 Kokkedal
Ansatte: 0
Startdato: 10. februar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Jes Madsen & søn ApS
Teglgårdsvej 905, 3050 Humlebæk
Ansatte:
Startdato: 04. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET JESPER ENGEL V/JESPER ENGEL
Rosingsvej 4, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Klein Rasmussen V/Jack Klein Rasmussen
Fasanvænget 149, 2980 Kokkedal
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet M. - A. Lagermann
Bygvænget 201, 2980 Kokkedal
Ansatte: 2
Startdato: 20. januar 2003,
Virksomhedsform: Interessentskab
Malerfirmaet Ronnie Fammé
Kratbjerg 236, 3480 Fredensborg
Ansatte: 1
Startdato: 12. januar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Topas
Søvej 18, 3480 Fredensborg
Ansatte: 2
Startdato: 01. marts 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Vinther
Ravnsbjerggårdsvej 163, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Christian Nielsen
Kornager 113, 2980 Kokkedal
Ansatte:
Startdato: 17. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Handberg
Nordengen 45, 2980 Kokkedal
Ansatte:
Startdato: 01. november 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Jane Waterstradt ApS
Grønholtvangen 30, 3480 Fredensborg
Ansatte: 2
Startdato: 03. marts 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERMESTER LARS KJÆRULFF
Lønholtvej 5, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Maarlev
Absalonsvej 14, 2990 Nivå
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Mads Kam ApS
Ravnsbjerggårdsvej 202, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 13. august 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MalerMester MikeMadsen
Blåbærhaven 15, 2980 Kokkedal
Ansatte:
Startdato: 17. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester René Simonsen
Lille Mosevej 3, 3050 Humlebæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Søren Frandsen
Byengen 219, 2980 Kokkedal
Ansatte: 0
Startdato: 23. februar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Marianne`s Maler Service v/Marianne Christine Petersen
Hejreskov Alle 11, 3050 Humlebæk
Ansatte: 4
Startdato: 01. marts 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mikkel multiservices ApS
Kokkedal Stationsvej 19, 2980 Kokkedal
Ansatte:
Startdato: 03. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ML Byg
Lillevangsvej 127, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer Lukas
Parken 15, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 03. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer og malerfirma v/ Anders Bjørn Jensen
Kongevejen 98, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 05. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERBORG ApS
Teglvænget 4, 2990 Nivå
Ansatte: 1
Startdato: 18. august 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Bruno Bjerre
Ebbas Alle 14, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER CARSTEN ANDERSEN
Baunevænget 88, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER CHRISTIAN NIELSEN
Vagtelvænget 102, 2980 Kokkedal
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1979,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER DAVID HANSEN ApS
Blomsterager 514, 2980 Kokkedal
Ansatte: 1
Startdato: 18. juni 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Egon Geertsen ApS
Vilhelmsro 234, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 10. april 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Henning Bjerre
Ebbas Alle 14, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 02. oktober 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester J.S.Donovan
Jellerød Have 10, 2980 Kokkedal
Ansatte: 0
Startdato: 26. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Lars Christiansen
Fasanvænget 228, 2980 Kokkedal
Ansatte: 4
Startdato: 10. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER MADS LARSEN ApS
Præstemosevej 30, 3480 Fredensborg
Ansatte: 5
Startdato: 06. september 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester RJB ApS
Strandvejen 355, 2980 Kokkedal
Ansatte:
Startdato: 11. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER THOMAS LINDHART LARSEN ApS
Høje Lønholt 12, 3480 Fredensborg
Ansatte: 3
Startdato: 14. december 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
murermesterbyg ApS
Holmegårdsparken 3, 2980 Kokkedal
Ansatte:
Startdato: 19. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NNSS Ude Design
Slåenhøj 44, 2990 Nivå
Ansatte:
Startdato: 16. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nord-Mester
Egeparken 97, 2980 Kokkedal
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NORDBERG EJD.SERVICE APS
Lærkehaven 21, 2980 Kokkedal
Ansatte: 4
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Olesen Malerfirma
Torpenvangen 11, 3050 Humlebæk
Ansatte:
Startdato: 03. april 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PB-CONSULT V/BARTLOMIEJ POLACZYNSKI
Humlebækvej 35, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 12. april 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Penslen & Rullen
Teglgårdsvej 549, 3050 Humlebæk
Ansatte: 0
Startdato: 05. september 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
POUL-ERIK HEYN & SØNNER A/S
Gunderødvej 3, 2980 Kokkedal
Ansatte: 10
Startdato: 27. juni 2008,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Pure 2010 ApS
Avderødvej 29, 2980 Kokkedal
Ansatte: 2
Startdato: 29. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Roman maler og handyman
Grønholtvej 86, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Royal malergruppe ApS
Høje Lønholt 2, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 24. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
S.W. Sperling Ejendomsservice
Egedalsvænge 31, 2980 Kokkedal
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SCHÖNEBECK GVS ENTREPRISE ApS
Højvangen 12, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 03. marts 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
sgl flisemontering
Hejreskov Alle 5, 3050 Humlebæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SM Boligservice
Wendorfsvej 8, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 12. maj 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Smart Cleaning
Skovengen 181, 2980 Kokkedal
Ansatte: 2
Startdato: 10. november 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sob Service I/S
Rønnevej 34, 2980 Kokkedal
Ansatte: 0
Startdato: 25. august 2014,
Virksomhedsform: Interessentskab
STEPHEN FLINT V/STEPHEN A. FLINT
Teglgårdsvej 371, 3050 Humlebæk
Ansatte: 0
Startdato: 08. februar 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Strandvejens maler ApS
Teglgårdsvej 847, 3050 Humlebæk
Ansatte:
Startdato: 08. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Strøbæks malerfirma
Teglgårdsvej 907, 3050 Humlebæk
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Strøbæks Malerfirma v/Kenneth Strøbæk
Soldalen 2, 2990 Nivå
Ansatte: 9
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
The English Maler
Langstrupvej 20, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 10. september 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TK HÅNDVÆRKER SERVICE
Rantzausvej 6, 2990 Nivå
Ansatte:
Startdato: 18. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TR service og byg ApS
Nordengen 88, 2980 Kokkedal
Ansatte:
Startdato: 26. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TT Entreprise
Jellerød Parkvej 37, 2980 Kokkedal
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VenligMaler.dk
Dannevang 150, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 21. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VygMa ApS
Solbjergvej 4, 2990 Nivå
Ansatte:
Startdato: 18. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
W.G Håndværk
Dannevang 280, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 06. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Winther & Moreno Consult
Skovengen 143, 2980 Kokkedal
Ansatte:
Startdato: 01. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Nivå Havn

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Nivå Havn. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Nivå Havn eller Fredensborg kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps