2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Gørlev

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Gørlev – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Indhenttilbud på facaderenovering

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Gørlev

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Gørlev og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud på facaderenovering her

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Gørlev.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Gørlev.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Gørlev.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Gørlev, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Gørlev. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud på facaderenovering her

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Gørlev eller hele Kalundborg kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Gørlev eller Kalundborg kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 106 firmaer i Gørlev. Find en tømrer eller maler i Gørlev og omegn herunder. I hele Kalundborg kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
4M Byg
Azaleavej 27, 4470 Svebølle
Ansatte:
Startdato: 11. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AS Murer Entreprise ApS
Kongstrupvej 9, 4592 Sejerø
Ansatte:
Startdato: 29. december 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BJARKE BROBERG OLSEN ApS
Skipperlinien 17, 4400 Kalundborg
Ansatte: 1
Startdato: 13. september 1975,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Davis Handy
Jernbanevej 3, 4270 Høng
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DB ejendom
Hørkærhaven 34, 4490 Jerslev SJÆlland
Ansatte:
Startdato: 20. januar 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
DEBA Malerservice
Trøjeløkkevej 9, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 01. november 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Den effektive maler
Hyldetoften 2, 4281 Gørlev
Ansatte: 0
Startdato: 14. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EBC Byggefirma ApS
Ørnevej 16, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 03. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ED Byg
Højbjergvej 29, 4470 Svebølle
Ansatte:
Startdato: 13. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EJLERSEN murer- og byggefirma
Gl Røsnæsvej 36, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 02. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ejos Ejendomme
Bastrupvej 2, 4400 Kalundborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Facade Construction ApS
Sæbyvej 29, 4270 Høng
Ansatte:
Startdato: 03. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Facademurer S. Carlsen ApS
Gyvelvænget 4, 4270 Høng
Ansatte:
Startdato: 12. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
G&G Kompagniet ApS
Klovbygade 29, 4490 Jerslev SJÆlland
Ansatte:
Startdato: 04. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GJ El og Maler
Læsøvej 5, 4270 Høng
Ansatte:
Startdato: 20. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GUNNER POULSENS EFTF. V/MURERMESTER TH. NIELSEN AARUP
Islandsvej 4, 4270 Høng
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
H.A. BYG V/MURERMESTER HENRIK STIBRO ANDERSEN
Enggårdsvej 37, 4490 Jerslev SJÆlland
Ansatte: 3
Startdato: 01. juni 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
H.A. Maler
Nyvangsvej 25, 4400 Kalundborg
Ansatte: 1
Startdato: 07. maj 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Henrik´s Tegne- og Byggefirma ApS
Svenstrupvej 98, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 29. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Holmgård Entreprise
Skolevej 3, 4490 Jerslev SJÆlland
Ansatte:
Startdato: 26. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Høng Murerfirma v/Steffen Hansen
Hedevej 13, 4270 Høng
Ansatte: 2
Startdato: 02. april 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hvalsøe Byg og Teknik ApS
Sejerbyvej 14, 4592 Sejerø
Ansatte:
Startdato: 06. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JAN MALER
Hareskovvej 13, 4400 Kalundborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jan´s Malerfirma v/Jan Benny Søndergaard Jensen
Sct Jørgensbjerg 12, 4400 Kalundborg
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JB Murerentreprise ApS
Ole Lundsvej 16, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JENSEN OG TREBBIEN ApS
Hovvej 43, 4490 Jerslev SJÆlland
Ansatte: 5
Startdato: 10. juni 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JURGEN FISCHER ApS
Kaldredvej 7, 4593 Eskebjerg
Ansatte: 4
Startdato: 02. september 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
K&C Malerfirma ApS
Norgesvej 4, 4270 Høng
Ansatte:
Startdato: 10. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KALUNDBORG MALER SERVICE V/MOGENS DAHLMANN PETERSEN
Årbyvej 8, 4400 Kalundborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KBL Muerne
Pilekrogen 3, 4470 Svebølle
Ansatte:
Startdato: 07. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KD Entreprise ApS
Lerchenborgvej 107, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 01. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KM MURERFIRMA ApS
Dådyrvænget 8, 4400 Kalundborg
Ansatte: 6
Startdato: 23. marts 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LK Flise- & Murer
Elmebakken 4, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M.M.BYG MURERFIRMA ApS
Kirkevangen 25, 4281 Gørlev
Ansatte: 2
Startdato: 01. marts 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MA Due ApS
Bækketoften 14, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 09. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maler uden grænser
Klosterparkvej 61, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 14. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler/service Elle
Skibbrogade 35, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 18. august 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
MALERFIRMAET BUHR A/S
Margrethevej 17, 4400 Kalundborg
Ansatte: 18
Startdato: 29. oktober 1982,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirmaet Egström ApS
Sandbjergvej 11, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 30. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Falster ApS
Lyngknuden 59, 4400 Kalundborg
Ansatte: 5
Startdato: 30. december 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Ilkjær v/Poul-Erik Ilkjær
Mellemvangsvej 83, 4400 Kalundborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Jan Bech v/ Jan Bech Hansen
Marievej 68, 4270 Høng
Ansatte: 0
Startdato: 06. oktober 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet L&Y
Strandbakken 81, 4400 Kalundborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet LW
Gunhøjvej 3, 4591 Føllenslev
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Spilski
Frederiksberg 1, 4470 Svebølle
Ansatte: 1
Startdato: 28. juli 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Anders Eriksen
Nyvej 20, 4270 Høng
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Angelin Rasmussen
Lerchenborgvej 110, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Cecilie Græbe
Strandvej 9, 4270 Høng
Ansatte:
Startdato: 07. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER DANSK SERVICE 2012 ApS
Lærkevej 10, 4591 Føllenslev
Ansatte: 3
Startdato: 12. marts 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Jimmy Juel Munk
Stuesagervej 11, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 13. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Katja Anskjær ApS
Hareskovvej 17, 4400 Kalundborg
Ansatte: 3
Startdato: 01. juli 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERMESTER LEIF JENSEN, KÆRBY ApS
Holbækvej 151, 4400 Kalundborg
Ansatte: 14
Startdato: 25. september 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Svane v/Martin Svane
Urhøjvej 36, 4480 Store FUGLede
Ansatte: 1
Startdato: 01. december 2007,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
malermesteren i havnsø
Havnsø Møllevej 3, 4591 Føllenslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MARTIN BERG JØRGENSEN ApS
Ingeborgs Alle 25, 4400 Kalundborg
Ansatte: 1
Startdato: 29. juni 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MEDIAWORLD ApS
Bøgevej 20, 4591 Føllenslev
Ansatte:
Startdato: 19. december 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mihail Byg Master
Råmosevej 4, 4270 Høng
Ansatte:
Startdato: 23. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Min forretning/Svend Leth
Skovvænget 53, 4400 Kalundborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MN Mureren
Skibbrogade 21, 4400 Kalundborg
Ansatte: 2
Startdato: 01. september 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Monberg Byg & Udlejning
Gåsetoftevej 35, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 01. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mooldijk entreprise
Nørre Alle 43, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 03. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MS-Service
Lundevej 27, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 26. februar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murefirma Amadeus
Hestehavebakken 101, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 09. december 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Murer Morten Pedersen
Arnakkevej 36, 4593 Eskebjerg
Ansatte: 0
Startdato: 10. april 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet BA
Madesøvej 6, 4470 Svebølle
Ansatte:
Startdato: 01. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET MICHAEL VERDICH
Aldersrovej 24, 4400 Kalundborg
Ansatte: 1
Startdato: 11. november 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Palle Simmelsgaard
Eskebjergvej 96, 4593 Eskebjerg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermeste Steven Anyaogu
Røsnæsvej 208, 4400 Kalundborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester DHJ
Korsvangen 4, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 15. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Florin Neergaard
Jorløsevej 11, 4470 Svebølle
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER HENRIK HANSEN
Møllehøj 23, 4591 Føllenslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Henrik Jensen
Skovvej 7, 4270 Høng
Ansatte: 0
Startdato: 23. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER JØRGEN MADSEN A/S
Svanevej 2, 4400 Kalundborg
Ansatte: 8
Startdato: 23. juni 2011,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Murermester K. Fiirgaard
Græsmarkvej 8, 4591 Føllenslev
Ansatte:
Startdato: 11. februar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Klint og Nielsen ApS
Flinterupvej 110, 4480 Store FUGLede
Ansatte:
Startdato: 29. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER MICHAEL HUSTED ApS
Møllevej 1, 4400 Kalundborg
Ansatte: 2
Startdato: 23. juni 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Orla Poulsens Eftf v/Jytte Poulsen
Slagelsevej 50, 4270 Høng
Ansatte:
Startdato: 15. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER PREBEN JENSEN
Istebjergvej 32, 4400 Kalundborg
Ansatte: 0
Startdato: 18. februar 1981,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester R. Sand
Toftebjerg 41, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 07. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
murermester roug
Hestehaven 29, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 29. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Thor Frederiksen
Råmosevej 8, 4270 Høng
Ansatte: 0
Startdato: 03. november 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OC Rustfri og Konsult ApS
Slagelsevej 155, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 17. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Olsen Malerservice
Strandvænget 2, 4400 Kalundborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PIHL COATING ENTREPRISE A/S
Rynkevangen 5, 4400 Kalundborg
Ansatte: 5
Startdato: 01. februar 1993,
Virksomhedsform: Aktieselskab
PMJ Entreprise ApS
Møllegårdsvej 3, 4270 Høng
Ansatte:
Startdato: 24. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PSB BYGG
Hallebyorevej 3, 4490 Jerslev SJÆlland
Ansatte:
Startdato: 12. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RD Entreprise ApS
Hallenslevvej 24, 4281 Gørlev
Ansatte:
Startdato: 09. november 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rene's Malerservice v/Rene Jan Petersen
Kamillavej 14, 4593 Eskebjerg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RETA ApS
Fridolinevej 6, 4593 Eskebjerg
Ansatte: 0
Startdato: 19. januar 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RU Master
Råmosevej 4, 4270 Høng
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
S.Å. BYG
Nordvestvej 10, 4470 Svebølle
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
schack granell.muer v/Schack Granell
Røsnæsvej 169, 4400 Kalundborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SN Maler ApS
Vilhelmshøjvej 17, 4593 Eskebjerg
Ansatte:
Startdato: 12. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Svallerup Malermester ApS
Svallerup Strandvej 33, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 03. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Svebølle byg
Lerbjergvej 31, 4470 Svebølle
Ansatte:
Startdato: 14. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Svebølle Mureren v/ Lars Doktor
Fabrikvej 2, 4470 Svebølle
Ansatte:
Startdato: 09. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
T.C. Byg v/Tim Christiansen
Herslevvejen 2, 4270 Høng
Ansatte: 2
Startdato: 17. august 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TD Maler & Dekor ApS
Østerled 13, 4281 Gørlev
Ansatte: 1
Startdato: 09. maj 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Team Håndværk ApS
Havnsø Møllevej 13, 4591 Føllenslev
Ansatte: 1
Startdato: 22. april 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tectra
Valentin Jensensvej 12, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 29. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TG Byg v/ Thomas Giese
Tofteager 19, 4281 Gørlev
Ansatte: 3
Startdato: 15. februar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
The Company
Aldersrovej 24, 4400 Kalundborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TOM BRUNHOLT JENSEN
Bækvej 27, 4400 Kalundborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Triple A Entreprise og Service
Møllevej 3, 4270 Høng
Ansatte:
Startdato: 27. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Werth
Nyrup By 1, 4400 Kalundborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Zeplin ApS
Lyngparken 53, 4400 Kalundborg
Ansatte:
Startdato: 30. august 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Gørlev

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Gørlev. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Gørlev eller Kalundborg kommune.

Få 3 tilbud på facaderenovering her
Copyright 2024 - Pilanto Aps