2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Skuderløse

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Skuderløse – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Skuderløse

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Skuderløse og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Skuderløse.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Skuderløse.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Skuderløse.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Skuderløse, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Skuderløse. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Skuderløse eller hele Faxe kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Skuderløse eller Faxe kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 121 firmaer i Skuderløse. Find en tømrer eller maler i Skuderløse og omegn herunder. I hele Faxe kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
Annettes Multiservice v/Annette Vorndran Lund
Ringstedvej 118, 4690 Haslev
Ansatte: 0
Startdato: 14. marts 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
B & J Malerfirma ApS
Vordingborgvej 503, 4683 Rønnede
Ansatte: 0
Startdato: 25. november 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Birkebjerg Assist
Birkebjergvej 85, 5380 Dalby
Ansatte:
Startdato: 11. september 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Brdr. Beierholm ApS
Levetoftevej 39, 4690 Haslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Brodersen Entreprise ApS
Tollerødvej 14, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 29. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Brodersen Entreprise v/Kasper Brodersen
Tollerødvej 14, 4690 Haslev
Ansatte: 4
Startdato: 01. juli 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byggeselskabet Faxe ApS
Faxe Havnevej 5, 4640 Faxe
Ansatte:
Startdato: 28. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
C&C Malerfirma v/ Mine Caglar
Lyngvej 5, 4683 Rønnede
Ansatte:
Startdato: 13. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CABE APS
Lægårdsvej 8, 4653 Karise
Ansatte: 2
Startdato: 27. juni 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CarlbergConstruct ApS
Bytoftevej 2, 4640 Faxe
Ansatte:
Startdato: 12. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CJ Boligbyg
Kørvelvej 8, 4683 Rønnede
Ansatte:
Startdato: 14. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dalahoo Dk ApS
Dalgårdsvej 9, 4683 Rønnede
Ansatte:
Startdato: 16. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DALAHOO Malerservice
Dalgårdsvej 9, 4683 Rønnede
Ansatte:
Startdato: 22. juni 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dalbyg v/Lars Poulsen
Sandbjergvej 100, 5380 Dalby
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Den Gode Murer v/Jimmie Juul Petersen
Brombærvej 8, 4654 Faxe LADEplads
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DEN LILLE MALER LONE RØDGAARD
Lyngvej 28, 4683 Rønnede
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Denis Malerfirma v/Zdzislaw Denis
Moltkesvej 74, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 23. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DET LILLE MURERFIRMA ApS
Finlandsgade 28, 4690 Haslev
Ansatte: 10
Startdato: 15. november 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DM entreprise
Ullerødvej 7, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 22. februar 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Edlenborg Byg ApS
Karisevej 90, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 12. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ems Malerservice
Leestrupvej 5, 4640 Faxe
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Et&Alt Renovering
Nørrebro 14, 4653 Karise
Ansatte: 0
Startdato: 03. november 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FAXE BYGGESERVICE ApS
Industriparken 41, 4640 Faxe
Ansatte: 11
Startdato: 20. august 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fnok Multi-Service
Lysholm Alle 22, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 14. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Georgi Iliev Todorov
St Elmuevej 4, 4640 Faxe
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gjc arbejdsmandsservice
Kalvehavevej 17, 4640 Faxe
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
hansens murerfirma v/Frank Hansen
Drosselvej 72, 4653 Karise
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Henriettemaler.dk v/Henriette Mørup Sørensen
Storgårdsvej 2, 4690 Haslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Iversen Enterprise
Kildeagervej 7, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 10. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J.E.HUSET ApS
Jenstrup Huse 30, 4690 Haslev
Ansatte: 1
Startdato: 25. marts 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JD murerfirma ApS
Gl. Næstvedvej 17, 4683 Rønnede
Ansatte:
Startdato: 12. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JHF Consult
Egedevej 17, 4640 Faxe
Ansatte:
Startdato: 01. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
K2 BYG HASLEV ApS
Allegade 48, 4690 Haslev
Ansatte: 3
Startdato: 13. december 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KL Murerfirma v/Kristian Larsen
Teestrup Bygade 4, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 16. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KNUD LAURITSEN. HASLEV ApS
Allegade 16, 4690 Haslev
Ansatte: 1
Startdato: 22. december 1982,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lena service DK v/ Mehdi Manoochehritabar
Dalgårdsvej 9, 4683 Rønnede
Ansatte:
Startdato: 18. august 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Line Holm
Rosendalvej 7, 4640 Faxe
Ansatte:
Startdato: 01. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lj-gruppen
Troelstrup Ege 17, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 11. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lucky Malerfirma
Moltkesvej 74, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 27. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M.B.P. Byg ApS
Tranevej 6, 4683 Rønnede
Ansatte: 6
Startdato: 22. februar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMA BEYER - JACOBSEN ApS
Rønnedevej 35, 4640 Faxe
Ansatte: 8
Startdato: 28. december 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirma v/Max Christensen
Mosevej 2, 4683 Rønnede
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Beyer-Jacobsen Vest ApS
Rønnedevej 35, 4640 Faxe
Ansatte:
Startdato: 29. januar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Dannebrog
Ny Næstvedvej 83, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 01. august 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Degnebolig v/Chris Degnebolig
Kløvervænget 46, 4690 Haslev
Ansatte: 0
Startdato: 18. maj 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET MICHAL LABUZ ApS
Årløsevej 28, 4690 Haslev
Ansatte: 1
Startdato: 01. august 1997,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet MV I/S
Finlandsgade 29, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 20. februar 2020,
Virksomhedsform: Interessentskab
Malerfirmaet Schelle
Troelstrup Bygade 2, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 13. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET TH. JENSEN & SØN ApS
Køgevej 12, 4690 Haslev
Ansatte: 10
Startdato: 24. juni 1983,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Merete Christensen
Nielstrupvej 52, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Adriana Kindvig Jørgensen
Leestrupvej 4, 4640 Faxe
Ansatte:
Startdato: 09. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Bo Jappe ApS
Køgevej 51, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 30. januar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Brinkmann
Hybenvej 11, 4654 Faxe LADEplads
Ansatte: 0
Startdato: 09. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Dennis Kristensen
Jernbanegade 46, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 18. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Frk. Gaardmand
Faxevej 17, 4654 Faxe LADEplads
Ansatte: 0
Startdato: 03. juli 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Gerlach
Bøgevej 31, 4683 Rønnede
Ansatte:
Startdato: 08. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER JACOB B NIELSEN
Egehaven 18, 4690 Haslev
Ansatte: 3
Startdato: 01. februar 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER JAN EIS
Vandvænge 5, 4640 Faxe
Ansatte: 1
Startdato: 01. juli 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester John Leth ApS
Teestrup Bygade 15, 4690 Haslev
Ansatte: 3
Startdato: 21. juni 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Kim S Hedegaard
Eskilstrupvej 9, 4683 Rønnede
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
malermester Lars K Jensen
bøgevej 67, 4683 Rønnede
Ansatte: 3
Startdato: 01. august 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Line Østerholdt
Faxevej 29, 4654 Faxe LADEplads
Ansatte:
Startdato: 14. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Miss Kempf
Jernbanegade 17, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 24. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Morten Hansen
Skuderløsevej 21, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 18. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Patrick V Nielsen
Kissendrupvej 20, 4654 Faxe LADEplads
Ansatte: 0
Startdato: 11. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER R.J. HERRUN
Kornagervej 23, 4640 Faxe
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Ronni Bech Andersen
Gl. Næstvedvej 20, 4683 Rønnede
Ansatte: 0
Startdato: 15. oktober 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Rosenørn ApS
Frederiksmindevej 19, 4640 Faxe
Ansatte:
Startdato: 22. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Sandra Hanson
Cherryvej 21, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 05. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Simon Holm
Slåenvej 4, 4654 Faxe LADEplads
Ansatte:
Startdato: 03. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER TOMMY JENSEN A/S
Granvej 18, 4683 Rønnede
Ansatte: 9
Startdato: 27. juni 2001,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malermestergruppen
Jernbanegade 18, 4690 Haslev
Ansatte: 7
Startdato: 10. maj 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maria Vesterholm
Villa Gallinavej 8, 4690 Haslev
Ansatte: 0
Startdato: 27. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mejsner & Niemann ApS
Bagerstræde 28, 4640 Faxe
Ansatte:
Startdato: 04. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mester Lasman
Årløsevej 15, 4690 Haslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MICAP v/Claus Larsen
Klintevej 3, 4654 Faxe LADEplads
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MUNKEBOE ApS
Valbyvej 3, 4653 Karise
Ansatte: 0
Startdato: 18. januar 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURER - JOHN V/JOHN-ERIK MADSEN
Gartnervej 3, 4654 Faxe LADEplads
Ansatte: 0
Startdato: 29. juni 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer med mere ApS
Dyssevej 1, 4690 Haslev
Ansatte: 14
Startdato: 29. maj 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerbiksen v/Morten Christiansen
Terslevvej 10, 4690 Haslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMA NIKOLAJ LØBNER
Bredgade 35, 4653 Karise
Ansatte: 0
Startdato: 02. oktober 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet BB
Dyssevej 20, 4640 Faxe
Ansatte:
Startdato: 05. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET ESBEN KARLSHØJ ApS
Kløvervænget 43, 4690 Haslev
Ansatte: 2
Startdato: 30. oktober 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET FØNSSKOV & HANSEN ApS
Islandsgade 23, 4690 Haslev
Ansatte: 6
Startdato: 13. juni 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Iversen
Terslev Bygade 1, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 01. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Sjøsten/Hansen v/Casper Sjøsten Hansen
Kagstrupvej 80, 4690 Haslev
Ansatte: 1
Startdato: 09. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester 24/7 v/ Nikolaj Syv
Jørslevvej 25, 4653 Karise
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER ARNE JØRGEN NIELSEN
Gyvelvej 9, 4690 Haslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 1981,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Carsten Jacobsen
Bredgade 25, 4653 Karise
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Casper Nyboe samt Perfect Settings
Æblegården 6, 4653 Karise
Ansatte: 0
Startdato: 11. august 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Claus Reinhard ApS
Jenstrup Huse 10, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 14. maj 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Drews
Danmarksgade 8, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 12. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jannik Dittmann
Agerstedvej 10, 4683 Rønnede
Ansatte:
Startdato: 27. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
murermester klaus jacobsen
Terslev Bygade 1, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 21. november 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER RENE HANSEN
Birkegårdsvej 9, 4683 Rønnede
Ansatte: 0
Startdato: 21. juli 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER RENE HOLLHAMMER
Geddevænget 7, 4653 Karise
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER RONNY W. OLSEN ApS
Nordhjemsvej 5, 4640 Faxe
Ansatte: 1
Startdato: 30. november 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER SYLVEST ApS
Køgevej 8, 4640 Faxe
Ansatte: 4
Startdato: 14. januar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Tim Nielsen
Orupgade 46, 4640 Faxe
Ansatte: 8
Startdato: 27. august 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER TORBEN KRISTENSEN ApS
Gimlingevej 10, 4653 Karise
Ansatte: 2
Startdato: 17. september 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Uffe Bram
Hylleholtvej 22, 4654 Faxe LADEplads
Ansatte: 0
Startdato: 05. december 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nielsens Maler Service
Dyssevænget 3, 4683 Rønnede
Ansatte:
Startdato: 03. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Olsen Byg Karise ApS
Rønne Alle 2, 4653 Karise
Ansatte:
Startdato: 05. juni 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Omega-Byg ApS
Rønnedevej 27, 4640 Faxe
Ansatte:
Startdato: 09. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Poul Pedersen & Søn Malerfirma I/S
Webers Tværgade 6, 4690 Haslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1988,
Virksomhedsform: Interessentskab
Poul Pedersen & Søn Malerfirma v/Peter Pedersen
Webers Tværgade 6, 4690 Haslev
Ansatte: 15
Startdato: 01. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Qvistgaard Byg ApS
Skuderløse Bygade 7, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 10. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rainbow Malerfirma v/Gary Alfred Henry Ede
Ringstedvej 135, 4690 Haslev
Ansatte: 0
Startdato: 14. april 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rømerdal ApS
Egedevej 4, 4640 Faxe
Ansatte:
Startdato: 10. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rychter Malerfirma
Skolegade 15, 4653 Karise
Ansatte:
Startdato: 30. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SANDHOLT & PEDERSEN MURERMESTRE ApS
Finlandsgade 4, 4690 Haslev
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 1998,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Scharlings I/S
Stationspladsen 2, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 05. juni 2021,
Virksomhedsform: Interessentskab
Scharlings Murer
Nordborgvej 2, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 02. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SM Service v/Søren Bjerringgaard Ølting
Maglemosevej 44, 4690 Haslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Søren Juuls malerfirma
Figenvej 27, 4690 Haslev
Ansatte: 1
Startdato: 01. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TEG Murermester
Spurvevej 4, 4690 Haslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TK-Byg v/Thomas Kok
Storgårdsvej 12, 4690 Haslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TMS Maler
Tofteagervej 9, 4690 Haslev
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TT-Totalentreprise
Jenstrup Huse 33, 4690 Haslev
Ansatte:
Startdato: 13. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VILSTRUP ApS
Teestrup Nedenvej 18, 4690 Haslev
Ansatte: 3
Startdato: 11. juni 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
WINIFRED
Vemmetoftevej 10, 4640 Faxe
Ansatte:
Startdato: 17. marts 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Skuderløse

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Skuderløse. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Skuderløse eller Faxe kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps